بین‌الملل 17:12 - 06 خرداد 1402

ادعای آمریکا درباره حمله سایبری چین به زیرساخت‌های دریایی خود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، وزارت امور خارجه آمریکا بدون ارائه هر گونه سند و مدرکی ادعا کرد که چین قادر به انجام حملات سایبری علیه زیرساخت های حیاتی ایالات متحده از جمله خطوط لوله نفت و گاز و همچنین سیستم های ریلی این کشور است!

به گزارش الجزیره، هفته گذشته هشدار داده شد که یک کارزار جاسوسی سایبری چینی اهداف نظامی و دولتی در ایالات متحده را هدف قرار داده است.

بر این اساس، «متیو میلر» (Matthew Miller) سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در یک نشست مطبوعاتی در این خصوص اعلام کرد: ارزیابی جامعه اطلاعاتی ایالات متحده این است که چین تقریباً به طور قطع قادر به انجام حملات سایبری است که می تواند خدمات زیرساختی حیاتی در داخل ایالات متحده از جمله علیه خطوط لوله نفت و گاز و سیستم های ریلی را مختل کند.

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در این باره گفت: برای دولت و مدافعان حوزه های دفاع سایبری در بخش خصوصی و دولتی بسیار مهم است که هوشیار بمانند.

ماجرا از آنجا آغاز شد که نیروی دریایی آمریکا چندی پیش از حمله سایبری به زیرساخت های حیاتی خود خبر داد.

شبکه سی ان بی سی در این خصوص گزارش داده بود که یک فرمانده نیروی دریایی آمریکا با بیان اینکه این نیرو هدف حمله سایبری قرار گرفته است مدعی شد: برای ما جای تعجب نیست که چین نه تنها در سال های اخیر که به مدت چند دهه از این شیوه استفاده می‌ کند.


11901253
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر امور خارجه روسیه خاطرنشان کرد که مسکو وضعیت پیرامون ونزوئلا را با نگرانی زیادی دنبال می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اتحادیه آفریقا حملات پهپادی روز پنجشنبه در جنوب سودان را که به گزارش‌ها ده‌ها غیرنظامی از جمله کودکان را کشته، به شدت محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور بنین می‌گوید تلاش برای کودتا خنثی شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دمشق خواستار خروج کامل اسرائیل از خاک سوریه به عنوان شرطی برای امضای توافقنامه امنیتی شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیروی دریایی سلطنتی انگلیس ناوچه اچ‌ام‌اس لنکستر را که به مدت سه دهه در خلیج فارس و سایر مناطق عملیاتی شده بود، به طور رسمی در بحرین بازنشسته و منهدم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی نیروی دریایی چین گفت: چین از ژاپن می‌خواهد که کمپین افتراآمیز خود علیه اقدامات ارتش آزادی‌بخش خلق چین را متوقف کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مشاور امنیت ملی کره جنوبی اعلام کرد سئول قصد ندارد تمرینات نظامی مشترک با ایالات متحده را برای اهداف مذاکره با کره شمالی تعدیل کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نظامیان قدرت را در بنین به دست گرفتند و رئیس جمهور پاتریس تالون را برکنار کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حذف موضوع «غیرهسته‌ای شدن کره شمالی» از اسناد اخیر امنیتی آمریکا و چین، نشان‌دهنده تحول عمیق در نگرش دو قدرت جهانی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شیخ محمد بن عبدالرحمن بن جاسم آل ثانی در مجمع دوحه گفت که رئیس جمهور آمریکا پس از حمله اسرائیل به دوحه «سرخورده» و «ناامید» شده بود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است