بین‌الملل 17:12 - 06 خرداد 1402

ادعای آمریکا درباره حمله سایبری چین به زیرساخت‌های دریایی خود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، وزارت امور خارجه آمریکا بدون ارائه هر گونه سند و مدرکی ادعا کرد که چین قادر به انجام حملات سایبری علیه زیرساخت های حیاتی ایالات متحده از جمله خطوط لوله نفت و گاز و همچنین سیستم های ریلی این کشور است!

به گزارش الجزیره، هفته گذشته هشدار داده شد که یک کارزار جاسوسی سایبری چینی اهداف نظامی و دولتی در ایالات متحده را هدف قرار داده است.

بر این اساس، «متیو میلر» (Matthew Miller) سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در یک نشست مطبوعاتی در این خصوص اعلام کرد: ارزیابی جامعه اطلاعاتی ایالات متحده این است که چین تقریباً به طور قطع قادر به انجام حملات سایبری است که می تواند خدمات زیرساختی حیاتی در داخل ایالات متحده از جمله علیه خطوط لوله نفت و گاز و سیستم های ریلی را مختل کند.

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در این باره گفت: برای دولت و مدافعان حوزه های دفاع سایبری در بخش خصوصی و دولتی بسیار مهم است که هوشیار بمانند.

ماجرا از آنجا آغاز شد که نیروی دریایی آمریکا چندی پیش از حمله سایبری به زیرساخت های حیاتی خود خبر داد.

شبکه سی ان بی سی در این خصوص گزارش داده بود که یک فرمانده نیروی دریایی آمریکا با بیان اینکه این نیرو هدف حمله سایبری قرار گرفته است مدعی شد: برای ما جای تعجب نیست که چین نه تنها در سال های اخیر که به مدت چند دهه از این شیوه استفاده می‌ کند.


11901253
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت اتحاد کره جنوبی اعلام کرد که تغییرات قانون ایمنی هوانوردی که اوایل این ماه تصویب شد به کمپین‌های تبلیغاتی علیه کره شمالی پایان می‌دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک کارشناس حقوقی عراقی توضیح داد که براساس قانونی اساسی عراق برای انتخاب رئیس پارلمان و رئیس‌جمهور این کشور بازه زمانی وجود دارد که باید رعایت شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع استرالیایی می‌گویند پدر و پسری که ۱۵ نفر را در ساحل بوندی سیدنی کشتند، احتمالاً با داعش ارتباط داشته‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اجلاس اتحاد بولیواری برای مردم آمریکا لاتین (آلبا) دزدی دریایی یک نفتکش ونزوئلایی توسط آمریکا را محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک دادستان ویژه کره جنوبی گفت که یون سوک یول سعی کرده کره شمالی را به انجام اقدام نظامی تحریک کند تا اعلام حکومت نظامی خود در دسامبر ۲۰۲۴ را توجیه کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه عراق در دیدار با یک مقام چینی تاکید کرد که چین بزرگترین واردکننده نفت عراق است و حجم مبادلات تجاری میان آنها به ۵۴ میلیارد دلار می‌رسد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی سقوط یک اتوبوس مدرسه که از تولو در شمال کلمبیا به سمت شهر مدلین در حال حرکت بود ۱۷ نفر کشته و ۲۰ نفر دیگر زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع صهیونیستی فاش کردند که فرستاده آمریکا قرار است خطوط قرمزی را برای اسرائیل درباره حملات به سوربه ترسیم کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پیشنهاد اوکراین برای انصراف از پیوستن به اتحاد نظامی ناتو احتمالاً مسیر مذاکرات صلح را به طور قابل توجهی تغییر نخواهد داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شورای سیاسی ملی عراق از رئیس‌جمهور این کشور خواست تا زودتر تاریخ اولین جلسه مجلس جدید را تعیین کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است