اقتصادی 09:31 - 08 خرداد 1403
چهلمین جلسه کمیته تخصصی مولد سازی دارایی ها دولت به ریاست وزیر امور اقتصادی و دارایی برگزار شد.

برگزاری جلسه کمیته تخصصی مولدسازی دارایی‌ها دولت+ مصوبات

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در چهلمین جلسه کمیته تخصصی مولد سازی دارایی ها دولت که با حضور وزیر اقتصاد، نمایندگان قوه قضاییه، مجلس شورای اسلامی، وزارت کشور، وزارت راه و شهر سازی، سازمان برنامه و بودجه و سرپرست سازمان خصوصی سازی در محل وزارت اقتصاد برگزار شد، قیمت پایه و شرایط واگذاری "تعداد سه فقره ملک با بهره برداری وزارت راه و شهرسازی"، "یک فقره ملک با بهره برداری وزارت امور آموزش و پرورش" و "یک باب ساختمان مسکونی 3 طبقه با بهره برداری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی" در استان قزوین، بررسی و به تصویب اعضا رسید.

همچنین بررسی قیمت پایه و شرایط واگذاری "یک قطعه زمین و سوله با بهره برداری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی" در استان اردبیل، شهرستان خلخال و بررسی مازاد بودن و ارزش افزایی "چهار فقره ملک با بهره برداری وزارت راه و شهر سازی" و نیز یک فقره ملک دیگر "با بهره برداری وزارت نفت" در همین استان، بخش دیگری از دستور جلسه چهلمین جلسه کمیته تخصصی مولد سازی دارایی ها دولت بود.

این گزارش می‌افزاید: بررسی قیمت پایه و شرایط واگذاری "یک قطعه زمین با بهره برداری وزارت ورزش و جوانان" واقع در استان گلستان، شهرستان گنبد کاووس، بخش دیگری از مصوبات چهلمین جلسه کمیته تخصصی مولد سازی دارایی‌ها دولت بود.

همچنین در ادامه جلسه، و پس از ارائه گزارش مزایده و تصمیم گیری درباره یک ملک متعلق به وزارت نیرو در مشهد، گزارش عملکرد و پتانسیل دستگاه های دولتی در جلسه مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام/

 

12058065
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر اقتصاد و دارایی گفت: بودجه ۱۴۰۵ انقباضی نیست و به حمایت از تولید و کاهش تورم کمک می‌کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی گفت: همزمان با کاهش دمای هوا شاهد افزایش آلودگی هوا در کلان شهر‌ها از فردا ۱۵ دی ماه خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر اقتصاد و دارایی گفت:اعتبار کالابرگ نیز هم‌اکنون در حساب مردم شارژ شده و از چند روز آینده قابل برداشت خواهد بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر اقتصاد و دارایی گفت:اعتبار کالابرگ نیز هم‌اکنون در حساب مردم شارژ شده و از چند روز آینده قابل برداشت خواهد بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با اعلام رئیس مرکز آمار ایران، مرحله آزمایشی سرشماری ۱۴۰۵ به طور همزمان در سراسر کشور آغاز شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت: اجرای ماده ۵۰ نقش بسیار موثری در افزایش تخصیص اراضی مسکونی به پروژه‌های حمایتی و کاهش قیمت مسکن دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی لایحه بودجه ۱۴۰۵ گفت:آنچه مستقیماً بازار ارز را تحت تأثیر قرار می‌دهد، عرضه ارز حاصل از صادرات غیرنفتی و بازگشت آن به چرخه اقتصاد است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر انجمن کار صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی، گفت: از فردا ۱۵ دی، تمام ارزی را که پیش از این شرکت‌های پتروشیمی در تالار اول عرضه می‌کردند، در تالار دوم عرضه خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: ساعت پروازهای امارات از فرودگاه امام خمینی از ۴:۳۰ صبح به ۹:۳۰ تا ۱۰ ژانویه تغییر کرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) اعلام کرد: پرواز‌های شرکت هواپیمایی امارات به شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) لغو نشده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است