بین‌الملل 19:20 - 14 آذر 1402
شاه اردن درباره وخیم‌تر شدن اوضاع نوار غزه و پیآمدهای آن در نتیجه تداوم حملات رژیم صهیونیستی علیه غزه هشدار داد.

شاه اردن: دنیا با کوچاندن اجباری فلسطینی‌ها مخالفت کند

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «عبدالله دوم» شاه اردن تأکید کرد که جهان بایستی با هر گونه تلاش‌های اسرائیل برای کوچاندن اجباری فلسطینیان در غزه، مخالفت کند. 

دو ماه از آغاز حملات رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه می‌گذرد و تاکنون در این حملات بیش از ۱۵ هزار فلسطینی شهید و ۴۱۳۱۶ نفر نیز زخمی شده‌اند.

عبدالله دوم بر ضرورت تداوم ارسال کمک‌های انساندوستانه به تمامی نقاط نوار غزه بدون هیچ گونه ممانعت و تأخیری تأکید کرد. 

بنابر گزارش شبکه الجزیره، شاه اردن همچنین درباره خطرات وخیم‌تر شدن اوضاع نوار غزه در نتیجه تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه غزه هشدار داد و بر ضرورت توقف فوری جنگ و حمایت از غیرنظامیان تأکید کرد. 

در همین ارتباط «جیمز اِلدِر» سخنگوی صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) در نوار غزه بار دیگر درباره فاجعه انسانی در این منطقه و شرایط بحرانی کودکان فلسطینی هشدار داد.

الدر امروز (سه‌شنبه) در مصاحبه با شبکه «الجزیره» گفت: «در داخل غزه شرایط بسیار سختی برای کمک‌رسانی وجود دارد. شدت بمباران مانع از ارائه کمک‌های بشردوستانه در داخل غزه است».

پایان پیام/


12012796
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه روسیه تائید کرد که این کشور امارت اسلامی افغانستان را به رسمیت شناخته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مارکو روبیو برای شرکت در نشست ترامپ و نتانیاهو و تمرکز بر خاورمیانه، سفر شرق آسیا خود را به تعویق انداخت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از گریه کردن وزیر دارایی انگلیس در پارلمان این کشور به دلیل وضعیت اقتصادی انگلیس، بازار‌های این کشور برهم خوردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کارکنان کنترل ترافیک هوایی فرانسه اعتصاب کرده و تاکنون پرواز ۳۰۰ هزار مسافر را کنسل کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه می‌گویند طرح آتش‌بس ۶۰ روزه شامل ۵ مرحله تبادل اسرای اسرائیلی و اجساد آنان است و ممکن است منجر به پایان دائمی جنگ غزه شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» عفو ​​بین‌الملل با تایید اینکه اسرائیل از گرسنگی دادن غیرنظامیان به عنوان سلاح جنگی در غزه استفاده می‌کنند، خواستار پایان حمایت نظامی از آن شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور اوکراین تاکید کرد که اروپایی قادر به جایگیزینی تسلیحات آمریکایی نیستند و او انتظار دارد که آمریکا به ارسال تسلیحات ادامه دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه حکومت سرپرست افغانستان اعلام کرد طالبان از سوی روسیه به رسمیت شناخته شده‌ است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دستیار رئیس‌جمهور روسیه اعلام کرد که پوتین و ترامپ در تماس تلفنی امروز به طور مفصل درباره اوکراین و مسائل خاورمیانه گفت‌و‌گو کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خزانه‌داری آمریکا از اعمال تحریم‌های جدیدی علیه افراد و نهاد‌های مرتبط با ایران خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است