بین‌الملل 05:30 - 10 فروردین 1402

ادعای آمریکا: برای حمله به نیروی قدس سپاه برنامه ریزی می‌کنیم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المانیتور، ژنرال ارشد پنتاگون با طرح ادعاهایی خصمانه به طور علنی از واکنش شدید آمریکا برای هدف قرار دادن نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران حمایت کرد.

ژنرال مارک میلی که ریاست ستاد مشترک ارتش آمریکا را برعهده دارد، در دیدار با اعضای کنگره ادعا کرد که ایالات متحده باید نیروی قدس ایران را به شدت مورد هدف قرار دهد تا از حملات موشکی و پهپادی آتی نیروهای مورد حمایت ایران به نیروهای آمریکایی در سوریه و عراق جلوگیری کند.

میلی طی جلسه استماع به اعضای کمیته نیروهای مسلح سنا گفت: «برخی از این گروه های تحت حمایت ایران بسیار تهاجمی تر از سایرین هستند.»

این ژنرال آمریکایی مدعی شد: «دولت ایران یک سازمان پیچیده و بزرگ است و ما می دانیم که سپاه پاسداران ایران و به ویژه نیروی قدس آنها همان چیزی است که ما باید آنها را هدف قرار دهیم و در طول زمان آنها را به شدت هدف قرار خواهیم داد و این دقیقاً همان چیزی است که ما برای انجام دادن آن برنامه ریزی می کنیم.»

اظهارات میلی در پاسخ به سؤالی از سناتور جکی روزن (D-Nev.) بیان شد. روزن از میلی درباره اینکه آمریکا چه اقداماتی برای جلوگیری از حملات آینده انجام خواهد داد، سوال پرسیده بود.

ادعاهای ژنرال میلی حاکی از تشدید لفاظی آمریکا در منطقه است، اما باید دید که آیا این ادعاها می تواند نشان دهنده سیاست واقعی آمریکا باشد یا صرفاً جنبه تهدیدات لفظی دارد؟

ژنرال میلی که به عنوان رئیس ستاد مشترک ارتش همزمان به عنوان مشاور ارشد نظامی بایدن مشغول به فعالیت است، سال گذشته لابی بسیاری در کاخ سفید انجام داد تا اقدام دوره ترامپ درباره قرار دادن نام نیروی قدس سپاه پاسداران در فهرست ادعایی تروریستی در دولت بایدن لغو نشود و این اقدام ترامپ همچنان ادامه یافت.

ادعاهای ضدایرانی این ژنرال آمریکایی در حالی صورت گرفته که پیش از این، جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در واکنش به تجاوز بامداد شنبه به سوریه گفته بود: ما به دنبال درگیری با ایران نیستیم.

بایدن ادامه داد: آمریکا به دنبال درگیری با ایران نیست اما ما آماده‌ایم تا برای حمایت از شهروندانمان واکنش محکم نشان دهیم.

لازم به ذکر است که اوایل هفته جاری بیش از ۲۰ راکت به سمت دو پایگاه غیر قانونی آمریکا در دو میدان نفتی «العمر» و گازی «کونیکو» در دیرالزور (شرق فرات) واقع در شمال شرق سوریه شلیک شد. از سوی دیگر، یک مقام نظامی آمریکا به شبکه الجزیره قطر گفت که یکی از پایگاه‌های ایالات متحده در شرق سوریه هدف ۸ موشک قرار گرفت.


11851305
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت نیجریه اعلام کرد در عملیاتی هوایی با حمایت ایالات متحده، دو اردوگاه مرتبط با گروه تروریستی داعش در جنگل «باونی» در ایالت سوکوتو هدف قرار گرفته‌اند؛ اردوگاه‌هایی که محل استقرار نیروهای خارجی نفوذی از منطقه ساحل آفریقا به داخل نیجریه بود...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت نیجریه اعلام کرد در عملیاتی هوایی با حمایت ایالات متحده، دو اردوگاه مرتبط با گروه تروریستی داعش در جنگل «باونی» در ایالت سوکوتو هدف قرار گرفته‌اند؛ اردوگاه‌هایی که محل استقرار نیروهای خارجی نفوذی از منطقه ساحل آفریقا به داخل نیجریه بود...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت انرژی اوکراین اعلام کرد در پی حملات اخیر روسیه به زیرساخت‌های انرژی این کشور، برق شهر کی‌یف قطع شده و مناطق دیگری از جمله چرنیهیف نیز آسیب دیده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پلیس فرانسه روز جمعه در حالی که جشن‌های پایان سال پایتخت در جریان بود، مردی را که مظنون به چاقو زدن به سه زن در متروی پاریس است، دستگیر کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیکلاس مادورو، رئیس‌جمهور ونزوئلا، اعلام کرد ایالات متحده نخواهد توانست یک «الگوی سلطه و بهره‌کشی استعماری» را بر کشورش تحمیل یا منابع طبیعی آن را «بدزدد».
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کی‌یف در ساعات اولیه روز شنبه هدف انفجار‌های شدید و حملات هوایی قرار گرفت و مقامات هشدار دادند پایتخت اوکراین در معرض تهدید موشکی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تایلند و کامبوج پس از چند روز مذاکره بر سر توقف فوری خصومت‌ها در منطقه مرزی مورد مناقشه توافق کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا، با به رسمیت شناختن سومالی‌لند توسط واشنگتن مخالفت کرد و در واکنشی تردیدآمیز گفت: «آیا واقعاً کسی می‌داند سومالی‌لند چیست؟».
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صندوق حاکمیتی عربستان با تخصیص ۹ میلیارد دلار به پروژه‌های سبز، در پی رهبری بازار است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قاهره قرارداد گازی با رژیم صهیونیستی را صرفاً تجاری می‌خواند و شایعات دیدار سیسی با نتانیاهو در آمریکا را رد می‌کند، اما در سایه جنایات غزه، این توافق بیش از هر زمان دیگری رنگ و بوی سیاسی به خود گرفته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است