علمی فناوری 17:30 - 13 خرداد 1404
در حمایت از نخبگان نوجوان و توسعه ظرفیت‌های فناورانه کشور، مرکز نوآوری لنسر شریف نتایج نهایی ارزیابی بیش از ۲۲۰ دانش‌آموز متقاضی حضور در مسابقات جهانی رباتیک و برنامه‌نویسی سال ۲۰۲۵ را اعلام کرد.

اعلام نتایج بورسیه دانش‌آموزان ایرانی برای حضور در مسابقات جهانی رباتیک و برنامه‌نویسی ۲۰۲۵

باشگاه خبرنگاران جوان - بر اساس اعلام  مرکز نوآوری لنسر شریف، پس از ارزیابی‌های فنی، مهارتی و رفتاری، گروهی از دانش‌آموزان واجد شرایط، موفق به دریافت بورسیه کامل (با پوشش کامل هزینه‌ها) می‌شوند و گروه دیگری نیز از حمایت‌های ۱۸۰۰ دلاری مرکز نوآوری لنسر حمایت می‌شود. این حمایت‌ها با هدف حضور دانش‌آموزان توانمند ایرانی در عرصه‌های بین‌المللی و تقویت روحیه خودباوری و نوآفرینی در نسل جوان صورت گرفته است.

مسابقات جهانی رباتیک و برنامه‌نویسی از معتبرترین رویداد‌های بین‌المللی در حوزه فناوری‌های نوین برای کودکان و نوجوانان به‌شمار می‌رود و حضور دانش‌آموزان ایرانی در این رقابت‌ها، نشان‌دهنده رشد سطح چشمگیر آموزشی و استعداد‌های فناوری در کشور است.

رامبد دانش پژوه مدیر مرکز نوآوری لنسر شریف با تکیه بر عدالت آموزشی و شناسایی نخبگان از سراسر کشور، اعلام کرد که برنامه‌های حمایتی خود را در سال‌های آینده نیز توسعه خواهند داد.

اسامی پذیرفته‌شدگان در پایگاه اینترنتی رسمی مرکز نوآوری لنسر به آدرس www.tehranlancer.com منتشر شده است.

 


12197047
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش‌وپرورش در نشست صمیمی با منتخبی از معاونان مدارس سراسر کشور بر حل مسائل این وزارتخانه از طریق «همفکری، تعامل و استفاده از ظرفیت‌های میدانی» تأکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم‌ها و کلیپ‌های درمانی موجود در فضای مجازی هرگز نمی‌توانند راهکار مناسبی برای بیماران باشند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد که آلودگی هوا تهدیدی جدی برای سلامت افراد به ویژه کودکان است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نهمین دوره رقابت استارتاپی اینوتکس‌پیچ به‌عنوان یکی از رویداد‌های معرفی ایده‌های نو و اتصال استارتاپ‌ها به سرمایه‌گذاران، امسال در ۶ استان میزبان برگزار می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» با پرسیدن چهار سوال کلیدی می‌توان به تشخیص زودهنگام سرطان پروستات و نجات جان انسان‌ها کمک کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس چهاردهمین کنفرانس بین‌المللی مهندسی مواد و متالورژی (IMAT۲۰۲۵) از رشد ۲ برابری ارسال مقالات به دبیرخانه کنفرانس نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: به‌نحوی که امسال از دانشکده‌های متالورژی سراسر کشور مقاله دریافت کردیم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان مدت‌هاست که نسبت به فراوانی غیرقابل توضیح عناصری مانند نیتروژن و آب در نمونه‌های خاک ماه که توسط فضانوردان آپولو آورده شده است، سردرگم هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» موسسه رنگ پنتون، رنگ سال ۲۰۲۶ خود را اعلام که آن را «رقصنده ابر» نامگذاری کرده است. این رنگ نماد آغاز‌های جدید است و با شباهت نزدیکش به سفید خنثی مشخص می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» برای جلوگیری از کم خونی ناشی از فقر آهن، مصرف غذا‌های غنی از آهن ضروری است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر علوم گفت: سرمایه‌گذاری صنعت در زیرساخت‌های پژوهشی دانشگاه‌ها با استفاده از ابزار مالیاتی، ضمن منتفع کردن دانشگاه و صنعت، زمینه توسعه علمی کشور را تقویت می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است