علمی فناوری 16:22 - 27 مهر 1400
 مرکز مطالعات مرور نظام‌مند و متاآنالیز دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با همکاری کاکرین ایران کارگاه کشوری "متاآنالیز شبکه‌ای" را برگزار می‌کند.

برگزاری کارگاه کشوری "متاآنالیز شبکه‌ای"

به گزارش ایسنا، رئیس مرکز مطالعات مرور نظام‌مند و متاآنالیز دانشگاه  با انتشار این خبر گفت: در این کارگاه که در روزهای چهارشنبه و پنج شنبه مورخ ۲۸ لغایت ۲۹ مهرماه برگزار می‌شود، اعضای هیات علمی، دانشجویان و محققین سراسر کشور با بهره‌مندی از تدریس دکتر امین دوستی ایرانی، استادیار اپیدمیولوژی دانشگاه علوم پزشکی همدان با موضوعات مطرح شده آشنا خواهند شد.

دکتر فاطمه رجعتی افزود: این کارگاه به شکل مجازی و در بستر skyroom با پیش نیاز، آشنایی با مفاهیم متاآنالیز، آشنایی با نرم افزار R برگزار خواهد شد. 

بنابر اعلام روابط‌عمومی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، برنامه کارگاه ضبط شده و همراه با محتوا و پکیج‌ها در اختیار شرکت کنندگان قرار خواهد گرفت و به شرکت کنندگان گواهی حضور اعطا می‌شود.

این کارگاه طی روزهای چهارشنبه و پنج شنبه مورخ ۲۸ لغایت ۲۹ مهرماه از ساعت: ۱۶ تا ۱۹ برگزار می شود و لینک ثبت نام آن عبارت است از:

https://workshop.research.ac.ir

  لینک شرکت در این کارگاه نیز در ذیل آمده است:

https://www.skyroom.online/ch/kumsresearch/syrman

انتهای پیام


11279564
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان یک عینک هوشمند را ابداع کرده‌اند که افراد نابینا را قادر به خواندن دوباره می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» پس از پرتاب ده هزارمین ماهواره، ایلان ماسک اکنون کنترل دو سوم ماهواره‌های فعال در مدار را در اختیار دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه تازه ژاپنی، تأثیر آب گازدار بر متابولیسم بدن را آشکار کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شیائومی تبلیغات گوشی جدید خود را آغاز کرده که دارای مشخصات و فناوری‌هایی است که آن را به رقیبی قدرتمند در دنیای گوشی‌های اندرویدی تبدیل می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نیمه تاریک ماه، راز شگفت‌انگیزی را برای یک ماموریت چینی در فضا فاش کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جامعه دندانسازان ایران گفت: جامعه دندانسازان نهاد تصمیم‌گیرنده نیست، اما انتظار داریم آیین‌نامه لابراتواریست‌ها تعیین شود. هدف ما ایجاد نظام‌بندی عادلانه و ترغیب افراد غیرآکادمیک به مسیر آکادمیک است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جامعه دندانسازان ایران گفت: جامعه دندانسازان نهاد تصمیم‌گیرنده نیست، اما انتظار داریم آیین‌نامه لابراتواریست‌ها تعیین شود. هدف ما ایجاد نظام‌بندی عادلانه و ترغیب افراد غیرآکادمیک به مسیر آکادمیک است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نتایج یک مطالعه هشدار داده است که خوردن هفتگی گوشت فرآوری‌شده خطر ابتلا به سرطان سینه را افزایش می‌دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نتایج نهایی تمامی رشته‌محل‌های متمرکز و شرایط خاص (تعهد اشتغال) پذیرش دوره‌های کاردانی فنی و کاردانی حرفه‌ای ناپیوسته مهرماه سال ۱۴۰۴ علمی و کاربردی اعلام شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش وپرورش گفت: مدرسه به تنهایی قادر به انجام مأموریت تربیتی نیست و تربیت بدون همراهی و مشارکت خانواده ممکن نیست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است