بین‌الملل 22:13 - 03 دی 1404
علیرغم انتشار چند سری از اسناد مرتبط با جفری اپستین، مجرم جنسی بدنام آمریکایی هنوز هزاران سند فاش نشده از او وجود دارد.

صد‌ها هزار پرونده مرتبط با اپستین همچنان منتشر نشده باقی مانده است

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - وزارت دادگستری آمریکا تخمین می‌زند که صد‌ها هزار پرونده دیگر مربوط به جفری اپستین، مجرم جنسی و قاچاقچی انسان برای بررسی وجود داشته باشد. 

به گفته آکسیوس به نقل از مقامات وزارت دادگستری آمریکا، تاکنون حدود ۷۵۰ هزار پرونده بررسی و افشا شده و حدود ۷۰۰ هزار پرونده دیگر هنوز در دست بررسی است. با این حال، بسیاری از این پرونده‌ها ممکن است تکراری باشند، بنابراین تعداد پرونده‌های باقی مانده ممکن است به چند هزار مورد برسد.

جمعه هفته گذشته، روز انتشار اولین سری از اسناد، تاد بلانش، معاون دادستان کل آمریکا گفت: «انتظار دارم امروز چند صد هزار سند منتشر کنیم و این اسناد به اشکال مختلف خواهند بود». 

سه‌شنبه این هفته سومین سری از اسناد منتشر شد و وزارت دادگستری ۳۰ هزار پرونده از تحقیقات مربوط به اپستین و همدستش «گیسلاین مکسول» را فاش کرد.

این افشاگری‌ها پای دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا را بیش از پیش به اقدامات اپستین باز کرد. در یکی از این اسناد، آمده که ترامپ بار‌ها بیشتر از آنچه پیشتر گزارش شده، با جت شخصی خود به املاک اپستین رفته است.

ترامپ تاکنون رسما به ارتکاب جرم در رابطه با اپستین متهم نشده است، اگرچه دوستی مستندی با این مجرم در دهه‌های ۱۹۸۰، ۱۹۹۰ و ۲۰۰۰ داشته است.

رئیس جمهور آمریکا می‌گوید انتشار این اسناد راهی برای منحرف کردن افکار عمومی از «موفقیت‌های حزب جمهوری‌خواه» است!

منبع: گاردین


12252146
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه می‌گویند که کاخ سفید دست‌کم برای دو ماه آینده بر اجرای قرنطینه و تحریم‌های نفتی ونزوئلا تمرکز می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک منبع امنیتی می‌گوید ۷ نفر در پی انفجار در مسجدی در پایتخت شمال شرقی نیجریه جان خود را از دست دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انگلیس، فرانسه و شماری از متحدان شهرک‌سازی‌ها در کرانه باختری را محکوم کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» علیرغم انتشار چند سری از اسناد مرتبط با جفری اپستین، مجرم جنسی بدنام آمریکایی هنوز هزاران سند فاش نشده از او وجود دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پدافند هوایی روسیه از ابتدای روز ۱۵ پهپاد را در مسیر مسکو سرنگون کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بیش از ۱۰۰ شهرک‌نشین غیرقانونی اسرائیلی به مسجد الاقصی در شرق قدس اشغالی یورش بردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پارلمان الجزایر به اتفاق آرا استعمار فرانسه را جرم دانست و خواستار عذرخواهی و جبران کامل خسارات مادی و معنوی توسط پاریس شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چین پس از آنکه واشنگتن اعلام کرد قصد دارد در سال ۲۰۲۷ تعرفه بر تراشه‌های چینی را افزایش دهد، از آمریکا خواست تا «اشتباهات خود را اصلاح کند».
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مکرون و دبیرکل ناتو توافق کردند که از ماه آینده میلادی تلاش‌ها برای ارائه تضمین‌های امنیتی به اوکراین را ادامه دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اوکراین پس از حدود چهار سال جنگ، با کمبود نیرو و فرسایش دفاعی روبه‌روست و با وجود کمک‌های مالی بزرگ، چشم‌انداز پیروزی نظامی را از دست داده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است