اقتصادی 17:53 - 16 آذر 1402
یک روزنامه عبری زبان گفت که از زمان آغاز جنگ غزه 370 هزار اسرائیلی سرزمین‌های اشغالی را ترک و نیم میلیون نفر مهاجرت معکوس داشتند و این صرف نظر از هزاران خارجی اعم از کارگر تا دیپلمات است که از آنجا گریختند.

روزنامه عبری: از زمان جنگ 1 میلیون نفر اسرائیل را ترک کردند

به گزارش گروه اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس، یک روزنامه عبری زبان اعلام کرد که از آغاز جنگ غزه در هفتم اکتبر(۱۵ مهر ماه) حدود ۳۷۰ هزار نفر اسرائیلی سرزمین‌های اشغالی را ترک کرده‌اند، بدون اینکه مشخص باشد، آیا آنها به سرزمین‌های اشغالی برمی‌گردند یا خیر.

روزنامه زمان اسرائیل به نقل از اداره جمعیت و مهاجرت رژیم صهیونیستی (یک نهاد وابسته به کابینه ) نوشت که از آغاز جنگ، حدود ۳۷۰ هزار اسرائیلی  سرزمین‌های اشغالی ترک کردند که بیش از ۲۳۰ هزار نفر از آغاز جنگ تا پایان اکتبر گذشته و حدود ۱۴۰ هزار نفر در ماه نوامبر گذشته آنجا را ترک کردند.

این روزنامه در عین حال ادعا کرد که در این مدت جنگ تعداد افرادی که به سرزمین‌های اشغالی آمدند بسیار بیشتر از تعداد خروج‌ها است و اغلب آنها مسافران اسرائیلی هستند که از مرخصی تعطیلات بازمی‌گردند.

زمان اسرائیل نوشت: حدود نیم میلیون نفر در مدت جنگ، مهاجرت معکوس داشتند که این آمار افزون بر هزاران کارگر خارجی، پناهنده و دیپلماتی است که اسرائیل را ترک کرده‌اند.

روزنامه اسرائیلی در عین حال مدعی شد که جنگ غزه مانع مهاجرت به سرزمین‌های اشغالی نشد، اما آن را به میزان قابل توجهی کاهش داد.

زمان اسرائیل بر اساس داده‌های وزارت جذب  رژیم صهیونیستی گزارش داد که  از ۷ اکتبر تا ۲۹ نوامبر، حدود ۲۰۰۰ نفر به اسرائیل مهاجرت کرده‌اند، یعنی حدود یک هزار مهاجر در ماه، در حالی که از ابتدای سال تا قبل از وقوع جنگ به طور میانگین هر ماه حدود ۴۵۰۰ نفر به اسرائیل مهاجرت می‌کردند که این نشانه کاهش بیش از ۷۰ درصدی دامنه مهاجرت به اسرائیل است.

این روزنامه همچنین گزارش داد که  در نوامبر گذشته، تعداد مهاجران به اسرائیل به حدود ۱۵۰۰ نفر رسید که بسیار کمتر از قبل از جنگ است، اما سه برابر بیشتر از ماه اکتبر است و این ممکن است به دلیل شیوع یهودی ستیزی در جهان تحت تأثیر جنگ باشد. جمعیت رژیم صهیونیستی در سال ۲۰۲۳ قریب به ۱۰ میلیون نفر تخمین زده شده است.

پایان پیام/


12013548
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» ضیائیان گفت: روز پنجشنبه بعد از کاهش دمای مخصوصی که در کشور رخ داد، در بیشتر مناطق کشور دمای هوا به‌طور نسبی افزایش خواهد یافت.  
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی اتاق اصناف گفت: رئیس‌جمهور قول داده است ستادی تحت عنوان «ستاد رفع موانع بازار» را با حضور پنج وزیر تشکیل دهد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نحوه فعالیت شعب بانک‌های تهران در روز‌های پنج شنبه تا اطلاع ثانوی اعلام شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت با تأکید بر نقش کلیدی صنعت پتروشیمی در اقتصاد کشور، گفت: این صنعت نقش مهمی در تأمین ارز، ایجاد اشتغال و تکمیل زنجیره ارزش دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی درباره بدهی‌هایی که به حمل و نقل عمومی تعلق دارد، گفت: مقرر شد که بدهی‌های بخش دولتی با قید فوریت به رانندگان و کامیونداران در این بخش پرداخت شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی درباره بدهی‌هایی که به حمل و نقل عمومی تعلق دارد، گفت: مقرر شد که بدهی‌های بخش دولتی با قید فوریت به رانندگان و کامیونداران در این بخش پرداخت شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با تدابیر شرکت ملی پخش فراورده های نفتی و همکاری شرکتهای صاحب صلاحیت و جایگاههای متقاضی با شورای سیاستگذاری سوختهای ویژه، دومین استان عرضه کننده بنزین سوپر شهر اصفهان خواهد بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت با تأکید بر نقش پیشران صنعت پتروشیمی در اقتصاد کشور گفت: یکی از راهکار‌های تأمین خوراک پتروشیمی‌ها، مشارکت خود این صنایع در سرمایه‌گذاری توسعه میادین گازی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه در خصوص شرایط بازار سهام امروز نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اداری استخدامی گفت: طرح «۵۰۰ مدیر جوان» که پیش‌تر اطلاع‌رسانی آن انجام شده بود، تا روز گذشته مهلت ثبت‌نام داشت. با توجه به درخواست‌های دریافتی و همچنین اضافه شدن برخی شهرها، مهلت ثبت‌نام تا روز سه‌شنبه هفته آینده، شانزدهم، تمدید...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است