ورزشی 00:00 - 16 بهمن 1404
تیم ملی فوتسال ایران امروز در مرحله نیمه نهایی جام ملت‌های فوتسال آسیا ۲۰۲۶ به مصاف عراق می‌رود.

ایران - عراق/ نبرد شاگردان شمسایی برای رسیدن به فینال با شگفتی ساز جام

باشگاه خبرنگاران جوان؛ سجاد هدایت پور - درچارچوب مرحله نیمه نهایی جام ملت‌های فوتسال آسیا ۲۰۲۶ به میزبانی جاکارتا پایتخت اندونزی تیم ملی فوتسال ایران امروز پنجشنبه شانزدهم بهمن از ساعت ۱۱:۳۰ به وقت ایران به مصاف عراق می‌رود.

ملی پوشان ایرانی در گروه D در نخستین بازی با نتیجه ۴ - ۱ مالزی را شکست دادند. در دومین بازی با ۲ گل عربستان را مغلوب کردند. شاگردان وحید شمسایی در دیدار سوم مرحله گروهی خود با نتیجه پرگل ۵ - ۲ افغانستان را شکست دادند تا با کسب سه پیروزی و کسب ۹ امتیاز مقتدرانه راهی مرحله یک چهارم نهایی شوند.

ملی پوشان ایران در مرحله یک چهارم نهایی به مصاف ازبکستان رفتند که در سال‌های اخیر سرمایه گذاری خوبی در فوتسال داشته و رشد خوبی را نیز تجربه کرده است، اما آن‌ها نیز حریف ایران نشدند و با نتیجه پرگل ۷ - ۴ شکست خوردند تا فوتسالیست‌های ایرانی در نیمه نهایی مقابل عراق قرار گیرند.

عراق که در این دوره از مسابقات شگفتی ساز بوده است در مرحله گروهی در نخستین بازی با نتیجه ۴ - ۲ قرقیزستان را شکست داد. در دومین بازی آن‌ها موفق به شکست کره جنوبی با نتیجه ۳ - ۲ شدند. در سومین دیدار آن‌ها به تساوی ۱ - ۱ مقابل اندونزی میزبان مسابقات دست یافتند. عراق با کسب ۷ امتیاز و به دلیل تفاضل کمتر نسبت به اندونزی در رده دوم گروه A قرار گرفت و به مرحله یک چهارم نهایی صعود کرد. عراقی‌ها در مرحله حذفی دست به کار بزرگی زدند و با نتیجه  ۴ - ۲ از دست تایلند گذشتند که یکی از تیم‌های مطرح فوتسال قاره کهن بشمار می‌رود.

عراق در حالی به مصاف شاگردان شمسایی می‌رود که ایران در هفده دوره گذشته ۱۳ بار قهرمان جام ملت‌های فوتسال آسیا شده است و قدرت اول فوتسال آسیا و جزو قدرت‌های برتر جهان نیز محسوب می‌شود و قطعا فردا عراقی‌ها روزی دشوار را تجربه خواهند کرد.

وحید شمسایی سرمربی تیم ملی فوتسال در تمرین پیش از دیدار مقابل عراق به بازیکنان گوشزد کرد: ما روبه‌روی تیمی بازی می‌کنیم که از نظر انگیزشی بسیار قوی است و شاید همین عامل بیش از مسائل فنی باعث صعودشان شده باشد. عراق لیگ فعال دارد و بازیکنانی جنگنده و از نظر بدنی سختکوش در اختیار دارد. مقابل چنین تیم‌هایی نباید لحظه‌ای این ویژگی‌ها را فراموش کنیم.

او با اشاره به جایگاه فعلی تیم ملی افزود: ما در جایگاهی هستیم که سزاوارش هستیم، اما این هنوز یک دستاورد محسوب نمی‌شود، حداقل برای تیم ایران. اگر کسی حتی به اندازه سر سوزن فکر کند از پیش برنده است، تنبیه خواهد شد. ذات ورزش همین است که غرور را با تاوان پاسخ می‌دهد.

در دیگر دیدار مرحله نیمه نهایی اندونزی به مصاف ژاپن می‌رود.


12257017
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی فوتسال ایران امروز در مرحله نیمه نهایی جام ملت‌های فوتسال آسیا ۲۰۲۶ به مصاف عراق می‌رود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان کشورمان در روز نخست رقابت‌های بین‌المللی کشتی آزاد رنکینگ اتحادیه جهانی جام اوپن زاگرب یک طلا، یک نقره و چهار برنز کسب کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سمانه بیرامی باهر و دانیال ساوه‌شمشکی پرچمداران کاروان ایران در المپیک زمستانی۲۰۲۶ میلانوکورتینا شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی دوچرخه سواری جاده ایران با صادر نشدن ویزای عربستان مسابقات قهرمانی آسیا را از دست داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دو آزادکار ایران در روز نخست رقابت‌های رنکینگ کرواسی راهی فینال شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ثریا آقایی با گرفتن رای مجمع کمیته بین‌المللی المپیک رسما به عضویت IOC درآمد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در مسابقات کشتی آزاد رنکینگ اتحادیه جهانی کرواسی، پیمان نعمتی و سینا خلیلی به فینال راه یافتند و میلاد والی‌زاده به دیدار رده‌بندی رفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سه بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس که در دیدار روز گذشته سرخپوشان غایب بودند، در تمرین امروز این تیم حاضر شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کاپیتان تیم فوتبال منچستریونایتد در فصل جاری لیگ برتر انگلیس ۲۰۲۵/۲۶ موفق شده است ۱۲ پاس گل به هم تیمی هایش بدهد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کمیته داوران اسامی تیم‌های داوری برای ۳ بازی هفته بیستم لیگ برتر فصل جاری را مشخص کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است