سیاسی 01:53 - 17 اردیبهشت 1400
رئیس دفتر رئیس‌جمهوری با اشاره به روند مذاکرات وین اظهار کرد: با روند فعلی پیش بینی ما این است که با مهارت و توانمندی تیم مذاکره‌کننده ایران انشااله رفع تحریم‌ها - با رعایت خطوط قرمز و چارچوب‌های ابلاغی مراجع عالی تصمیم‌سازی کشور- دور از دسترس نخواهد بود.

رئیس دفتر روحانی: روند مذاکرات وین در حال پیشرفت است

به گزارش ایسنا، محمود واعظی رئیس دفتر رئیس‌جمهوری در گفت‌وگو با پایگاه اطلاع رسانی دولت، ضمن تشریح آخرین روند گفت‌وگو در وین، خاطرنشان کرد: خوشبختانه گفت‌وگوها در چارچوب ترسیم شده نظام در حالی پیگیری است و بر اساس گزارشات واصله، پیشرفت‌های در زمینه رفع تحریم‌های مرتبط با برجام صورت گرفته است.

وی در پاسخ به پرسشی درباره ادعای بروز برخی اختلاف‌نظرهای جدی در مذاکرات، ضمن رد ادعاهای جدید، گفت: اگرچه همچنان گفت‌وگوهای دشواری در پیش روست اما گام‌هایی که تا کنون برداشته شده امیدوارکننده است و ادعای بروز اختلاف‌نظرهایی که منجر به اختلال در روند کلی مذاکرات شود، صحت ندارد.

رئیس دفتر رئیس جمهوری با بیان اینکه «با ارزیابی‌های انجام شده از مذاکرات در هفته‌های قبل می‌توان به دورنمای رفع تحریم‌ها امیدوار بود»، خاطرنشان کرد: با روند فعلی پیش بینی ما این است که با مهارت و توانمندی تیم مذاکره‌کننده ایران انشااله رفع تحریم‌ها – با رعایت خطوط قرمز و چارچوب‌های ابلاغی مراجع عالی تصمیم‌سازی کشور- دور از دسترس نخواهد بود.

واعظی در پاسخ به پرسشی درباره صحت و سقم ادعای یک رسانه مبنی بر زیاده‌خواهی طرف مقابل مذاکرات و تاثیر روانی آن در بازار خاطرنشان کرد: بله، در روزهای گذشته و متاثر از جو مثبت مذاکرات وین، بازار ارز روندی نزولی را طی می‌کرد که متاسفانه با خبرسازی دروغ یک رسانه رسمی، امروز این روند دچار اختلال شد. لذا خبرسازان باید بدانند که اقدامات غیرمسئولانه و جناحی آنها علامت‌های اشتباهی به افکار عمومی و فضای اقتصادی کشور می‌فرستد و این حرکت در چارچوب رقابت‌های جناحی مرسوم قابل ارزیابی و تفسیر نیست.

وی افزود: آنچه در این شرایط مهم باید در دستور کار قرار بگیرد، منافع ملی است و اگر حتی گروهی با برجام مخالفند هم نباید با خبرسازی موجب تضعیف تیم مذاکره کننده شوند.

واعظی در پایان همه فعالان سیاسی و رسانه‌ها را به وحدت و انسجام دعوت کرد و گفت: با روندی که مذاکرات وین طی می‌کند، همانطور که رئیس‌جمهور در جلسه هیات دولت تاکید داشتند، با وحدت و وفاق ملی، بدون تردید رفع کامل تحریم‌های برجامی دور از دسترس نیست و همه باید در همین مسیر گام برداریم.

انتهای پیام


11055432
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون انرژی مجلس می‌گوید پالایشگاه آدیش و پالایشگاه سیراف تا آخر سال وارد مدار تولید بنزین می‌شوند و ما به‌دنبال این هستیم که تولید را افزایش بدهیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رییس جمهور و رییس سازمان اداری و استخدامی کشور از ابلاغ مصوبه شورای عالی اداری در خصوص ادغام یا انحلال ۵۵ نهاد شورایی خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» یک مقام پیشین لبنان گفت: عراقچی به همتای لبنانی خود الفبای دیپلماسی را می‌آموزد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور با بیان اینکه سفر سه روزه به کشور‌های قزاقستان و ترکمنستان دستاورد‌های خوبی به همراه داشت، گفت: این سفر‌ها موجب توسعه همکاری‌ها و تقویت روابط صمیمی با کشور‌های همسایه در زمینه‌های مختلف می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور پس از انجام سفر رسمی به قزاقستان و ترکمنستان دقایقی قبل به تهران بازگشت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» با پیگیری‌های سفارت کشورمان در تفلیس و در چارچوب همکاری‌های متقابل با دولت گرجستان، ۴ نفر از محکومین ایرانی زندان‌های گرجستان، برای ادامه محکومیت خود به کشور بازگشتند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» اعضای شورای مرکزی مجمع فرهنگیان ایران اسلامی، با اکثریت عارف فرج کمیجانی را به مدت ۳ سال به عنوان دبیرکل این تشکل سیاسی انتخاب کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور پس از سفر به کشور‌های قزاقستان و ترکمنستان و حضور و سخنرانی در اجلاس بین‌المللی صلح و اعتماد در عشق‌آباد، عصر امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴، عازم کشورمان شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اسلامی ایران و نخست وزیر جمهوری اسلامی پاکستان در دیدار یکدیگر، با اشاره به ظرفیت‌های گسترده دو کشور در حوزه‌های حمل‌ونقل، ترانزیت و توسعه زیرساخت‌های مرزی، بر پیگیری عملی توافقاتی که در سفر اخیر رئیس‌جمهور ایران به اسلام‌آباد نه...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت پیوند میان تجار، دانشگاه‌ها و صنایع ایران و عراق گفت: سرمایه‌گذاری مشترک و توسعه ارتباطات مرزی از اولویت‌های ماست. به استانداران استان‌های مرزی اختیار ویژه داده‌ایم تا از ظرفیت‌های گسترده موجود برای افزایش تبادل...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است