ورزشی 00:50 - 04 فروردین 1402
هافبک تیم ملی فوتبال کشورمان گفت: در گذشته هم در این خصوص صحبت کردم و گفتم وقتی پتانسیل آن در کشورمان وجود داشته باشد چرا نباید از آن استفاده کنیم؟

عزت‌اللهی: تیم ملی رو به جلو در حال حرکت است/ چرا از مربی ایرانی استفاده نکنیم؟

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، سعید عزت اللهی پس از تساوی مقابل تیم فوتبال روسیه اظهار داشت: اول از همه سال نو را به همه ایرانیان عزیز تبریک عرض می کنم و امیدوارم سال بسیار خوبی برای همه مردم باشد. از همه هواداران به ویژه بانوان تشکر می کنم که به ورزشگاه آمدند تا از تیم ملی حمایت کنند. از مسئولان هم تشکر می‌کنم که شرایط را فراهم کردند تا این اتفاق رخ بدهدو به جرأت دلگرمی بسیار خوبی بود.  با توجه به عید نوروز و در سفر بودن اکثر مردم هواداران خوبی به ورزشگاه آمده بودند. 

وی افزود: بازی امروز هم نشان داد که تیم ملی رو به جلو در حال حرکت است. باید به این موضوع هم توجه کنیم که تنها 3 روز در کنار هم تمرین کردیم. از وقتی هم که امیر قلعه نویی به عنوان سرمربی به تیم ملی آمدند تفکرات جدید با خود آوردند و در تمرینات تیم ملی هم تمام سعی خود را می‌کنیم تا بتوانیم برنامه‌هایی که می خواهند را در تمرینات پیاده کنیم. ولی با این همه تیم ملی فوتبال ایران امروز یک بازی بسیار خوب و قابل قبولی را از خود به نمایش گذاشت. فکر می‌کنم امروز 5 موقعیت 100 درصد را ایجاد کردیم و اینها همه نسان دهنده این است که تیم ملی رو به جلو حرکت می کند اما باز هم نیاز به زمان داریم و باید سخت کار کنیم تا بتوانیم برابر مردم کشورمان سربلند باشیم.

عزت اللهی در خصوص صحنه پنالتی که در طول بازی رخ داد گفت: من فکر نمی‌کنم آن صحنه پنالتی می بود من پایم را مقابل بازیکن روسیه قراردادم اما بالاخره بازی دوستانه بود و VAR که نباشد چنین چیزهایی طبیعی است. در ادامه هم بازیکنان تیم ملی از جا مایه گذاشتند و بازی بسیار خوبی را ارائه دادند. حداقل اتفاقی که می توانست در بازی امروز رخ دهد نتیجه 2 بر یک به سود تیم ملی فوتبال ایران بود.

بازیکن تیم ملی فوتبال کشورمان در خصوص حضور مربیان ایران در نیمکت تیم ملی عنوان کرد: من در گذشته هم در این خصوص صحبت کردم و گفتم وقتی پتانسیل آن در کشورمان وجود داشته باشد چرا نباید از آن استفاده کنیم؟ من می‌دانم که مربیان ایران این توانایی را دارند که تیم ملی فوتبال را هدایت کنند. همیشه در صحبت هایم هم گفته‌ام چرا نباید سطح مربیان ایرانی در این حد ببینیم که چندین مربی لژیونر داشته باشیم. این اتفاق بزرگی بود و آن را به فال نیک می گیریم. هدف بزرگی داریم اما کار راحتی را در پیش نداریم. قهرمانی در آسیا با وجود تیم های قدرتمند کمی سخت است اما مطمئن هستم با این بازیکنانی که در اختیار داریم می توانیم دل مردم کشرمان را شاد کنیم. 

پایان پیام/


11846818
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ضربات سر کنده بارسلونا را به پیروزی مقابل فرانکفورت رساند و لیورپول به لطف پنالتی دیرهنگام سوبوسلای در خانه اینتر پیروز شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس داوری درباره قضاوت امیر عرب براقی در بازی پرسپولیس و پیکان در هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال توضیحاتی را بیان کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مسابقات هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال با انجام ۴ دیدار امروز به پایان می‌رسد و استقلال و سپاهان به مصاف حریفان خود می‌روند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مسابقات هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال با انجام ۴ دیدار امروز به پایان می‌رسد و استقلال و سپاهان به مصاف حریفان خود می‌روند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم دوم مصر از صعود به مرحله حذفی جام کشورهای عربی بازماند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بایرن مونیخ که با گل به خودی کیمیش از اسپورتینگ عقب افتاده بود کامبک زد و در نهایت ۳ - ۱ پیروز شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس گفت: ما هوادار سازمان یافته نداریم تا با اتوبوس و هواپیما جایی ببریم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هافبک تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید: داوری در اواخر بازی با تیم پیکان بیشتر به سمت حریف بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر تیم تراکتور الفاظ رکیک اخیرش در تلویزیون را این بار در مقابل خبرنگاران تکرار کرد تا به کمیته انضباطی احضار شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم المپیاکوس در سرمای وحشتناک قزاقستان موفق شد با یک گل غیرت را شکست دهد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است