بین‌الملل 19:20 - 14 آذر 1402
شاه اردن درباره وخیم‌تر شدن اوضاع نوار غزه و پیآمدهای آن در نتیجه تداوم حملات رژیم صهیونیستی علیه غزه هشدار داد.

شاه اردن: دنیا با کوچاندن اجباری فلسطینی‌ها مخالفت کند

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «عبدالله دوم» شاه اردن تأکید کرد که جهان بایستی با هر گونه تلاش‌های اسرائیل برای کوچاندن اجباری فلسطینیان در غزه، مخالفت کند. 

دو ماه از آغاز حملات رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه می‌گذرد و تاکنون در این حملات بیش از ۱۵ هزار فلسطینی شهید و ۴۱۳۱۶ نفر نیز زخمی شده‌اند.

عبدالله دوم بر ضرورت تداوم ارسال کمک‌های انساندوستانه به تمامی نقاط نوار غزه بدون هیچ گونه ممانعت و تأخیری تأکید کرد. 

بنابر گزارش شبکه الجزیره، شاه اردن همچنین درباره خطرات وخیم‌تر شدن اوضاع نوار غزه در نتیجه تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه غزه هشدار داد و بر ضرورت توقف فوری جنگ و حمایت از غیرنظامیان تأکید کرد. 

در همین ارتباط «جیمز اِلدِر» سخنگوی صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) در نوار غزه بار دیگر درباره فاجعه انسانی در این منطقه و شرایط بحرانی کودکان فلسطینی هشدار داد.

الدر امروز (سه‌شنبه) در مصاحبه با شبکه «الجزیره» گفت: «در داخل غزه شرایط بسیار سختی برای کمک‌رسانی وجود دارد. شدت بمباران مانع از ارائه کمک‌های بشردوستانه در داخل غزه است».

پایان پیام/


12012796
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قرار است مقام‌های ارشد آمریکا شنبه در پاریس با نمایندگان اوکراین، فرانسه، آلمان و انگلیس دیدار تا درباره طرح صلح دونالد ترامپ گفت‌و‌گو کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلنسکی می‌گوید آمریکا پیشنهاد داده به عنوان مصالحه، نیرو‌های اوکراینی از بخشی از دونباس خارج شوند تا در آن نوعی منطقه غیرنظامی ایجاد شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سفیر آمریکا در ترکیه اعلام کرد که ترکیه می‌تواند جزء کشور‌هایی باشد که نیرو‌های خود را در غزه مستقر می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سفارت چین در تل‌آویو، ضمن محکوم کردن شدید سفر اعلام‌نشده یک مقام تایوانی به اسرائیل، تاکید کرد که این اقدام مستقیما خط قرمز پکن را لمس می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا مدعی شده که اگر حزب‌الله تا پایان سال تسلیحات خود را تحویل ندهد، (رژیم) اسرائیل حملات گسترده‌ای علیه این کشور انجام خواهد داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صدراعظم آلمان به انتقاد از دیدگاه آمریکا پرداخت و گفت که واشنگتن اتحادیه اروپا را تنها به عنوان یک موسسه طبقه‌بندی می‌کند نه یک بلوک از کشورها.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پوتین طی تماس تلفنی با مادورو بر حمایت قاطع مسکو از دولت کاراکاس در برابر «فشار‌های فزاینده خارجی» تأکید کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی اعتراضات شدید مردمی به فساد و سیاست‌های اقتصادی، نخست‌وزیر بلغارستان استعفا کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک کنیسه و مدرسه یهودی در این شهر، برای اولین بار پس از ده‌ها سال، طی یک مراسم با حضور غیرعلنی دو خاخام از اسرائیل، افتتاح شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تایم «معماران هوش مصنوعی» از جمله مدیران شرکت‌های انویدیا، اسپیس ایکس و اوپن‌ای‌آی را به‌دلیل ایجاد تحول عمیق به عنوان شخصیت سال معرفی کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است