علمی فناوری 18:02 - 22 خرداد 1403
معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران گفت: ۶۰ گروه تخصصی برای ارزیابی پذیرفته شدگان چند برابر ظرفیت آزمون استخدامی در مناطق نوزده گانه شهر تهران فعالیت داشتند.

تمام شدن ارزیابی تکمیلی آزمون استخدامی آموزگاران سال ۱۴۰۳

معصومه معصومیان، معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران با اعلام خبر پایان ارزیابی آزمون استخدامی آموزگاران سال ۱۴۰۳ در شهر تهران گفت: ۶۰ گروه تخصصی برای ارزیابی پذیرفته شدگان چند برابر ظرفیت آزمون استخدامی در مناطق نوزده گانه شهر تهران فعالیت داشتند.

وی تاکید کرد، برنامه ریزی اجرای ارزیابی تخصصی آزمون آموزگاری ۱۴۰۳ در شهر تهران از ۱۸ اسفند ۱۴۰۲ همزمان با برگزاری مرحله اول این آزمون با فراخوان ارزیابان وتسهیلگران مجرب آغاز شد.

معاون آموزش ابتدایی پایتخت تاکید کرد، آموزش تخصصی ارزیابان وتسهیلگران از ۸ فروردین ۱۴۰۳ در مناطق نوزده گانه انجام شد و ارزیابان و تسهیلگران پس از موفقیت در آزمون‌های تخصصی که از سوی نهاد‌های ذیربط برگزار شد، مجوز حضور در حوزه‌های ارزیابی را دریافت کردند.

وی اظهار داشت، تجهیز تخصصی حوزه‌های ارزیابی نیز در مرحله آماده سازی یکی از مهم‌ترین اولویت‌ها بود که با تامین منابع وتجهیزات حوزه‌های معین صورت گرفت.

معصومیان افزود:کار ارزیابی تخصصی قریب ۳۷۰۰ نفر از داوطلبان از ۲۲ اردیبهشت آغاز شده و هم اکنون به ایستگاه پایانی ارزیابی‌های تکمیلی داوطلبان آزمون استخدامی آموزگاری سال ۱۴۰۳ رسیده‌ایم.

معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران تاکید کرد، آمادگی صد درصد در اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران وجود دارد تا به محض اعلام آسامی نهایی پذیرفته شدگان این آزمون توسط سازمان سنجش وآموزش کشور، دوره‌های آموزشی برای این عزیزان با استفاده از ظرفیت گروه‌های آموزشی استان و همکاری دانشگاه فرهنگیان براساس دستورالعمل‌های صادره تشکیل شود.

وی تاکید کرد، توسعه توانمندی‌های همکاران در مدارس ابتدایی شهر تهران با اولویت نیرو‌های جدید الاستخدام یکی از برنامه‌های مهم پروژه مهر است که با برنامه ریزی مدون و با توجه به برنامه‌های وزارت آموزش و پرورش در کارگروه‌های تخصصی در حال اجرا است.


12062370
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش‌وپرورش، بر ضرورت تحول بنیادین و پایدار در نظام تعلیم و تربیت تاکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» افراد با مزاج گرم و‌ تر باید زنجبیل را با احتیاط مصرف کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته پدافند غیرعامل وزارت بهداشت با تشریح تجربیات مدیریت بحران در جریان جنگ ۱۲ روزه اعلام کرد: نظام سلامت کشور با آمادگی کامل، هماهنگی مثال‌زدنی و بدون کمترین اختلال، به خدمت‌رسانی به مردم ادامه داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید نشان داده است که یک رژیم غذایی گیاهی سرشار از غذا‌های فرآوری شده، برخلاف رژیم‌های غذایی گیاهی سالم مبتنی بر غذا‌های کامل و تازه، خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش می‌دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناسان فضایی هشدار می‌دهند که مدار پایین زمین به سرعت در حال نزدیک شدن به نقطه‌ای بحرانی است که می‌تواند بشریت را از توانایی کنترل فضای نزدیک به زمین محروم کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» موتورولا از Moto G Power جدید رونمایی کرده است که مجهز به فناوری و مشخصات پیشرفته برای رقابت با جدیدترین گوشی‌های اندرویدی است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته یک عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، آلودگی هوا و استعمال دخانیات سبب بروز سرطان مثانه می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش نبود نرم‌افزار‌های جامع مدیریت مدرسه را یکی از خلأ‌های جدی دانست و گفت: مدیریت مدرسه، ارتباط با اولیا و ارزشیابی دانش‌آموزان باید هوشمند شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به پایین‌تر بودن سن ابتلا به سرطان پستان در ایران نسبت به میانگین جهانی گفت: تشخیص دیرهنگام بیماری چالش است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشجوی پزشکی حاضر در عمره دانشجویی می‌گوید این سفر، پزشکی را از یک رشته تحصیلی به یک تعهد انسانی تبدیل کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است