سیاسی 20:14 - 14 آذر 1403
معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی ارتش با تاکید بر این که ضربه نفوذ دشمن از طریق فضای مجازی از حمله نظامی سهمگین‌تر است گفت: باید مراقب باشیم دشمنان هر لحظه درصدد نفوذنذ.

سرتیپ قربانی: نفوذ دشمن از طریق فضای مجازی از حمله نظامی سهمگین‌تر است

امیر سرتیپ خلبان یوسف قربانی روز چهارشنبه در نوزدهمین همایش فرماندهان یگان‌های عمده نیروی زمینی ارتش که در تهران برگزار شد، ضمن عرض تسلیت به مناسبت فرارسیدن ایام شهادت حضرت زهرا (س) و ۱۵ آذر ماه سالروز شهادت شهید احمد کشوری گفت: شهید کشوری از نیرو‌های انقلابی و جهادی ارتش بود و بار‌ها در صحنه‌های مهم انقلاب حضور یافت و همواره فعالیت‌ها و اهدافش را با مبانی اسلامی می‌سنجید و به آن عمل می‌کرد.

وی با تأکید بر رعایت اقدامات حفاظتی در سطح یگان‌ها اظهار داشت: سربازان و جوانان خاکریز امروز در جنگ نرم هستند، به همین دلیل فرماندهان یگان‌ها همواره بایستی کارکنان تحت نظر خود را نسبت به رعایت موازین حفاظتی آگاه سازند چرا که بی‌شک ضربه نفوذ دشمن از طریق فضای مجازی به ذهن کارکنان از حمله نظامی سهمگین‌تر است، لذا باید بر این بارو باشیم که دشمنان هرلحظه درصدد نفوذ هستند و اگر از دیوار پادگان عبور نکنند، حتماً از طریق تلفن همراه و فضای مجازی عبور می‌کنند.

سرتیپ قربانی با تأکید بر ضرورت نخبه‌گزینی و رشد سرمایه‌های انسانی تصریح کرد: مراکز آموزش بایستی زمینه استعداد کارکنان وظیفه را با دقت مشخص کنند و به تبع سایر یگان‌ها نیز همواره باید سعی کنند تا از سربازان نخبه وظیفه در رشته‌های تخصصی آنان حداکثر استفاده را کنند و مراکز صنعتی نیروی زمینی نیز نماینده مستقیم در مراکز آموزش داشته باشند تا بتوانیم روز به روز در پیشبرد اهداف عالیه نیرو زمینی ارتش موفق باشیم.

معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی ارتش در ادامه با ذکر اهمیت رعایت نکات ایمنی در سطح یگان‌ها بیان داشت: مهم‌ترین نکته و عامل رشد و تعالی در ایمنی افسر آموزش دیده است به همین دلیل فرماندهان باید نسبت به برگزاری دوره‌های ایمنی رسته‌ای در مراکز آموزشی و همچنین قرار دادن واحد‌های بیشتر در ریشه برنامه دوره‌های مقدماتی عالی و سرپرستی مراکز آموزشی مبادرت ورزند.

وی درباره حفظ و ارتقای توان رزمی و داشتن آمادگی‌های لازم یادآور شد: تسلط فرماندهان بر روی آرایش‌های تاکتیکی، انجام تمرین‌های تاکتیکی و شور‌های ستادی، آشنایی فرماندهان و افسران ستاد بر روی روش جاری، بازی جنگ به ویژه مقدورات و تجهیزات دشمن، شناخت کافی بر روی کارکنان تحت امر، کسب سواد روزافزون در کار با نقشه، قطب‌نما، رعایت پدافند عامل و غیرعامل، آشنایی با سلاح‌ها و سازمان جدید آنها به ویژه تجهیزات جنگال، اشراف اطلاعاتی نسبت به طرح‌های عملیاتی در حوزه دشمن‌شناسی و... بخشی از موارد حائز اهمیت هستند که فرماندهان بایستی متناسب با نوع مأموریت یگان خود همواره بدان‌ها مبادرت ورزند تا بتوانند در بازدید‌ها و همچنین در موارد ضروری موفق باشند.

نوزدهمین همایش فرماندهان یگان‌های عمده نیروی زمینی ارتش، به مدت دو روز در تهران برگزار شد.


12123771
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: با پیگیری‌های انجام‌شده و توافقات صورت‌گرفته با سازمان اداری و استخدامی کشور، حذف واسطه‌های نیروی شرکتی در دستگاه‌های دولتی در دستور کار قرار گرفته و امید است تا پایان سال جاری به نتیجه برسد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلام ایران در مصاحبه با برنامه «مع موسی الفرعی» در مورد اینکه اگر طرف آمریکایی آمادگی خود را برای یک توافق عادلانه و متوازن، مبتنی بر منافع متقابل نشان دهد توضیحانی بیان کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در پی تماس تلفنی از سوی دفتر مقام معظم رهبری با اسماعیل سقاب اصفهانی پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی فوت همسر و آسیب‌دیدگی فرزندان ایشان در حادثه پیش‌آمده، به وی ابلاغ شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در تماس تلفنی از سوی دفتر مقام معظم رهبری با اسماعیل سقاب اصفهانی پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی فوت همسر و آسیب‌دیدگی فرزندان ایشان در حادثه پیش‌آمده، ابلاغ شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در تماس تلفنی از سوی دفتر مقام معظم رهبری با همسر رضا امیرخانی، تأکید شد که حضرت آیت‌الله خامنه‌ای دعاگوی سلامتی و بهبود وی هستند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: سرلشکر عبداللهی در نشست مشترک با اعضای این کمیسیون تاکید کرد که در صورت هرگونه تعرض علیه کشور، پاسخ جمهوری اسلامی ایران قاطع و پشیمان‌کننده خواهد بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه از آغاز رزمایش مشترک ضدتروریستی سازمان همکاری شانگهای با حضور چندین هیات عالیرتبه از کشور‌های عضو این سازمان و به میزبانی نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور بر فعال‌سازی بخش خصوصی استان‌ها در کشورها، به ویژه چین، تأکید کرد و افزود: فعالیت این بخش باید با همکاری استانداران و سفارتخانه ایران در چین تسهیل شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: نباید در‌ها را بر روی اساتید و دانشجویان ایرانی برای حضور در کنفرانس‌ها و مجامع دانشگاهی بین‌المللی ببندیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون هماهنگ‌کننده ارتش گفت: ما توانستیم اولین ناوشکن تولید ایران را به نام جماران طراحی و تولید کنیم که نمادی از خودکفایی و پیشرفت صنعتی کشور است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است