اقتصادی 14:53 - 12 مهر 1403
رئیس سازمان مالیات از فراخوان برای ثبت اطلاعات ۲۱۱ هزار مودی اشخاص حقوقی و حقیقی خبرداد و گفت: تاکنون ۵ میلیارد صورت حساب نوع یک و دو در سامانه مودیان بارگذاری شده است.

بیش از ۲۱۱ هزار مودی برای اتصال به سامانه مودیان فراخوان شدند

محمد هادی سبحانیان رئیس سازمان امور مالیاتی کشور با بیان اینکه از ابتدای دی ماه سال ۱۴۰۲ و مطابق با آخرین اراده قانون گذار برای اجرای قانون سامانه پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان رقم خورده با سرعت بسیار خوبی این سامانه در حال اجرا است گفت: با توجه به اراده قانون گذار اجرای این سامانه با سرعت بسیار خوبی بستر اجرای این قانون را فراهم کردیم و تاکنون هم مودیان از این طرح استقبال خوبی کردند.

 وی ادامه داد: از دی ماه سال گذشته تا امروز ۵ میلیارد صورت حساب نوع یک و دو با تفصیل اقلام کالای فروش رفته و اطلاعات خریدار  وفروشنده دریافت کرده ایم.

معاون وزیر اقتصاد بیان کرد: بیش از ۲۱۱ هزار مودی  اشخاص حقوقی و حقیقی که طبق قانون فراخوان شده اند تا نسبت به تکالیف خود عمل کنند که در حال حاضر این مودیان به تکالیف خود عمل کرده اند.

سبحانیان اظهار کرد: قانون گذار فرآیند تدریجی برای پیوستن  اشخاص حقیقی و اجرای صورت حساب الکترونیکی دیده است که  خوشبختانه با آموزش‌های که در خدمت مودیان می‌دهیم و عزم اراده برای پیشبرد هرچه سریعتر قانون  وجود دارد برای پیشبرد هرچه سریعتر این قانون اقدامات لازم را انجام خواهیم داد.

 
خبرنگار: محبوبه کباری

12100121
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اداری و استخدامی از ابلاغ مصوبه شورای عالی اداری مبنی بر اصلاح ساختار کلان وزارت راه و شهرسازی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در ادامه‌ اجرای مصوبه‌ شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا و در چارچوب فرآیند گزیر بانک آینده، هیأت ارزش‌گذاری اموال و دارایی‌های بانک آینده (در مرحله‌ی گزیر)، قیمت‌گذاری شرکت ایران‌مال را در دستور کار فوری خود قرار داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت گاز استان تهران از قطع جریان گاز ۱۳۳ باغ‌ویلا خالی از سکنه به‌دلیل مصرف غیرضروری خبر داد و گفت: روند پایش مصرف گاز، با هدف جلوگیری از هدررفت انرژی و حفظ پایداری شبکه گازرسانی به‌صورت مستمر در پایتخت اجرا می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت خدمات انفورماتیک هرگونه نقش و فعالیت در معاملات رمزارز و بازار‌های مرتبط با آن را رد کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز یکشنبه ۳۰ آذر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» اصلاحیه آیین‌نامه اجرایی بند (ر) تبصره (١) ماده واحده قانون بودجه سال ١٤٠٤ کل کشور (حقوق ورودی واردات خودروی شخصی ایرانیان خارج از کشور) از سوی دفتر مقررات صادرات و واردات سازمان توسعه تجارت ایران ابلاغ شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز مبادله ارز و طلای ایران اعلام کرد: تحویل فیزیکی ۴۶۰ هزار و ۹۱۱ قطعه سکه طلای پیش‌فروش شده در مرحله شهریورماه، از امروز یکشنبه ۳۰ آذرماه آغاز شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز کنترل راهبری شرکت ملی گاز گفت:در ۲۴ ساعت گذشته، مصرف گاز در بخش خانگی و تجاری به عدد ۶۶۰ میلیون متر مکعب افزایش یافته است. این مقدار مصرف، به خوبی نشان‌دهنده تأثیر سرما بر نیاز‌های انرژی مردم است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون عمران مجلس گفت:استفاده از اراضی بلا استفاده در حوزه مسکن و کاهش قیمت تمام شده نقش بسیار موثری از جمله مهم‌ترین مزیت ها در حوزه ماده ۵۰ است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت توانیر نتایج اجرای برنامه‌های مدیریت مصرف و توسعه زیرساخت‌های شبکه برق کشور را اعلام کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است