بین‌الملل 20:40 - 03 اردیبهشت 1404
وزیر خارجه و وزیر داخلی طالبان با نماینده ویژه روسیه دیدار و گفتگو کردند.

دیدار مقامات ارشد طالبان با نماینده ویژه روسیه

امیرخان متقی، وزیر خارجه طالبان، در دیدار با ضمیر کابلوف، نماینده ویژه رئیس‌جمهور روسیه در امور افغانستان، بر ارتقای روابط و گسترش همکاری‌های اقتصادی تأکید کرد.

 متقی همچنین از اقدام روسیه در خارج کردن طالبان از فهرست گروه‌های ممنوعه قدردانی کرد و گفت افغانستان سفیر خود را به مسکو معرفی خواهد کرد.



کابلوف در این دیدار گفت نشست ویژه‌ای برای آغاز فعالیت کمیسیون دائمی همکاری‌های دوجانبه در حاشیه نشست کازان برگزار خواهد شد.

سراج‌الدین حقانی، وزیر داخله طالبان، با ضمیر کابلوف، نماینده ویژه روسیه، و دیمیتری ژیرنوف، سفیر روسیه در کابل، دیدار کرد.

 در این دیدار، طرفین بر همکاری‌های امنیتی، اقتصادی و تجاری و تقویت روابط دوجانبه تأکید کردند.

 حقانی همچنین ضمن قدردانی، اقدامات اخیر مسکو در قبال افغانستان را گامی مهم در پذیرش واقعیت‌های موجود در افغانستان دانست.


12182733
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا به همتای اوکراینی خود چند روز فرصت داده است تا به پیشنهاد او برای آتش‌بس با روسیه پاسخ دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ملل در پاسخ به ادعای فرمانده ارتش اسرائیل درباره «خط زرد» به عنوان «خط مرزی جدید» اعلام کرد که «قاطعانه» با هرگونه تغییر در مرزهای غزه مخالف است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی بارش باران شدید و جاری شدن سیل در استان سلیمانیه در منطقه کردنشین شمال عراق دو نفر کشته و پنج نفر دیگر زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع خبری اعلام کردند که گلوله‌های خمپاره با منشأ ناشناخته در نزدیکی فرودگاه المزه دمشق فرود آمدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آنتونیو کاستا در پاسخ به انتقادات تند ئیس جمهور آمریکا از رهبری سیاسی اروپا تأکید کرد که متحدان باید از مداخله در سیاست داخلی یکدیگر خودداری کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خزانه داری آمریکا تحریم‌هایی را علیه نهاد‌ها و افرادی که می‌گوید در دامن زدن به جنگ در سودان دخیل بودند، اعمال کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین در بیانیه‌ای اعلام کرد که اسناد صلح «اصلاح‌شده» را «در آینده نزدیک» به ایالات متحده ارسال خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یکی از دستیاران رئیس جمهور فرانسه گفت که فرانسه برای کمک به کشور بنین در غرب آفریقا در خنثی کردن کودتا پشتیبانی لجستیکی و کمک‌های نظارتی ارائه داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه آمریکا از کامبوج و تایلند خواست تا به خصومت‌های اخیر پایان دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه چین اعلام کرد که چین، ایران و عربستان سعودی در یک نشست سه جانبه خواستار توقف فوری تجاوز اسرائیل علیه فلسطین، لبنان و سوریه شدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است