بین‌الملل 06:01 - 29 مرداد 1401

نگرانی کاخ سفید ازافشای روشهای جاسوسی آمریکا دراسنادانتقالی ترامپ

به گزارش خبرگزاری مهر، شبکه خبری سی ان ان به نقل از مقامات کاخ سفید از نگرانی درباره محتوای اسنادی که دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا از کاخ سفید به عمارت خود در فلوریدا منتقل کرده است، خبر داد.

بر اساس این گزارش، این مقامات گفتند که درباره برخی از اسنادی که به عمارت دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا منتقل شده است، نگران هستند.

سی ان ان به نقل از مقامات کاخ سفید افزود: برخی از اسنادی که به عمارت شخصی ترامپ منتقل شده است باید در مراکز دولتی امن نگهداری می شدند.

مقامات دولت آمریکا همچنین نگران هستند که آیا این اسناد ممکن است منابع و روش های جامعه اطلاعاتی این کشور را در معرض خطر قرار دهد یا خیر.

یک مقام بلندپایه دولت آمریکا که نام وی اعلام نشده است گفت که نگرانی های شدیدی وجود دارد.

یک منبع آگاه دیگر نیز با ابراز نگرانی مقامات اطلاعاتی آمریکا درباره اطلاعاتی که ترامپ ممکن است خارج کرده باشد، افزود که نمایندگان جامعه اطلاعاتی آمریکا طی ماه های گذشته نشست هایی را با وزارت دادگستری، کمیته های ذیربط کنگره و آرشیو اسناد ملی آمریکا پیرامون اسناد حساسی که ممکن است ناپدید شده باشند، برگزار کرده اند.

لازم به ذکر است که مأموران اف‌بی‌آی اخیراً با یورش به عمارت ترامپ در ایالت فلوریدا، ۲۰ جعبه شامل ۱۱ مجموعه اسناد طبقه‌بندی‌شده و فوق محرمانه را توقیف کردند. گزارش نشریه واشنگتن پست حاکی از آن است که اسناد طبقه‌بندی‌شده به تسلیحات هسته‌ای مربوط است.

وزارت دادگستری آمریکا توقیف این اسناد را تأیید کرد و گفت: دلایل احتمالی برای این موضوع وجود دارد که ترامپ قانون جاسوسی را نقض کرده است، چون بر اساس قانون فدرال آمریکا در اختیار داشتن یا انتقال اطلاعات دفاع ملی ممنوع است.

موارد و اسناد ضبط شده از خانه ترامپ شامل مواردی است که به عنوان «طبقه بندی شده» و «فوق محرمانه» علامت گذاری شده‌اند و این عنوان بالاترین سطح طبقه بندی است که فقط برای نزدیک ترین مقامات اطلاعات امنیت ملی کشور محفوظ است.


11660006
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» محمد الحسان روند رأی‌گیری در عراق را منظم، مستقل و آرام توصیف کرد و گفت سازمان ملل از عملکرد کمیسیون انتخابات تمجید می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس تحلیل فارن پالیسی، دونالد ترامپ در دیدار با محمد الجولانی در پی تبدیل کردن وی به متحد جدید واشنگتن در منطقه است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ۲۰ سال پس از نخستین رأی‌گیری دموکراتیک، عراقی‌ها بار دیگر پای صندوق‌های رأی می‌روند تا سرنوشت پارلمان ششم را رقم بزنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور عراق ضمن تمجید از نقش نیرو‌های امنیتی در تأمین فضای آرام انتخابات، از کمیسیون مستقل انتخابات برای مدیریت موفق رأی‌گیری تشکر کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقتدی صدر بار دیگر انتخابات عراق را تحریم کرد و با اشاره به شعار مرجعیت، بر مقابله با فساد و کاهش مشارکت مردم تأکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جنبش انصارالله یمن در نامه‌ای به تیپ‌های القسام اعلام کرد با توجه به آتش‌بس شکننده در غزه، حملات خود علیه اسرائیل و کشتی‌های این رژیم در دریای سرخ را موقتا متوقف کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جنبش مقاومت اسلامی حماس در بیانیه‌ای شدیدالحن، تصویب قانون اعدام اسرای فلسطینی در کنست رژیم صهیونیستی را محکوم کرد و آن را تجلی سیاست‌های نژادپرستانه و جنایتکارانه خواند
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان فائو با اعلام آغاز برنامه واکسیناسیون سراسری با حمایت بانک توسعه آسیایی و بریتانیا، هشدار داد بیماری طاعون بیش از ۲۱ میلیون گوسفند و بز در افغانستان را در معرض خطر قرار داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» امارات متحده عربی با ارسال پنجمین هواپیمای حامل کمک‌های بشردوستانه، ۱۳۵ تُن بسته غذایی را برای آسیب‌دیدگان زمین‌لرزه شمال افغانستان فرستاد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ستاد اربعین تایباد با اولویت‌بندی ساخت قرارگاه دائمی برای زائران افغانستانی در نزدیکی گذرگاه دوغارون، از پیش‌بینی زمینی پنج هکتاری و تأمین ۴۰ درصد اعتبار ساخت توسط ستاد عتبات عالیات کشور خبر داد. این پروژه که تکمیل آن چهار سال پیش‌بینی شده،...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است