اجتماعی 10:16 - 07 بهمن 1403
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه ۱۸ تهران گفت: وضعیت ایمنی بزرگراه آزادگان به عنوان یکی از اصلی‌ترین کریدور‌های ارتباطی پایتخت بهبود یافته است.

ارتقاء ایمنی و کاهش سرقت المان‌های ترافیکی بزرگراه آزادگان

علیرضا اسفراینی نژاد با اشاره به این نکته که مساحت ۲۵ کیلومتری از این بزرگراه ترانزیتی بطور رفت و برگشت در این منطقه واقع و همین گستردگی موجب شده تا حجم قابل توجهی از اقدامات زیر ساختی این حوزه در آن متمرکز شود، اظهار کرد: طی برنامه‌ریزی مدون از اواخر خرداد سال جاری، عملیات جابجائی نیوجرسی‌های بتنی با نوار‌های گاردریلی که بعضا در طول شبانه روز بر اثر برخورد وسائط نقلیه کارائی اولیه خود را از دست داده و یا در شب هنگام مورد سرقت قرار گرفته می‌شوند، آغاز شده است.

وی ادامه داد: عملیات جابجائی نیوجرسی‌های بتنی با نوار‌های گاردریلی حاشیه و یا رفیوژ میانی محور بزرگراهی با مشارکت سازمان حمل و نقل وترافیک، شرکت عرف ایران و معاونت حمل ونقل و ترافیک منطقه ۱۸ در دست انجام بوده و تا کنون تعداد ۷۱۸ نیوجرسی به متراژ ۴۲۷۶متر طول نصب شده و کار در دیگر نقاط انجام خواهد شد.

 به گفته معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه۱۸ تهران، نقاط استراتژیک و خطر سازی نظیر کندروی شرق به غرب و بالعکس قبل و بعد از پل اتوبان ساوه، باند تندروی شرق به غرب، ورودی اتوبان ساوه، کندروی شرق به غرب بعد از پل چهاردانگه، غرب به شرق بعد از پل اتوبان ساوه، ورودی بلوار مهتدی، رمپ ورودی شرق به غرب و بالعکس اتوبان ساوه در محور بزرگراهی آزادگان تا کنون تحت پوشش این عملیات قرار گرفته تا علاوه بر ارتقاء ایمنی وسائط نقلیه، شاهد کاهش درصد سرقت نوار‌های گاردریلی باشیم.

منبع: روابط عمومی شهرداری منطقه۱۸


12146382
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» برخی از متولدین دهه شصت در مواجهه با ازدواج دچار وسواس‌های متعدد هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی تهران بزرگ، درباره آمار تخلفات مربوط به چراغ‌های زنون در معابر منتهی به پایتخت گفت: از ابتدای سال تاکنون ۵۷۰۰ مورد اعمال قانون در این زمینه انجام شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» طرح‌واره‌های دوران کودکی انسان، ریشه مشکلات بزرگسالی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» خوش‌اقبال با تأکید بر اهمیت توسعه زیرساخت‌های ارتباطی و اجرای پروژه فیبر نوری گفت: اجرای این طرح علاوه بر افزایش سرعت و کیفیت ارتباطات، زمینه‌ساز برگزاری انتخابات تمام‌الکترونیک خواهد بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رانندگان نباید از لامپ‌های غیراستاندارد در خودرو‌های خود استفاده کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حج و زیارت از تحویل پیام «مسعود پزشکیان»، رئیس جمهوری کشورمان به ولی‌عهد عربستان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فرماندهی کل انتظامی کشور، در ادامه سفر خود به استان اصفهان، با حضور در ستاد فرماندهی انتظامی استان، در جمع کارکنان انتظامی سخنرانی کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه خبرنگاران جوان - سرهنگ سیاوش محبی، جانشین پلیس راه راهور فراجا با اشاره به ماده ۱۴ قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی اعلام کرد: در تصادفاتی که صرفاً خسارتی بوده و منجر به جرح یا فوت نمی‌شود، رانندگان موظفند پیش از جابه‌جایی وسیله نقلیه، محل ا...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر پایتخت با اشاره به عملیات شب گذشته ماموران این پلیس گفت: در این عملیات ۲ سوداگر مرگ در شمال پایتخت دستگیر شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» آمار تصادفات جاده‌ای در ساعات ۱۶ تا ۲۰ افزایش پیدا می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است