علمی فناوری 15:35 - 03 آبان 1400

۸۰۰ محقق در حوزه فناوری نانو حمایت شدند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری، ۸۰۰ محقق و پژوهشگر حوزه نانو سال گذشته از خدمات حمایتی و تشویقی ستاد توسعه فناوری‌های نانو برخوردار شدند. بر اساس آمارهای موجود، این پرداخت‌ها به یک هزار و ۴۸۰ مقاله حدود ۲۶ میلیارد و ۱۷۸ میلیون و ۸۲۰ هزار ریال بود.

همچنین این ستاد ۵۴۶ میلیون ریال برای ۴۴ پایان‌نامه صنعتی کاربردی پرداخت کرده است. ۴۶۷ میلیون و ۹۰۰ هزار ریال برای حمایت از چاپ کتاب ها و ۲۳۳ میلیون ریال برای سایر مواردی چون پایان‌نامه‌ها داوری‌ها و غیره پرداخت کرده است.

ستاد توسعه فناوری نانو یکی از اولویت‌های اصلی خود را حمایت از پژوهشگران و محققان قرار داده است تا با این کار فناوری نانو در کشور را توسعه دهد.

یکی دیگر از اقدامات این ستاد، حمایت از چاپ مقاله در مجلات منتخب است. مجلات منتخب در ۱۵۵ حوزه موضوعی هستند و سعی شده در تمامی حوزه‌های علوم و فناوری نانو، حداقل یک مجله وجود داشته باشد. این مجلات در ۴ گروه «الف، ب، ج و د » تقسیم شده‌اند که به ترتیب، حمایتی به مبلغ ۴۰۰ میلیون، ۱۰۰ میلیون، ۴۰میلیون و ۱۵ میلیون ریال برای آنها در نظر گرفته شده است.


11287477
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان کشف کرده‌اند که ذرات غبار کیهانی شناور در خلاء فضا، مانند کارخانه‌های شیمیایی میکروسکوپی عمل می‌کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مطالعه‌ای که در مجله Molecular Nutrition Food Research منتشر شده است، نشان می‌دهد که نوشیدن منظم آب پرتقال بر فعالیت ژن‌های مرتبط با سلامت قلب، متابولیسم و التهاب تأثیر می‌گذارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» استفاده بیش از حد از تیک تاک و اینستاگرام باعث «پوسیدگی مغز» می‌شود!
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» طب سنتی مصرف یک شربت را برای مقابله با سرماخوردگی پیشنهاد می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ستاره‌شناسان می‌گویند که دنباله‌دار 24 P/Schaumasse با نزدیک شدن به خورشید به سرعت در حال درخشان‌تر شدن است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بسیاری از مردم اخیراً متوجه افزایش ریزش مو و کاهش سلامت مو شده‌اند و این امر باعث جست‌وجوی جدی برای یافتن علل اساسی این پدیده شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام گفت: از مجموع ۲ هزار و ۸۰۰ مجله وزارت علوم، یک هزار و ۹۰۰ عنوان نشریه در ISC نمایه می‌شود و دیگر مجلات واجد شرایط نیز تا پایان سال در مرکز داده‌های موسسه قرار خواهند گرفت.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» پژوهشگران دانشگاه رازی، دانشگاه فرایبورگ، پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران و دانشگاه ویرجینیا کامنولث، موفق به توسعه حسگر بزاقی هوشمند برای تشخیص غیرتهاجمی زردی نوزادان شدند؛ بیماری‌ای که همچنان شایع‌ترین اختلال دوران نوزادی است و نیاز به ...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تحقیقات جدید نشان می‌دهد که مشکلات دستگاه گوارش ممکن است یک مسئله نادیده گرفته شده باشد که در دوران یائسگی رخ می‌دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو درباره مصرف نمک‌های رنگی هشدار داد و گفت: اثرات درمانی منتسب به این محصولات جنبه تبلیغاتی دارد و مصرف بیش از حد آنها می‌تواند همان خطرات نمک‌های معمولی را برای سلامت ایجاد کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است