اقتصادی 20:54 - 12 آذر 1403
اتاق اصناف ایران در اطلاعیه‌ای از ممنوعیت خرید، فروش، صلح و اجاره «اراضی ملی» توسط مشاوران املاک و برخورد با افراد متخلف خبر داد.

برخورد با مشاوران املاک فروشنده زمین‌های ملی و منابع طبیعی

اتاق اصناف در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: به آگاهی همه واحد‌های صنفی مشاور املاک می‌رساند هرگونه معامله اراضی ملی و منابع طبیعی و نیز اراضی دارای کاربری جنگل و جلگه‌ای و تفکیک غیرقانونی، در قالب هر نوع عقود اعم از خرید، فروش، صلح، اجاره فاقد رعایت ضوابط قانونی و بدون استعلام از مراجع و مبادی ذی‌صلاح توسط مشاوران املاک ممنوع است.

انعقاد این گونه قرارداد‌ها علاوه بر تصرف عدوانی اراضی ملی و بیت‌المال توسط افراد سودجود، خسارت‌های جبران‌ناپذیری به منابع طبیعی و محیط زیست و هندسه شهری وارد کرده و به حاشیه‌نشینی -که کانون اصلی رشد جرم و جنایت است- دامن می‌زند.

در این راستا بازرسی از واحد‌های صنفی مشاور املاک به طور مستمر در دستور کار بازرسان اتحادیه‌های مشاوران املاک و اتاق‌های اصناف شهرستان‌ها قرار گرفته و در قالب گشت‌های مشترک با همکاری دستگاه‌های ذی‌مدخل اجرا می‌شود.

بدیهی است در صورت مشاهده هرگونه تخلف، برخورد قانونی می‌شود.


12122876
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به آسیب‌ها و خساراتی که در جنگ ۱۲ روزه بر کشور وارد شد، از تهیه بسته حمایتی برای صنایع بزرگ، کوچک و متوسط و اصناف خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهادکشاورزی گفت: با تصمیم سران قوا کاهش زمان ثبت سفارش نهایی شده است. مسیر‌های جدید در تأمین کالا را در دستورکار قرار دادیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:از چهارشنبه تا جمعه در بیشتر مناطق کشور جوی پایدار حاکم است و طی این مدت در شمال آذربایجان غربی رگبار پراکنده رخ خواهد داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قائم مقام شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی گفت:مصوبات شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی باید طی ۳۰ روز توسط هیات دولت تعیین تکلیف شود، اما گاهی در این باره دچار مشکل هستیم و گاهی این مدت ۳۰ روز رعایت نمی‌شود و طولانی می‌گردد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون نظارت براجرای استاندارد سازمان استاندارد ایران از صدور ۱۴ هزار تاییدیه ایمنی آسانسور در سه ماهه اول سال خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر اقتصاد گفت:توسعه بخش خصوصی و خصوصی‌سازی واقعی است، به این معنا که دولت و نهاد‌های عمومی دست از فعالیت‌های اقتصادی بردارند و نه تنها مالکیت بلکه مدیریت‌ها را هم واگذار کنیم تا بخش خصوصی بتواند توسعه پیدا کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صمت گفت: مذاکرات موفقی با وزارت نفت برای ورود این بخش به میدان‌های گازی، ساخت و توسعه سیستم حمل و نقل ریلی و تولید انرژی پاک و تامین صنایع کشور انجام شده است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نیرو با اشاره به ناترازی ۲۰ هزار مگاوات در ابتدای دولت چهاردهم که این میزان در شرایط اوج مصرف به عددی کمتر از ۱۰ هزار مگاوات کاهش یافت، گفت: وزارت نیرو توانست برق بیشتری را در اختیار صنایع قرار دهد و انرژی را به نحو مطلوب‌تر توزیع کند....
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نیرو با اشاره به ناترازی ۲۰ هزار مگاواتی برق در ابتدای دولت چهاردهم گفت این میزان در شرایط اوج مصرف به عددی کمتر از ۱۰ هزار مگاوات کاهش یافت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نیرو با اشاره به ناترازی ۲۰ هزار مگاواتی برق در ابتدای دولت چهاردهم گفت این میزان در شرایط اوج مصرف به عددی کمتر از ۱۰ هزار مگاوات کاهش یافت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است