بین‌الملل 02:05 - 23 خرداد 1400

اتحادیه اروپا:مذاکرات وین بر دستیابی به یک توافق نهایی متمرکز است

وی افزود که اعضای برجام طی روزهای آینده بر یافتن راه حل‌ها جهت نزدیک شدن به یک توافق نهایی برای احیای برجام تمرکز خواهند کرد.

گفتنی است، دور تازه مذاکرات برای احیای برجام روز شنبه با برگزاری نشست کمیسیون مشترک در وین بار دیگر آغاز شد. ریاست این نشست بر عهده «انریکه مورا» معاون «جوزف بورل» دبیرکل سرویس اقدام خارجی اتحادیه اروپا بود و «سید عباس عراقچی» معاون وزیر امور خارجه ایران نیز ریاست هیأت ایرانی شرکت کننده در مذاکرات وین را برعهده داشت.

عباس عراقچی، معاون وزیر امور خارجه کشورمان و سرپرست هیأت ایرانی در مذاکرات کمیسیون مشترک برجام در وین پس از نشست امروز کمیسیون مشترک، در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: «بلافاصله پس از نشست کمیسیون مشترک برجام، جلسات کارشناسی آغاز شد و ظرف روزهای آینده نیز مذاکرات ادامه خواهد داشت تا به جمع بندی دست یابیم و تصویر تقریباً کاملی را از یک توافق نهایی داشته باشیم».

وی افزود: «ما به دنبال دستیابی به یک توافق مطلوب و خوب برای جمهوری اسلامی ایران هستیم و در این مسیر، نه عجله داریم و نه وقت را تلف می‌کنیم. مهم این است که در هرگونه توافق، اصول و شاخص‌های جمهوری اسلامی ایران در آن رعایت شده باشد».


11102266
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» الفیاض با تاکید بر اینکه شهادت فرماندهان مقاومت فراتر از مرز‌های جغرافیایی است، خون آنان را تجلی والاترین حد ایثار در راه دفاع از ارزش‌ها دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع صهیونیستی فاش کردند وزیر جنگ و فرماندهان ارشد نظامی اسرائیل با حضور در یک واحد عملیاتی مخفی سناریو‌های مقابله با تهران را بررسی کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یونیفل اعلام کرد طی ۲۴ ساعت گذشته دو بار تیراندازی خطرناک در نزدیکی نیرو‌های این سازمان رخ داده است. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های صهیونیستی با فاش کردن فاکتور یک تریلیون شِکلی جنگ، هشدار دادند که تبعات مالی این «شکست تاریخی» به نسل‌های آینده منتقل خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نماینده جمهوری‌خواه با انتقاد شدید از تهدید‌های نظامی ترامپ علیه ایران، خواستار تمرکز بر مشکلات داخلی آمریکا شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تحلیل‌ها نشان می‌دهد دستاورد‌های ارضی روسیه در سالی که گذشت از مجموع تصرفات آن در سال‌های ۲۰۲۳ و ۲۰۲۴ هم بیشتر بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اکثر کشور‌های جهان با تحریم کنفرانس هوش مصنوعی در رژیم اسرائیل، اعتراض خود را به نسل‌کشی در غزه نشان دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» علیرغم تشدید اختلافات بی‌سابقه میان ریاض و ابوظبی، پیش‌بینی می‌شود که این ائتلاف برای مهار سقوط ۱۸ درصدی قیمت نفت، اختلافات سیاسی را کنار بگذارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز امنیت سایبری بلژیک با هشدار نسبت به سلطه مطلق واشینگتن بر فضای مجازی، تأکید کرد که اروپا استقلال دیجیتال خود را از دست داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی آتش گرفتن چادر خانواده‌ای در غزه هنگام آشپزی، مادربزرگ و نوه ۵ ساله او به شهادت رسیدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است