سیاسی 11:26 - 25 فروردین 1400
نماینده مردم نطنز در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: حادثه رخ داده در نیروگاه نطنز باید در بعد بین المللی از مجاری حقوقی و قضایی دنبال شده و مجامع بین المللی باید در این خصوص پاسخگو باشند.

نماینده نطنز: حادثه نیروگاه نطنز باید در مجامع بین المللی دنبال شود

رحمت الله فیروزی پوربادی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به حادثه رخ داده در نیروگاه هسته ای نطنز، بیان کرد: حادثه رخ داده یک اقدام خرابکارانه بوده که از روی نادانی انجام شده است. این حادثه باید در بعد بین المللی از مجاری حقوقی و قضایی دنبال شود و مجامع بین المللی باید در خصوص این حادثه پاسخگو باشند.

وی در ادامه اظهار کرد: از سوی دیگر دستگاه های نظارتی، حاکمیتی و امنیتی باید با دقت این حادثه را ریشه یابی کرده و عوامل داخلی و خارجی آن را شناسایی کنند. این ماجرا در اینجا تمام نخواهد شد و جزئیات و عوامل آن باید شناسایی شوند.

نماینده مردم نطنز در مجلس تصریح کرد: اگر پس از بررسی ابعاد این حادثه مسئولان و دستگاه های متولی امر به این نتیجه رسیدند که رژیم صهیونیستی پشت این ماجرا بوده، باید پاسخ کوبنده و بازدارنده ای به آنها داده شود. حتی اگر لازم باشد باید اقدام مقابله به مثل علیه آنها صورت گیرد.

انتهای پیام


11025244
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پزشکیان نوشت: قرار است که طی سه سال با تامین منابع، ظرفیت جابجایی از ۶.۹ به ۱۶۰ میلیون نفر/سفر برسد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور اسلامی ایران تجهیز مدارس به فناوری‌های نوین را از ضرورت‌های اساسی دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ایران در نشستی با جمعی از نخبگان و اندیشمندان روسی بر عزم ملت ایران برای دفاع از حقوق و منافع قانونی ایران وفق معاهده منع اشاعه تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پارلمان لبنان در دیدار با سفیر جمهوری اسلامی ایران، آخرین تحولات سیاسی لبنان و منطقه، روابط دوجانبه و تخلفات مکرر رژیم صهیونیستی را بررسی کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل خلیج فارس وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران در واکنش به درج گزاره‌های مداخله‌جویانه نسبت به تمامیت سرزمینی ایران، سفیر جمهوری قبرس در تهران را احضار کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح گفت: همکاری دوطرفه وزارت دفاع و شرکت‌های فعال در حوزه فناوری زمینه‌ساز رشد و توسعه فناوری در شرکت‌های دانش‌بنیان خواهد بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به نیاز کشور به تدوین سند ملی نوآوری، گفت: دانشگاه‌ها باید به نهاد علمی عمومی تبدیل شده و دولت‌ها حداقل دخالت را در اداره آنها داشته باشند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رهبر انقلاب در دیدار دست‌اندرکاران کنگره بزرگداشت ۵۵۸۰ شهید استان البرز تاکید کردند: ارزش‌ها و انگیزه‌های شهدا باید به نسل بعد انتقال یابد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه عصر امروز با رؤسای کمیته‌ها، رؤسای گروه‌های دوستی ونمایندگان مجلس دومای روسیه و شورای فدراسیون روسیه دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با صدور پیامی، انتصاب امیر سرتیپ علیرضا الهامی به سمت فرماندهی قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم‌الانبیا (ص) و نیروی پدافند هوایی ارتش را تبریک گفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است