علمی فناوری 16:56 - 03 آبان 1400
مقاله علمی دکتر علی مجیدی‌نیا، عضو هیئت‌علمی رشته ریاضی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، در مجله بین‌المللی Linear and Multi Linear Algebra منتشر شد.

انتشار مقاله‌ای درباره کاربرد ساختارهای جبری در نشریه بین‌المللی

به گزارش ایسنا، مقاله ISI دکتر علی مجیدی‌نیا، عضو هیئت علمی رشته ریاضی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، با عنوان «Automorphisms of linear functional graphs over vector spaces» در نشریه Linear and Multi Linear Algebra با ضریب تأثیر (IF) 1.74پذیرفته و در این نشریه معتبر بین‌المللی منتشر شد.

مجیدی‌نیا در تشریح موضوع این مقاله اظهار کرد: این مقاله به کاربرد ساختارهای جبری از جمله کاربردهای فضاهای برداری متناهی البعد در نظریه گراف و ساختن بعضی از گراف‌های منظم می‌پردازد.

عضو هیئت علمی دانشگاه سلمان فارسی کازرون در این رابطه افزود: این روزها علاقمندی بسیاری از ریاضیدانان دنیا در کمک و یاری گرفتن از ساختارهای جبری مانند مدول‌ها (در حالات خاص فضاهای برداری روی میدان‌ها)، گروه‌ها و حلقه‌ها، برای ساختن گراف‌های خوش رفتار جهت استفاده در زمینه رمزنگاری و نظریه کدسازی به وفور دیده می‌شود.

در این مقاله ساختار هم‌ریختی یکی از این نوع گراف‌های مهم و همچنین عناصر خود ریختی‌های گراف به شکل زیبایی مشخص شده‌اند که خودریختی‌های گراف ابزار بسیار مهمی است که برای حوزه‌های رمزنگاری و کدنویسی مورد استفاده قرار می‌گیرد. از طرفی این نوع مقاله‌ها ارتباط بین شاخه‌های مختلف ریاضیات از جمله جبر (جبر خطی و چند خطی)، گراف و علوم کامپیوتر به طور ویژه رمزنگاری و کدنویسی را تسهیل می‌کند. به نظر می‌رسد این نکات از جمله دلایل مهم و برجسته‌ای می‌تواند باشد که منجر به پذیرش و چاپ این نوع مقالات در نشریات بین‌المللی معتبر و سطح اول دنیا در این زمینه می‌شود.

در همین راستا، دکتر غریب فاضل‌نیا، رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون، طی پیامی ضمن تبریک این موفقیت و تقدیر از دستاورد علمی دکتر مجیدی‌نیا، ابراز امیدواری کرد موفقیت‌های علمی ایشان و سایر همکاران، تداوم یافته و زمینه‌ی دانشی هرچه مناسب‌تری را برای ارتقا دانشگاه سلمان فارسی کازرون و ارایه خدمات علمی و پژوهشی بهتر به دانشجویان این دانشگاه فراهم آورند.

بنابر اعلام روابط عمومی وزارت علوم، مجله Linear and Multi Linear Algebra یکی از مجلات سطح اول یا به عبارتی جز ۲۵ درصد مجلات برتر دنیا با ضریب تاثیر (IF) 1.74 است که در زمینه جبر، جبر خطی و جبر چند خطی به چاپ مقالات می پردازد. در حوزه ریاضیات محض این ضریب تاثیر از میانگین ضریب تاثیر ( MA ) مجلات رشته های ریاضیات محض به مقدار قابل توجهی بالاتر است. علاقمندان جهت دسترسی به این مقاله می‌توانند به آدرس https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/03081087.2021.1923630?journalCode=glma20 مراجعه کنند.

انتهای پیام


11287614
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: نگاه ایران به سازمان جهانی بهداشت فراتر از یک نهاد پشتیبان است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش‌وپرورش با تأکید بر نقش راهبردی گزینش در صیانت از حریم معلمی و امنیت فرهنگی کشور، خواستار تقویت ساختار، نیروی انسانی و حرکت به‌سوی گزینش فناورپایه و آینده‌نگر شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش گفت: شیر توزیع شده در مدارس در هیچ منطقه‌ای از کشور، آلوده نبوده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کتاب «تجاری‌سازی نوآوری، تبدیل دستاورد‌های فناورانه به محصول»، نوشته جری شافِلد، با ترجمه دکتر ابوالقاسم عربیون، اشکان آذری‌ها و محمدامین فرخ، با هدف ارائه یک مسیر عملی برای عبور از ایده تا بازار به کوشش انتشارات جهاد دانشگاهی تهران چاپ و م...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون درمان وزارت بهداشت گفت: باید نظام پرداخت کارانه‌ای در حوزه سلامت مورد بازنگری قرار بگیرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یارانه خدمات آزمایشگاهی ویژه فصل زمستان ۱۴۰۴ با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری اعلام شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دستور جمع‌آوری فوری چند فرآورده غیرمجاز، تقلبی و دارای مشکلات کیفی از سطح عرضه، توسط سازمان غذا و دارو صادر شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش از ثبت‌نام۵۵۲ هزار نفر برای شرکت در آزمون ورودی مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۵ دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: باید از پژوهش برای حل مسائل اولویت دار جامعه استفاده کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش، گفت: معلمان سرمایه‌های اصلی آموزش و پرورش هستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است