اقتصادی 12:45 - 28 شهریور 1403
مدیرکل روابط عمومی سازمان امور مالیاتی کشور از مطالبه ۲۹ هزار میلیارد تومان مالیات از محل کشف فرار مالیاتی از ابتدای سال تاکنون خبر داد.

مطالبه ۲۹ همت مالیات از محل کشف فرار مالیاتی از ابتدای سال تاکنون

داود خدابنده، مدیرکل روابط عمومی سازمان امور مالیاتی کشور گفت: در راستای برقراری بیش از پیش عدالت مالیاتی، از ابتدای سال جاری تاکنون، تعداد ۵۱۷۲ برگ مطالبه مالیات از محل کشف فرار مالیاتی صادر شده که میزان مالیات مطالبه شده در آنها حدود ۲۰ همت اصل مالیات و ۹ همت جرائم متعلقه آنها بوده است. 

وی درخصوص نحوه شناسایی فرار‌های مالیاتی مذکور عنوان کرد: این میزان کشف فرار مالیاتی از تعداد ۸۱۳۹ مؤدی مالیاتی و بیش از ۹۵۰ فقره بازرسی صورت گرفته است. 

خدابنده افزود: در جریان این رسیدگی‌ها تعداد ۳۶۶۴ برگ تشخیص و ۱۵۰۸ برگ قطعی صادر شده و ۱۵۹ مؤدی جدید مالیاتی کشف و ۶۰۰ شرکت (شخص حقوقی) نیز در فهرست فاقد اعتبار مالیاتی درج شدند. 

مدیرکل روابط عمومی سازمان امور مالیاتی کشور خاطرنشان کرد: حدود ۱۲۹۰ مورد رسیدگی به تراکنش‌های بانکی مشکوک نیز به منظور شناسایی موارد منجر به فرار مالیاتی فوق صورت گرفته و در میان کشف فرار‌های مالیاتی مذکور، بیش از ۶۰ مؤدی پرریسک یا دانه درشت نیز حضور دارند.


12094027
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در راستای تشدید تحریم‌ها در بخش هوایی کشور به نظر می‌رسد که دو پرواز امارات و تاجیکستان هم لغو شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌کل بانک مرکزی درباره اقدام دولت انگلیس برای تشدید محدودیت‌های مالی علیه پنج بانک ایرانی در این کشور، در همراهی با سیاست اقتصادی آمریکا گفت: خزانه‌داری آمریکا در فشار اقتصادی به ایران به آخر خط رسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در راستای حذف چک رمزدار و جایگزینی آن با چک­‌های تضمین‌شده، صدور چک‌های رمزدار از روز سه‌شنبه ۷ مهر ماه ۱۴۰۵ ممنوع می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بخش زلزله‌شناسی و خطرپذیری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، با اشاره به احتمال بروز پدیده ال‌نینو و افزایش بارش‌های شدید و ناگهانی در فصل پاییز، نسبت به ظرفیت بالای سیل‌خیزی روددره‌های شمال تهران هشدار داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون توسعه تجارت خانه صمت گفت: موقعیت جغرافیایی ایران، دسترسی به کشور‌های همسایه، کریدور‌های بین‌المللی و استفاده از روش‌هایی مانند تجارت با ارز‌های ملی و تهاتر، موجب شده مسیر‌های جایگزین برای تجارت کشور فعال بماند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: اقدامات زیادی در خصوص بذور هیبرید انجام شده که براین اساس ۱۰ درصد خودکفایی اتفاق افتاده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای تامین کنندگان دام گفت: در حال حاضر گوشت قرمز به صورت منجمد وارد می‌شود به طوریکه هر کیلو گوشت گوساله وارداتی با نرخ یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت از روند افزایشی ذخایر سوخت مایع نیروگاه‌ها برای مواجه به فصول سرد خبر داد و بر ضرورت مدیریت مصرف در زمستان جاری تأکید کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت از روند افزایشی ذخایر سوخت مایع نیروگاه‌ها برای مواجه به فصول سرد خبر داد و بر ضرورت مدیریت مصرف در زمستان جاری تأکید کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» به گفته کارشناسان و مسئولان آغاز فرآیند پرداخت تسهیلات بازسازی و نوسازی صنایع آسیب‌دیده، می‌تواند نقش مهمی در بازگرداندن بخش‌های مختلف تولید به چرخه فعالیت ایفا کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است