اقتصادی 17:53 - 16 آذر 1402
یک روزنامه عبری زبان گفت که از زمان آغاز جنگ غزه 370 هزار اسرائیلی سرزمین‌های اشغالی را ترک و نیم میلیون نفر مهاجرت معکوس داشتند و این صرف نظر از هزاران خارجی اعم از کارگر تا دیپلمات است که از آنجا گریختند.

روزنامه عبری: از زمان جنگ 1 میلیون نفر اسرائیل را ترک کردند

به گزارش گروه اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس، یک روزنامه عبری زبان اعلام کرد که از آغاز جنگ غزه در هفتم اکتبر(۱۵ مهر ماه) حدود ۳۷۰ هزار نفر اسرائیلی سرزمین‌های اشغالی را ترک کرده‌اند، بدون اینکه مشخص باشد، آیا آنها به سرزمین‌های اشغالی برمی‌گردند یا خیر.

روزنامه زمان اسرائیل به نقل از اداره جمعیت و مهاجرت رژیم صهیونیستی (یک نهاد وابسته به کابینه ) نوشت که از آغاز جنگ، حدود ۳۷۰ هزار اسرائیلی  سرزمین‌های اشغالی ترک کردند که بیش از ۲۳۰ هزار نفر از آغاز جنگ تا پایان اکتبر گذشته و حدود ۱۴۰ هزار نفر در ماه نوامبر گذشته آنجا را ترک کردند.

این روزنامه در عین حال ادعا کرد که در این مدت جنگ تعداد افرادی که به سرزمین‌های اشغالی آمدند بسیار بیشتر از تعداد خروج‌ها است و اغلب آنها مسافران اسرائیلی هستند که از مرخصی تعطیلات بازمی‌گردند.

زمان اسرائیل نوشت: حدود نیم میلیون نفر در مدت جنگ، مهاجرت معکوس داشتند که این آمار افزون بر هزاران کارگر خارجی، پناهنده و دیپلماتی است که اسرائیل را ترک کرده‌اند.

روزنامه اسرائیلی در عین حال مدعی شد که جنگ غزه مانع مهاجرت به سرزمین‌های اشغالی نشد، اما آن را به میزان قابل توجهی کاهش داد.

زمان اسرائیل بر اساس داده‌های وزارت جذب  رژیم صهیونیستی گزارش داد که  از ۷ اکتبر تا ۲۹ نوامبر، حدود ۲۰۰۰ نفر به اسرائیل مهاجرت کرده‌اند، یعنی حدود یک هزار مهاجر در ماه، در حالی که از ابتدای سال تا قبل از وقوع جنگ به طور میانگین هر ماه حدود ۴۵۰۰ نفر به اسرائیل مهاجرت می‌کردند که این نشانه کاهش بیش از ۷۰ درصدی دامنه مهاجرت به اسرائیل است.

این روزنامه همچنین گزارش داد که  در نوامبر گذشته، تعداد مهاجران به اسرائیل به حدود ۱۵۰۰ نفر رسید که بسیار کمتر از قبل از جنگ است، اما سه برابر بیشتر از ماه اکتبر است و این ممکن است به دلیل شیوع یهودی ستیزی در جهان تحت تأثیر جنگ باشد. جمعیت رژیم صهیونیستی در سال ۲۰۲۳ قریب به ۱۰ میلیون نفر تخمین زده شده است.

پایان پیام/


12013548
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست دفتر امور آب کشاورزی گفت:۶۹۰ دشت کشور، حدود ۴۳۰ دشت ممنوعه هستند که بسیاری از دشت‌ها فاقد قابلیت بخش کشاورزی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر توسعه سرمایه گذاری و صندوق حمایت از سرمایه گذاری در بخش کشاورزی گفت: براساس سند ملی امنیت غذایی در برنامه هفتم مقرر شد۲۰ درصد تولیدات کشاورزی تا پایان برنامه هفتم زیر کشت قراردادی رود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که نرخ بلیت پرواز‌های اربعین در حال حاضر بین ۱۲ تا ۱۲ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان است که نرخ بلیت پرواز‌های اربعین ۱۸ تا ۲۲ میلیون تومان تعیین شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز بازرسی سازمان امور مالیاتی کشور از شناسایی ۶۶ شخص حقوقی با مجموع ۹۶ هزار میلیارد تومان اطلاعات اقتصادی که فاقد اظهارنامه مالیاتی بوده‌اند خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» برنامه صرفه جویی ارزی حاصل از بومی‌سازی توسط شرکت‌های معدنی و صنایع معدنی با راهبری ایمیدرو ۸۹۳.۲ میلیون دلار طی سال ۱۴۰۴ هدفگذاری شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل برق منطقه‌ای تهران گفت: با توسعه و ارتقاء پست انتقال کمال‌آباد، حلقه ۴۰۰ کیلوولت استان البرز که پیش از این فاقد رینگ داخلی بود، به‌طور کامل تکمیل شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاعات مالی از برخورد با دخالت اتباع خارجی در ثبت شرکت‌های صوری برای پولشویی، فرار مالیاتی و قاچاق ارز خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران از اجرای برنامه‌ای جامع برای نوسازی ناوگان حفاری و هدف‌گذاری تعمیر و تکمیل ۱۵۰ حلقه چاه تا پایان امسال خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز شنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران ۷۸ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان معامله می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بانک مرکزی عرضه و فروش ارز اربعین را از روز شنبه ۴ مردادماه از طریق بانک‌های عامل منتخب آغاز می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است