بین‌الملل 17:01 - 06 خرداد 1402
عضو شورای مرکز جنبش حزب الله لبنان تأکید کرد که وحدت میادین بین گروههای مقاومت، یک حقیقت موجود و کابوس واقعی است که خواب را از چشم سران صهیونیست ربوده است.

حزب الله: دشمن صهیونیستی در بدترین دوران خود قرار دارد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، نبیل قاووق عضو شورای مرکز جنبش حزب الله لبنان بعد از ظهر امروز شنبه تأکید کرد که این جنبش، دژ مستحکمی برای حراست از مرزها، منافع و حقوق مردم لبنان است.

پایگاه خبری النشره به نقل از قاووق گزارش داد، حزب الله در حالی که برای آزادسازی الجلیل، رزمایش برگزار می‌کند، دشمن صهیونیستی هم مانور برگزار خواهد کرد، ولی این اقدام صهیونیستها، نشانگر ضعف، ترس، سرشکستگی و افزایش نگرانی در میان شهرک‌نشینان اسرائیلی است.

وی با بیان اینکه حزب الله در بهترین دوران خود قرار دارد و دشمن صهیونیستی در بدترین دوران، تصریح کرد، وحدت میادین بین گروههای مقاومت، یک حقیقت موجود و کابوس واقعی است که خواب را از چشم سران صهیونیست ربوده است.

راهبرد وحدت میادین بین گروههای مقاومت باعث وحشت مسئولان صهیونیست شده است؛ به نحوی که «آهارون هالیوا » فرمانده دستگاه اطلاعات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی (امان) دوم خرداد ماه جاری مدعی شد که «سید حسن نصرالله» دبیرکل حزب الله لبنان با طرح چنین مسائلی، در آستانه ارتکاب یک اشتباه راهبردی است که منجر به آتش زدن منطقه و گشودن جبهه‌های متعدد علیه اسرائیل خواهد شد.

دبیرکل حزب الله شامگاه پنجشنبه گذشته هم در جریان سخنرانی به مناسبت سالروز آزادسازی جنوب لبنان از اشغال رژیم صهیونیستی، مسئولان این رژیم را به جنگ بزرگ گروههای مقاومت با این رژیم تهدید و تأکید کرد، هر گونه حمله‌ای که از سوی تل‌آویو به ایران، سوریه، لبنان یا یمن صورت گیرد، موجب انفجار در منطقه خواهد شد.

قاووق با تأکید بر اینکه، توانمندیهای این جنبش باعث می‌شود که دشمن صهیونیستی پیش از اینکه به فکر جنگ با لبنان باشد، هزاران بار به خود بلرزد، درباره مسائل داخلی لبنان خاطر نشان کرد: ما در زمینه انتخاب رئیس جهور، آمادگی خود را برای گفت‌وگو و توافق اعلام کرده‌ایم، ولی طرف مقابل، مانع اصلی است؛ زیرا خواستار درگیری است، نه توافق.

  این مقام حزب الله همچنین تأکید کرد: حزب الله، پرچم گفت‌وگو و توافق را بر افراشته است، ولی آنان پرچم مقابله و چالش را بالا برده‌اند. آنان مخالف گفت‌وگو هستند؛ زیرا هیچ گونه توافق بین مردم لبنان را نمی‌خواهند و اسیر توهمات هستند.

لبنان از هشتم آبان  سال گذشته در پی پایان دوره ریاست‌جمهوری میشل عون، تاکنون با خلأ ریاست‌جمهوری مواجه بوده و پارلمان این کشور با وجود برگزاری چندین جلسه، هنوز موفق به انتخاب رئیس‌جمهوری توافقی نشده است.

در چنین فضایی، از اواخر آذرماه سال گذشته، منابع رسانه‌ای زمزمه‌های معرفی فرمانده ارتش لبنان به عنوان گزینه توافقی برای تصدی پست ریاست‌جمهوری را آغاز کردند و این گمانه‌زنی با سفر ژنرال جوزف عون در آن زمان به دوحه قوت گرفت.

پایان پیام/م

 


11901247
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا در جلسه شورای امنیت قطعنامه برقراری آتش‌بس در نوار غزه را وتو کرد؛ اقدامی که با واکنش شدید نماینده الجزایر مواجه شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پنتاگون از موافقت با فروش سامانه موشکی جاولین به لهستان خبر داد، در حالی که لندن نیز اعلام کرد جنگنده‌های خود را به این کشور اعزام می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه اردن با محکوم کردن حمله به گذرگاه مرزی با اسرائیل، عامل آن را یک راننده غیرنظامی معرفی کرد که در حال انتقال کمک به غزه بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دیپلمات‌های سازمان ملل می‌گویند آمریکا احتمالاً قطعنامه آتش‌بس در غزه را وتو خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سید الحوثی با انتقاد شدید از نتایج ضعیف نشست دوحه، تاکید کرد که این بی‌عملی، رژیم اشغالگر اسرائیل را به تجاوزات بیشتر علیه منطقه تشویق کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور فرانسه اعلام کرد تروئیکای اروپایی تا پایان سپتامبر احتمالاً اسنپ‌بک را فعال خواهند کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مردم کرمان و راور در مجلس از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و اجرای طرح‌های توسعه ریلی برای اتصال کرمان به شبکه‌های ریلی منطقه خبر داد و گفت این پروژه می‌تواند پاکستان و افغانستان را مستقیماً به آب‌های آزاد خلیج فارس متصل کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سفارت طالبان در مسقط با انتشار بیانیه‌ای، از عفو ۳۳ زندانی افغان توسط سلطان عمان به مناسبت میلاد پیامبر اسلام(ص) قدردانی کرد و این اقدام را گامی مثبت در تقویت روابط دوجانبه خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش لبنان می‌گوید رژیم اسرائیل با بمباران خانه‌ها و شهرک‌های جنوب لبنان، بیش از ۴۵۰۰ بار آتش‌بس را نقض کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک منبع به خبرگزاری فرانسه گفته است که در صورت فعال شدن دوباره تحریم‌ها علیه ایران توسط تروئیکای اروپا، شورای امنیت نیز به آن دوباره رای خواهد داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است