اجتماعی 18:53 - 08 بهمن 1404
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی از غیرقانونی بودن قیمت‌های جدید ایران خودرو خبر داد و از مردم خواست تا زمان تعیین تکلیف نهایی، از ثبت‌نام جدید خودداری کنند.

افزایش جدید قیمت خودرو وجاهت قانونی ندارد

باشگاه خبرنگاران جوان - سیدیاسر رایگانی با اشاره به اعلام قیمت‌های جدید از سوی ایران خودرو، گفت: روند قانونی افزایش قیمت خودرو هنوز در مراجع ذی‌صلاح طی نشده و بر همین اساس، این افزایش‌ها فاقد وجاهت قانونی است.

به گفته سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی، هرگونه تغییر در قیمت خودرو باید پس از بررسی و تصویب در نهاد‌های قانونی از جمله شورای رقابت و سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان انجام شود، در حالی که قیمت‌های اعلام‌شده اخیر بدون طی این مسیر قانونی منتشر شده‌اند.

رایگانی با تأکید بر صیانت از حقوق مصرف‌کنندگان افزود: تا زمان تعیین تکلیف نهایی این قیمت‌گذاری‌ها و اعلام رسمی مراجع قانونی، از هموطنان درخواست می‌شود از هرگونه ثبت‌نام یا اقدام جدید برای خرید خودرو با قیمت‌های اعلامی خودداری کنند.

وی همچنین گفت: سازمان تعزیرات حکومتی موضوع را به‌صورت دقیق رصد کرده و در صورت احراز تخلف، اقدامات قانونی لازم در چارچوب اختیارات این سازمان انجام خواهد شد.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: شرکت ایران خودرو مکلف است که نسبت یه حذف آگهی فروش با قسمت جدید از تمام سایت‌ها و تارنم‌ها اقدام نماید و عدم حذف به منزله فروش بالاتر از نرخ مصوب و مصداق گرانفروشی است.

منبع: سازمان تعزیرات


12255603
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی از غیرقانونی بودن قیمت‌های جدید ایران خودرو خبر داد و از مردم خواست تا زمان تعیین تکلیف نهایی، از ثبت‌نام جدید خودداری کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان کل کشور گفت: تاکنون اسناد و مدارک متعددی از جنایات رژیم صهیونیستی و آمریکا گردآوری شده و بر همین اساس، ۲۱۰ هزار دادخواست در مراجع ذی‌صلاح تنظیم و صادر شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزارت دادگستری بر اینکه هیچ ممنوعیت قانونی صریح یا ضمنی برای رانندگی بانوان با موتورسیکلت وجود ندارد، تاکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین فرمانده یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا از کشف دو کیلوگرم مواد روانگردان شیشه که به‌صورت ماهرانه در چمدان و وسایل همراه یک مسافر قطار جاسازی شده بود، خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان کل کشور گفت: فراجا در فتنه‌های اخیر، بدون استفاده از سلاح، توانست با مدیریت میدانی و همراهی مردم اوضاع را کنترل کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز عملیات اضطراری سازمان امداد و نجات هلال احمر نسبت به تردد در محور کوهستانی و برف گیر کشور و صعود به ارتفاعات در استان‌های متاثر از شرایط جوی، هشدار داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا، از اجرای محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی در برخی محور‌های شمالی کشور با هدف افزایش ایمنی، مدیریت ترافیک و تسهیل عبور و مرور وسایل نقلیه در پایان هفته جاری خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جلسه تخصصی کارگروه‌های موضوع ماده ۱۰ قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول، با هدف بررسی روند اجرای قانون، آسیب‌شناسی فرآیند‌ها و ارتقای رضایتمندی عمومی، با حضور رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در دوره ششم مدیریت شهری، با بازنگری هوشمندانه در طرح‌های تعریض معابر و صدور پروانه‌های تخریب و نوسازی، تاکنون بیش از 2600 واحد مسکونی و تجاری در منطقه ۱۰ آزادسازی شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عملیات مسقف سازی پایانه های اتوبوسرانی بوتان و تاکسیرانی فرودگاه مهرآباد در منطقه۹ با پیشرفت ۸۵ درصدی، بزودی قابل بهره‌ برداری است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است