اقتصادی 14:53 - 12 مهر 1403
رئیس سازمان مالیات از فراخوان برای ثبت اطلاعات ۲۱۱ هزار مودی اشخاص حقوقی و حقیقی خبرداد و گفت: تاکنون ۵ میلیارد صورت حساب نوع یک و دو در سامانه مودیان بارگذاری شده است.

بیش از ۲۱۱ هزار مودی برای اتصال به سامانه مودیان فراخوان شدند

محمد هادی سبحانیان رئیس سازمان امور مالیاتی کشور با بیان اینکه از ابتدای دی ماه سال ۱۴۰۲ و مطابق با آخرین اراده قانون گذار برای اجرای قانون سامانه پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان رقم خورده با سرعت بسیار خوبی این سامانه در حال اجرا است گفت: با توجه به اراده قانون گذار اجرای این سامانه با سرعت بسیار خوبی بستر اجرای این قانون را فراهم کردیم و تاکنون هم مودیان از این طرح استقبال خوبی کردند.

 وی ادامه داد: از دی ماه سال گذشته تا امروز ۵ میلیارد صورت حساب نوع یک و دو با تفصیل اقلام کالای فروش رفته و اطلاعات خریدار  وفروشنده دریافت کرده ایم.

معاون وزیر اقتصاد بیان کرد: بیش از ۲۱۱ هزار مودی  اشخاص حقوقی و حقیقی که طبق قانون فراخوان شده اند تا نسبت به تکالیف خود عمل کنند که در حال حاضر این مودیان به تکالیف خود عمل کرده اند.

سبحانیان اظهار کرد: قانون گذار فرآیند تدریجی برای پیوستن  اشخاص حقیقی و اجرای صورت حساب الکترونیکی دیده است که  خوشبختانه با آموزش‌های که در خدمت مودیان می‌دهیم و عزم اراده برای پیشبرد هرچه سریعتر قانون  وجود دارد برای پیشبرد هرچه سریعتر این قانون اقدامات لازم را انجام خواهیم داد.

 
خبرنگار: محبوبه کباری

12100121
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یارانه نقدی مرحله ۱۷۸ مربوط به آذرماه ۱۴۰۴ به حساب سرپرستان خانوار‌های دهک‌های چهارم تا نهم در سراسر کشور واریز شد و قابل برداشت است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مرکز مبادله گفت: با توجه به تأخیر در آغاز فعالیت مدارس و ادارات با هدف پاسداشت آیین‌های کهن ایرانی در شب یلدا، واحد‌های ستادی و شعب بانک‌های عضو شورای هماهنگی بانک‌ها فردا فعالیت خود را با ۲ ساعت تأخیر آغاز می‌کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: تا زمانی که یک صدای واحد از تیم اقتصادی دولت شنیده نشود، مشکلات ارزی حل نخواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان با ارسال نامه‌ای رسمی به رئیس شورای اسلامی شهر تهران، نسبت به افزایش خودسرانه کرایه تاکسی‌های درون‌شهری و مخدوش شدن نرخ‌های مصوب هشدار داد و خواستار اصلاح فوری این روند شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی گفت:طی امروز و فردا افزایش تدریجی غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا در شهر‌های صنعتی و پرجمعیت مورد انتظار است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت در جلسه هیئت دولت اعلام کرد که با اجرای طرح ساماندهی کارت‌های جایگاه‌ها، مصرف روزانه بنزین حدود ۹ میلیون لیتر کاهش یافته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شورای هماهنگی بانک‌ها اعلام کرد: فردا -دوشنبه یکم دی ماه- واحد‌های ستادی و شعب بانک‌های عضو این شورا فعالیت خود را با ۲ ساعت تأخیر آغاز می‌کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون برنامه ریزی و مقررات سازمان توسعه تجارت گفت: از زمان اجرای قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی، در رویه کولبری ۹۴۰ میلیارد تومان، میزان درآمد حاصل از این قانون بوده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل‌ونقل کشور گفت: با بهره‌برداری از کنارگذر شمالی کرج شاهد صرفه‌جویی یک میلیون و ۸۰۰ هزار لیتر سوخت فراهم می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» حضور در اقامتگاه‌های سنتی در شیراز فرصتی است برای لذت بردن از فضای سنتی و امکانات مدرن، آشنایی با سبک زندگی گذشته و حس واقعی زندگی در شهری که حافظ و سعدی در آن خانه داشته‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است