بین‌الملل 13:50 - 20 تیر 1403
همسر سرکرده گروه تروریستی داعش که از سال ۲۰۱۸ در زندان عراق بود، امروز به اعدام محکوم شد.

همسر ابوبکر البغدادی به اعدام محکوم شد

دادگاه کیفری الکرخ  عراق حکم اعدام همسر جنایتکار تروریست ابوبکر البغدادی را به جرم همکاری با گروه‌های تروریستی داعش و بازداشت زنان ایزدی در خانه خود صادر کرد.

براساس گزارش الفرات نیوز، مرکز رسانه‌ای شورای عالی قضایی عراق در بیانیه‌ای تصریح کرد: این تروریست زنان ایزدی را در منزل خود بازداشت می‌کرده و توسط گروه‌های تروریستی داعش در منطقه سنجار واقع در غرب استان نینوا زنان ایزدی را می‌ربود.

شورای عالی قضایی عراق اعلام کرد: حکم این زن بر اساس مفاد ماده چهار/۱ و در مفهوم مواد ۲/۱ و ۳ قانون مبارزه با تروریسم شماره ۱۳ سال ۲۰۰۵ و استنباط از مفاد ماده ۷ اولین قانون بازماندگان زنان ایزدی در ۲۰۲۱ صادر شده است.

پیش از این ام حذیفه، زن ابوبکر البغدادی سرکرده پیشین گروه تروریستی داعش در مصاحبه‌ای که در داخل زندان با «بی‌بی‌سی» انجام داد، روایت خود را از زندگی مشترکش با ابوبکر البغدادی بیان کرد. او در این مصاحبه ۲ ساعته خود را یک قربانی توصیف کرد که قصد فرار از دست همسرش را داشته است و در این رابطه مشارکت خود را در تمام جنایات وحشیانه داعش تکذیب کرد.


12071972
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دو عضو گارد ملی آمریکا در نزدیکی کاخ سفید هدف تیراندازی قرار گرفتند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شورای امنیت ملی ترکیه پس از جلسه‌ای به ریاست رئیس جمهور این کشور اعلام کرد که ترکیه آماده است در سازوکار‌های حفظ صلح در نوار غزه شرکت کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دونالد ترامپ بار دیگر به خبرنگاران زن حمله کرد و در واکنش به مقاله‌ای درباره افت انرژی و سلامت خود، خبرنگار نیویورک تایمز را «زشت» خطاب نمود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آتش‌سوزی گسترده در برج‌های مسکونی هنگ‌کنگ تاکنون ۳۶ کشته و بیش از ۲۷۰ مفقود برجا گذاشته و عملیات نجات همچنان ادامه دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا به عنوان بخشی از آتش‌بس تجاری، معافیت‌های تعرفه‌ای برخی از کالا‌های صنعتی چین را تمدید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان بین‌المللی مهاجرت اعلام کرد که بیش از ۱۰۰۰ غیرنظامی سودانی در پی تشدید ناامنی از روستای هیلا بیرنو در کردفان جنوبی گریخته‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از افشای مکالمه تلفنی فرستاده ویژه ترامپ با یک مقام ارشد روسی، اعضای کنگره او را خائن خوانده و خواستار اخراج وی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گروهی از افسران ارتش اعلام کردند که قدرت را در گینه بیسائو که مستعد کودتاست، به دست گرفته‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ناتو می‌گوید روسیه «حتی با توافق صلح» همچنان یک تهدید بلندمدت باقی خواهد ماند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه بلاروس رسما آمادگی خود را برای برگزاری مذاکرات صلح اوکراین اعلام کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است