سیاسی 19:45 - 13 بهمن 1404
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در تماسی تلفنی با همتای اردنی گفت‌و‌گو و تبادل نظر کرد.

تاکید بر پیامد‌های منفی هرگونه تنش بر ثبات منطقه در گفت‌وگوی عراقچی و همتای اردنی

باشگاه خبرنگاران جوان - سیدعباس عراقچی و ایمن الصفدی، معاون نخست‌وزیر و وزیر خارجه اردن، بعد از ظهر امروز(دوشنبه) در یک تماس تلفنی، درباره تحولات منطقه تبادل نظر کردند.

وزیر امور خارجه کشورمان در این گفت‌وگو، مواضع جمهوری اسلامی ایران در خصوص بهره‌گیری از دیپلماسی برای تامین حقوق و منافع ملت ایران و صیانت از صلح و ثبات منطقه و نیز آخرین وضعیت تلاش‌ها در این خصوص را تشریح کرد.

وزیر امور خارجه اردن نیز با ابراز نگرانی از پیامدهای منفی هرگونه تنش بر ثبات و امنیت کل منطقه، تاکید کرد که اردن در کنار سایر کشورهای منطقه، دیپلماسی را تنها گزینه برای حل مسائل می‌داند و از هر روند دیپلماتیکی برای نیل به این هدف حمایت می‌کند.


12256743
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دیوان محاسبات کشور به ترک فعل برخی شرکت‌های بیمه در واریز منابع قانونی صندوق تامین خسارت‌های بدنی رسیدگی خواهد کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفرای کشور‌های عضو اتحادیه اروپا توسط معاون امور سیاسی و مدیران کل ذیربط وزارت امور خارجه احضار شدند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور در دیدار سفیر عمان در تهران با تأکید بر روابط دیرینه و دوستانه دو کشور، خواستار دو برابر شدن سطح مبادلات تجاری و اقتصادی ایران و عمان و رساندن آن به ۵ میلیارد دلار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از عموم مردم مؤمن و منتظران، به‌ویژه خانواده‌ها و جوانان دعوت کرد در «مراسم احیای شب نیمه‌شعبان» پس از نماز مغرب و عشاء، که در مساجد محوری سراسر کشور برگزار می‌شود، شرکت کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی بیانیه نمایندگان در قدردانی از سربازان گمنام امام زمان (عج) را در نشست علنی مجلس قرائت کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در اداره کشور باید بر اساس عقلانیت انقلابی عمل کنیم و رضایت مردم که پای انقلاب ایستادند را به دست خواهیم آورد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» تولیت حرم مطهر امام خمینی (ره) گفت: یکی از زبان شناسان غربی گفته بود: زبان بدن و استقرار چشم رهبر انقلاب را ۱۹ دی ببینید و زبان بدن آن طرفی‌ها که می‌خواهند بیایند، آرامشی که در چشم هست می‌گوید پیروز میدان کیست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه از احضار سفرای کشور‌های عضو اتحادیه اروپا در اعتراض به مصوبه این اتحادیه علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی آمریکا و رژیم صهیونیستی را تهدید مشترک کشور‌های منطقه دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور سیاسی رهبر انقلاب اسلامی در اظهاراتی گفت که ایران برای هر شرایطی آمادگی دارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است