علمی فناوری 17:19 - 25 فروردین 1400
سال ۱۴۰۰ با طرح‌های ویژه شبکه آزمایشگاهی، گامی مؤثر برای توسعه پژوهش‌های آزمایشگاهی در کشور برداشته می‌شود.

حمایت‌های شبکه آزمایشگاهی در سال ۱۴۰۰ اعلام شد

به گزارش ایسنا، رضا اسدی‌فرد، مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی گفت: در سال جاری برای گسترش پژوهش‌های آزمایشگاهی در کشور برنامه‌ها و طرح‌های ویژه‌ای داریم که یکی از آنها ارائه ۱۰۰ میلیون ریال اعتبار با تخفیف ۵۰ درصدی به اعضای هیات علمی سراسر کشور است.

وی افزود: شبکه آزمایشگاهی با ارائه این اعتبارات سعی می کند زمینه را برای دستیابی محققان، دانشجویان، اساتید و فعالان حوزه آزمایشگاهی در کشور به تجهیزات و خدمات این حوزه فراهم کند.

به گفته اسدی‌فرد، طرح دیگر این شبکه در سالی که در ابتدای آن هستیم، ارائه اعتبار با تخفیف ۵۰ درصد به دانشجویان کارشناسی ارشد، دکتری و پسا دکتری است که این کار به افزایش نقش‌آفرینی دانشگاه‌ها در حوزه آزمایشگاهی منجر می‌شود.

مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی همچنین با اشاره به اینکه در طرح‌های ویژه امسال شبکه تخفیفاتی برای اعضای جدید باشگاه مشتریان نیز در نظر گرفته شده است، بیان کرد: این اعضا می‌توانند از طرح تعلق اعتبار با تخفیف ۲۰ درصد برخوردار شوند.

به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان، پژوهشگران و دانشگاهیان می‌توانند برای ثبت‌نام و استفاده از این اعتبارات به سایت باشگاه مشتریان شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی به نشانی https://labsnet.ir/page/2178 مراجعه کنند.

انتهای پیام


11025997
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» طب ایرانی یک محلول طبیعی را برای مقابله با جوش معرفی کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» روغن سیاهدانه تاثیر چشمگیری در کاهش فشار خون دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» از اسطوخودوس می‌توان برای مقابله با آکنه استفاده کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک متخصص داروسازی سنتی گفت: زرشک می‌تواند به تعادل صفرا و تقویت عملکرد کبد کمک کند البته به شرط آنکه در مقدار مناسب و به شکل منطقی مصرف شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» برخی از انواع نمک‌ها می‌توانند موجب افزایش فشار خون شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته یک متخصص طب سنتی اکنون ۸ هزار نوع گیاه دارویی در ایران رشد می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اورژانس استان تهران اعلام کرد: تمامی بیمارستان‌های دانشگاهی استان موظف به پذیرش مصدومان حوادث ترافیکی هستند و محدودیتی برای انتقال بیماران از سوی اورژانس وجود ندارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان غذا و دارو، بر شفافیت در توزیع دارو با سامانه تیتک تأکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: بازنگری غنی‌سازی آرد با آهن و اسیدفولیک در مراحل پایانی است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش گفت: نمادها و نمایش‌های بیگانه جای فرهنگ ایرانی اسلامی را نمی‌گیرند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است