علمی فناوری 15:35 - 03 آبان 1400

۸۰۰ محقق در حوزه فناوری نانو حمایت شدند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری، ۸۰۰ محقق و پژوهشگر حوزه نانو سال گذشته از خدمات حمایتی و تشویقی ستاد توسعه فناوری‌های نانو برخوردار شدند. بر اساس آمارهای موجود، این پرداخت‌ها به یک هزار و ۴۸۰ مقاله حدود ۲۶ میلیارد و ۱۷۸ میلیون و ۸۲۰ هزار ریال بود.

همچنین این ستاد ۵۴۶ میلیون ریال برای ۴۴ پایان‌نامه صنعتی کاربردی پرداخت کرده است. ۴۶۷ میلیون و ۹۰۰ هزار ریال برای حمایت از چاپ کتاب ها و ۲۳۳ میلیون ریال برای سایر مواردی چون پایان‌نامه‌ها داوری‌ها و غیره پرداخت کرده است.

ستاد توسعه فناوری نانو یکی از اولویت‌های اصلی خود را حمایت از پژوهشگران و محققان قرار داده است تا با این کار فناوری نانو در کشور را توسعه دهد.

یکی دیگر از اقدامات این ستاد، حمایت از چاپ مقاله در مجلات منتخب است. مجلات منتخب در ۱۵۵ حوزه موضوعی هستند و سعی شده در تمامی حوزه‌های علوم و فناوری نانو، حداقل یک مجله وجود داشته باشد. این مجلات در ۴ گروه «الف، ب، ج و د » تقسیم شده‌اند که به ترتیب، حمایتی به مبلغ ۴۰۰ میلیون، ۱۰۰ میلیون، ۴۰میلیون و ۱۵ میلیون ریال برای آنها در نظر گرفته شده است.


11287477
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جامع نشان داده است که رژیم‌های غذایی گیاهی و وگانِ به خوبی برنامه‌ریزی شده برای کودکان، هنگامی که با مواد مغذی مناسب تکمیل شوند، از رشد سالم پشتیبانی می‌کنند و مزایای سلامتی قابل توجهی را ارائه می‌دهند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وب‌سایت فناوری ITHome اعلام کرده است که شرکت چینی شیائومی در حال توسعه یک دستیار هوشمند مبتنی بر هوش مصنوعی برای رقابت با ChatGPT است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت و درمان پزشکی با انتشار آخرین وضعیت بیماری‌های تنفسی حاد اعلام کرد: استان‌های گلستان، قزوین، هرمزگان، زاهدان، اصفهان، اهواز، تهران، کرمانشاه و همدان، درصد آنفلوانزای بالاتری را در مقایسه با متوسط کش...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مطالعه‌ای تازه نشان داده است که درمان بحث‌برانگیز آهن وریدی برای کم‌خونی امیدی تازه برای بیماران ایجاد کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه علمی جدید نشان داده است که مریخ، با وجود اندازه نسبتاً کوچکش، نقش محوری و شگفت‌انگیزی در کنترل چرخه‌های اقلیمی بلندمدت زمین و تأثیرگذاری بر تغییرات فصول آن ایفا می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مسئول مرکز بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان کشور، اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش را نیازمند تقویت سازوکارهای اجرایی دانست.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ZTE در حال آماده شدن برای عرضه تبلت جدید خود است که انتظار می‌رود به دلیل مشخصات و قیمت رقابتی، فروش بسیار خوبی داشته باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران»  رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: حدود ۱۸۰۰ نفر نیرو برای کاردرمانی و گفتاردرمانی در مدارس استثنایی کمبود داریم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید، عامل پنهانی را که به طور قابل توجهی بر سلامت قلب تأثیر می‌گذارد و خطر مرگ زودرس را افزایش می‌دهد، روشن کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تعداد و شدت نوسانات شدید دما روزانه در حال افزایش است و تهدیدی مستقیم برای سلامت جمعیت محسوب می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است