اقتصادی 17:53 - 16 آذر 1402
یک روزنامه عبری زبان گفت که از زمان آغاز جنگ غزه 370 هزار اسرائیلی سرزمین‌های اشغالی را ترک و نیم میلیون نفر مهاجرت معکوس داشتند و این صرف نظر از هزاران خارجی اعم از کارگر تا دیپلمات است که از آنجا گریختند.

روزنامه عبری: از زمان جنگ 1 میلیون نفر اسرائیل را ترک کردند

به گزارش گروه اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس، یک روزنامه عبری زبان اعلام کرد که از آغاز جنگ غزه در هفتم اکتبر(۱۵ مهر ماه) حدود ۳۷۰ هزار نفر اسرائیلی سرزمین‌های اشغالی را ترک کرده‌اند، بدون اینکه مشخص باشد، آیا آنها به سرزمین‌های اشغالی برمی‌گردند یا خیر.

روزنامه زمان اسرائیل به نقل از اداره جمعیت و مهاجرت رژیم صهیونیستی (یک نهاد وابسته به کابینه ) نوشت که از آغاز جنگ، حدود ۳۷۰ هزار اسرائیلی  سرزمین‌های اشغالی ترک کردند که بیش از ۲۳۰ هزار نفر از آغاز جنگ تا پایان اکتبر گذشته و حدود ۱۴۰ هزار نفر در ماه نوامبر گذشته آنجا را ترک کردند.

این روزنامه در عین حال ادعا کرد که در این مدت جنگ تعداد افرادی که به سرزمین‌های اشغالی آمدند بسیار بیشتر از تعداد خروج‌ها است و اغلب آنها مسافران اسرائیلی هستند که از مرخصی تعطیلات بازمی‌گردند.

زمان اسرائیل نوشت: حدود نیم میلیون نفر در مدت جنگ، مهاجرت معکوس داشتند که این آمار افزون بر هزاران کارگر خارجی، پناهنده و دیپلماتی است که اسرائیل را ترک کرده‌اند.

روزنامه اسرائیلی در عین حال مدعی شد که جنگ غزه مانع مهاجرت به سرزمین‌های اشغالی نشد، اما آن را به میزان قابل توجهی کاهش داد.

زمان اسرائیل بر اساس داده‌های وزارت جذب  رژیم صهیونیستی گزارش داد که  از ۷ اکتبر تا ۲۹ نوامبر، حدود ۲۰۰۰ نفر به اسرائیل مهاجرت کرده‌اند، یعنی حدود یک هزار مهاجر در ماه، در حالی که از ابتدای سال تا قبل از وقوع جنگ به طور میانگین هر ماه حدود ۴۵۰۰ نفر به اسرائیل مهاجرت می‌کردند که این نشانه کاهش بیش از ۷۰ درصدی دامنه مهاجرت به اسرائیل است.

این روزنامه همچنین گزارش داد که  در نوامبر گذشته، تعداد مهاجران به اسرائیل به حدود ۱۵۰۰ نفر رسید که بسیار کمتر از قبل از جنگ است، اما سه برابر بیشتر از ماه اکتبر است و این ممکن است به دلیل شیوع یهودی ستیزی در جهان تحت تأثیر جنگ باشد. جمعیت رژیم صهیونیستی در سال ۲۰۲۳ قریب به ۱۰ میلیون نفر تخمین زده شده است.

پایان پیام/


12013548
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان هواپیمایی کشوری از معرفی دو وب‌سایت فاقد مجوز فعالیت به معاون دادستان و سرپرست دادسرای عمومی و انقلاب ویژه فرودگاه‌های استان تهران با هدف صدور دستور انسداد خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر اقتصاد مصوبه هیأت مقررات‌زُدایی در خصوص حذف الزام شهرداری‌ها نسبت به دریافت مجوز از سوی شرکت‌های پخش کالا برای فعالیت در سطح شهر را ابلاغ کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از امشب تا پایان هفته شاهد بارش باران در بسیاری از نقاط کشور به ویژه شهر‌های شمالی خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از امشب تا پایان هفته شاهد بارش باران در بسیاری از نقاط کشور به ویژه شهر‌های شمالی خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی گاز گفت: این هفته با ورود موج جدید سرما به کشور صرف گاز در بخش‌های خانگی و تجاری ۸۰ تا ۱۰۰ میلیون مترمکعب افزایش خواهد یافت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور از تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی مشمول ماده ۵ قانون مدیریت خدمات کشوری در دوره سرد سال خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی گفت:ایران کشوری سهل، ارزان و امن با جایگاه جغرافیایی ویژه است، اما این‌ها دلیل نمی‌شود که تکمیل کریدورهای خود را پیگیری نکنیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق تهران گفت:هزینه‌های بالای لجستیک که تا ۲ برابر متوسط هزینه‌های جهانی است، انگیزه‌های بخش خصوصی را کاهش داده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت و وزیر راه و شهرسازی درباره مسائل روز حوزه انرژی، زیرساخت‌های حمل‌ونقل و پروژه‌های مشترک بین دو وزارتخانه گفت‌و‌گو و تبادل‌نظر کردند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» از ابتدای سال جاری تا ۱۸ آذرماه در مجموع ۴۱ میلیارد و ۳۳۴ میلیون دلار برای نیاز‌های مختلف وارداتی کشور توسط بانک مرکزی تأمین ارز انجام شده است که بیش از ۳۰ میلیارد دلار مربوط به صنایع است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است