علمی فناوری 14:12 - 23 بهمن 1403
سومین دوره کنفرانس پایان سال دارو، دوم اسفند ۱۴۰۳ با هدف بررسی سناریو‌های حکمرانی و آینده‌نگری صنعت دارو برگزار می‌شود.

سناریو‌های حکمرانی و آینده‌نگری صنعت دارو بررسی می‌شود

 سومین دوره کنفرانس پایان سال دارو با همکاری گروه اقتصاد و مدیریت دارو دانشکده داروسازی تهران، ستاد زیست‌فناوری، سلامت و فناوری‌های پزشکی معاونت علمی، فدراسیون اقتصاد سلامت و همراهی تشکل‌های دارویی، با هدف بررسی سناریو‌های حکمرانی و آینده‌نگری صنعت دارو برگزار می‌شود.

در این کنفرانس، ملاحظات حکمرانی و اثر آن بر بهره‌وری صنعت، ترسیم مولفه‌های تفکر بین‌المللی، بررسی روند‌های ژئوپولیتیک و تاثیر آن بر زنجیره‌های ارزش با تمرکز بر صنعت دارو از جمله محور‌های اصلی خواهد بود.

در این رویداد تخصصی، فعالان دارویی و صاحب‌نظران ضمن واکاوی فراز و فرود‌های سرمایه‌گذاری در صنعت دارو و سلامت در سالی که رو به پایان است، چشم‌انداز سال آتی را نیز با تمرکز بر مباحث حکمرانی مورد توجه قرار می‌دهند.

علاقه‌مندان به شرکت در این کنفرانس سالانه می‌توانند با مراجعه به وبگاه https://doshanbehayedarouei.ir/login به صورت رایگان ثبت‌نام کنند.

منبع: معاونت علمی و فناوری دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری


12154471
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت از راه‌اندازی هفت دستگاه سیکلوترون در کشور با هدف تأمین رادیودارو‌های موردنیاز خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رییسی از آغاز اجرای نسخه جدید طرح پزشکی خانواده و نظام ارجاع در پنج شهرستان پیشرو کشور خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، نکاتی را درباره سطوح مطالبات دانشجویان در کشور مطرح کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته رئیس بیمارستان سوختگی شهید مطهری، در حال حاضر حدود ۲۰۰۰ تخت سوختگی در کشور کمبود داریم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته رئیس بیمارستان سوختگی شهید مطهری، در حال حاضر حدود ۲۰۰۰ تخت سوختگی در کشور کمبود داریم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی اورژانس استان تهران از وقوع تصادف چند دستگاه خودرو در اتوبان تهران–قم و اعزام نیرو‌های ویژه امدادی به محل خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزش‌وپرورش گفت: تاکنون نشانه‌ای از بحران مهاجرت معلمان در کشور مشاهده نشده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تلگرام اعلام کرده است که آخرین نسخه برنامه خود برای اندروید و iOS شامل یک ویژگی جدید
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت تاکید کرد: نظام ارجاع باید به عنوان بنای محکم سلامت کشور توسعه پیدا کند تا خدمات سلامت با کیفیت ارائه شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتباطات، بر ضرورت اصلاح سیاست‌های محدودسازی، تقویت زیرساخت‌های ارتباطی، حمایت از کسب‌وکار‌های دیجیتال و تسریع مواجهه هوشمندانه کشور با فناوری‌های نوین به‌ویژه هوش مصنوعی تأکید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است