بین‌الملل 17:04 - 30 تیر 1405
سناتور آمریکایی برنی سندرز می‌گوید اسرائیل «حق نسل‌کشی» در غزه را نداشته است.

برنی سندرز: اسرائیل حق نسل‌کشی در غزه را نداشت

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - سناتور آمریکایی برنی سندرز روز سه شنبه گفت که اسرائیل «حق نسل‌کشی» در غزه را نداشته است و گفت که تل‌آویو «نباید پولی از مالیات‌دهندگان آمریکایی دریافت کند.»

سندرز در مراسمی در مینه‌سوتا، از جنگ وحشیانه اسرائیل علیه نوار غزه انتقاد کرد و گفت که دولت بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، «حق ندارد جنگی تمام‌عیار علیه مردم فلسطین به راه بیندازد. اسرائیل حق نداشت بیش از ۷۳۰۰۰ فلسطینی، عمدتاً زنان، کودکان و سالمندان را بکشد. حق نداشت ۱۷۳۰۰۰ نفر را زخمی کند. اسرائیل حق نداشت تقریباً کل زیرساخت‌های غزه، مدارس، مراکز درمانی، سیستم‌های آب، تصفیه‌خانه‌های فاضلاب و شبکه برق را نابود کند. حق نداشت ۹۲٪ از واحد‌های مسکونی غزه را آسیب برساند یا نابود کند.»

 سندرز گفت: «به عبارت دیگر، اسرائیل حق نداشت علیه مردم غزه نسل‌کشی کند.» 

با وجود آتش‌بس که در ۱۰ اکتبر ۲۰۲۵ به اجرا درآمد، ارتش اسرائیل به حملات روزانه خود در غزه ادامه داده و طبق اعلام وزارت بهداشت، ۱۱۶۸ فلسطینی را به شهادت رسانده و ۳۷۹۸ نفر دیگر را زخمی کرده است.

جنگ اسرائیل از اکتبر ۲۰۲۳، نوار غزه را به ویرانه‌ای در بحبوحه شرایط فاجعه‌بار انسانی برای جمعیت ۲.۴ میلیون نفری این منطقه تبدیل کرده است.

منبع: آناتولی


12294572
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا از وعده رئیس جمهور نیکاراگوئه برای پایان دادن به انتخابات در این کشور انتقاد کرد و خواستار واکنش بین‌المللی شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا در دیدار با همتای لبنانی خود مدعی شد: اگر اتفاقی در باب المندب بیفتد، با آن برخورد خواهیم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل سازمان ملل متحد برای گفت‌و‌گو با جولانی و مقامات دولتی به سوریه سفر خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دو نفتکش حامل نفت خام عربستان سعودی در دریای سرخ تغییر مسیر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش لبنان می‌گوید نیروهای اسرائیلی در نزدیکی نیروهای ارتش لبنان که در جنوب مستقر هستند، آتش گشودند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سناتور آمریکایی برنی سندرز می‌گوید اسرائیل «حق نسل‌کشی» در غزه را نداشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان بهداشت جهانی می‌گوید شیوع ابولا در کنگو از ۲۴۰۰ مورد ابتلا و نزدیک به ۱۰۰۰ مورد مرگ فراتر رفته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی گزارش‌هایی مبنی بر تلاش میانجی‌گران برای کاهش تنش میان آمریکا و ایران قیمت نفت نزولی شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع لهستان با اشاره به فرسودگی سامانه‌های پدافند هوایی اوکراین هشدار داد که این کشور در پاییز و زمستان، با شرایط دشواری روبه‌رو خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل حزب‌الله در پیامی به خلیل الحیه، انتخاب او به ریاست دفتر سیاسی حماس را نشانه تداوم مسیر مقاومت دانست و بر حمایت حزب‌الله از آن تاکید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است