سیاسی 10:48 - 03 اردیبهشت 1404
رییس مرکز پژوهش‌های مجلس، با اشاره به پیمایش صورت گرفته در موسسه افکارسنجی ملت در دی ماه ۱۴۰۳ در خصوص تصویر ایران آینده، تصریح کرد: براساس نتایج این نظرسنجی، ۶۳.۱ درصد از مردم نسبت به آینده ایران امیدوار هستند.

۶۳.۱ درصد از مردم نسبت به آینده ایران امیدوار هستند

باشگاه خبرنگاران جوان - به گزارش روابط عمومی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، بابک نگاهداری، از پیمایش صورت گرفته در موسسه افکارسنجی ملت در دی ماه ۱۴۰۳ در خصوص تصویر ایران آینده خبر داد و درباره نتایج آن گفت: در این پیمایش ۷۶.۷ درصد از مردم وضعیت فعلی قدرت نظامی کشور را خوب یا خیلی خوب ارزیابی می‌کنند و در کنار آن ۶۳.۴ درصد از مردم نیز معتقدند در ۲۰ سال آینده وضعیت قدرت نظامی کشور بهتر می‌شود.

وی با بیان اینکه براساس نتایج این نظرسنجی، ۷۶.۱ درصد از مردم، وضعیت علم و فناوری کشور را خوب یا خیلی خوب عنوان کرده‌اند، تصریح کرد: ۶۸.۷ درصد از مردم معتقد هستند که وضعیت علم و فناوری در ۲۰ سال آینده در کشور بهتر خواهد شد.

رییس مرکز پژوهش‌های مجلس، توضیح داد: براساس نظرسنجی موسسه افکارسنجی ملت، بیش از نیمی از مردم یعنی حدود ۵۵ درصد، وضعیت فعلی بهداشت و درمان کشور را خوب یا خیلی خوب ارزیابی می‌کنند.

با بیان اینکه نیمی از مردم در این نظرسنجی وضعیت فعلی آزادی‌های اجتماعی را خوب یا خیلی خوب دانسته‌اند، یادآور شد: نتایج این نظرسنجی نشان می‌دهد بیش از ۷۰ درصد مردم در خصوص اینکه اگر هنگام تولد این امکان داشت که شخص خودش کشور محل تولدش را انتخاب کند، عنوان نموده‌اند که همچنان ایران را به عنوان محل تولد خود انتخاب می‌کنند.

وی با بیان اینکه براساس این نظرسنجی ۶۳.۱ درصد از مردم به آینده کشور امیدوار هستند، خاطرنشان کرد: براساس نتایج این نظرسنجی، مردم مهم‌ترین سرمایه کشور برای ساخت آینده ایران را ۳۵.۲ درصد جوانان و نیروی انسانی، ۳۳.۵ درصد علم و فناوری، ۱۸.۳ معادن و منابع انرژی، ۱۶.۴ درصد ایمان و معنویت، ۶.۵ درصد میراث تاریخی و گردشگری، عنوان کرده‌اند


12182394
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سید کمال خرازی در چهارمین نشست گفت‌و‌گو‌های ایرانی-عربی در دوحه با عنوان «روابط مستحکم و منافع متقابل»، بر ضرورت همبستگی منطقه‌ای برای مقابله با چالش‌های مشترک تأکید و تصریح کرد: امنیت جمعی امری وارداتی نیست؛ بلکه باید از درون و بدون دخالت ...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگی ایران در سازمان ملل ادعای خبرگزاری رویترز درباره ارسال لانچر موشک فتح به روسیه را به غایت مضحک دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ایران درباره گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا اظهار داشت: رسیدن به یک توافق کاملاً در دسترس است، اما اگر هدف محروم کردن ایران از حقوق هسته‌ای خود و دیگر درخواست‌های غیرواقعی و غیرمنطقی باشد، باید به صراحت بگویم که جمهوری اسلامی ا...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» به گفته نوش آبادی مذاکرات دور چهارم در زمان مقعر برگزار می‌شود و حرفی از توقف مذاکرات نیست و حرف‌های پراکنده آمریکایی نیز مهم نیست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور رهبر انقلاب در واکنش به خبر‌ها درباره برنامه آمریکا به‌منظور تغییر نام خلیج فارس تاکید کرد: ترامپ بداند خلیج فارس، خلیج مکزیک نیست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد برگزاری بزرگداشت شهدای خدمت گفت مراسم بزرگداشت شهدای خدمت باید بستری برای وفاق و همدلی ملت باشد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه با استقبال از اعلام آتش‌بس بین هند و پاکستان، بر اهمیت اهتمام دو کشور برای استفاده از این فرصت جهت اطمینان از کاهش تنش و پایداری آرامش در منطقه تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه کشورمان با بیان اینکه از منظر ایران، تصمیمات سوئد نه قابل درک است و نه قابل توجیه گفت: از لفاظی‌های فرسوده عبور کنیم و فصلی تازه در روابط ایران و سوئد رقم بزنیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس اعلام کرد: قرار است دولت و مجلس سامانه‌ای راه‌اندازی کنند که تمامی مکاتبات به صورت الکترونیکی انجام شده و زمان پاسخگویی مشخص شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت در یادداشتی بیان کرد: «پویش ۲۵ درجه» فقط یک توصیه فنی نیست؛ یک دعوت به تغییر فرهنگی در شیوه مصرف انرژی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است