اقتصادی 20:34 - 24 خرداد 1403
مدیرعامل اتحادیه ماهیان سردآبی گفت: بنابر آمار از ابتدای سال حدود هزارتن قزل آلا به ارزش۴ تا ۵ میلیون دلار به بازار‌های هدف صادر شده است.

ارزآوری صادرات قزل آلا به ۵ میلیون دلار رسید

آرش نبی زاده در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: قیمت کنونی هرکیلو قزل آلا سرمزرعه ۱۲۰ هزارتومان و عمده فروشی ۱۳۰ هزارتومان، سالمون سرمزرعه ۱۳۰ هزارتومان و عمده فروشی ۱۴۰ هزارتومان است.

او قیمت تمام شده هرکیلو قزل آلا را ۱۵۰ تا ۱۶۰هزارتومان اعلام کرد و افزود: با توجه به گرمای هوا و عرضه قزل آلای پرورش در قفس، قیمت کاهش یافته است به طوریکه کمتر از نرخ تمام شده عرضه می‌شود.

نبی زاده ادامه داد: باوجود آنکه تولیدکنندگان پرورش ماهی در قفس بدلیل گرمای هوا نمی‌توانند ماهی را نگه دارند، از این رو تا اواخر تیرماه ناگریز به عرضه هستند، اما سایر تولیدکنند‌گان تا عادی شدن شرایط بازار از عرضه اجتناب می‌کنند.

مدیرعامل اتحادیه تعاونی ماهیان سردآبی درباره آخرین وضعیت قزل آلا گفت: برآورد‌ها حاکی از آن است که امسال تولید قزل آلا همانند مدت مشابه سال قبل به ۱۱۵ تا ۱۲۵ هزارتن برسد.

او قیمت هرکیلو ماهی صادراتی را ۱۶۵ تا ۱۷۰ هزارتومان اعلام کرد و افزود: اگر صادرات قزل آلا نباشد، بسیاری از تولیدکنندگان به سبب زیان وارده از چرخه تولید خارج می‌شوند. هرچند صادرات چندان چشمگیر نیست.

نبی زاده ادامه داد: بنابر آمار از ابتدای سال تاکنون هزارتن قزل آلا به ارزش ۴ تا ۵ میلیون دلار به بازار‌های هدف صادر شده است و همواره پیش‌بینی می‌شود که این رقم تا پایان سال به ۴ تا ۵ هزارتن برسد.

مدیرعامل اتحادیه تعاونی ماهیان سردآبی با بیان اینکه ایران سومین تولیدکننده قزل آلا در آب‌های شیرین محسوب می‌شود، افزود: پتانسیل تولید ۲۵۰ هزارتن قزل آلا به شرط داشتن بازار وجود دارد.

او از راه اندازی سامانه جامع آبزیان کشور طی روز‌های آتی خبر داد و گفت: تمامی تولیدکنندگان مشخصات و نحوه تولید را از ابتدای مراکز تکثیر تخم چشم زده تا عرضه به مرکز فرآوری باید در این سامانه عرضه کنند، در غیراین صورت امکان صادرات وجود ندارد.

خبرنگار: آزاده محبی


12063127
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قصد خرید ساچمه نقره را دارید؟ آیا می‌دانید برای سرمایه گذاری بر روی فلز نقره، ساچمه گزینه‌ای مناسب است یا شمش؟ آیا از معایب خرید ساچمه نقره اطلاع دارید؟
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر اقتصاد گفت: اولویت اول ما در حوزه صنعت بیمه افزایش ضریب نفوذ خواهد بود وقتی در مورد ضریب نفوذ صحبت می‌کنیم به این نکته هم باید توجه داشته باشیم که این ضریب نفوذ یکی دیگر از مصداق‌های برقراری عدالت اقتصادی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل منطقه آزاد قشم گفت:یکی از اصلی‌ترین مشکلات پل خلیج فارس منابع مالی است که برای اجرای آن ۷۰۰ میلیون یورو لازم است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل منطقه آزاد قشم گفت:یکی از اصلی‌ترین مشکلات پل خلیج فارس منابع مالی است که برای اجرای آن ۷۰۰ میلیون یورو لازم است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل پشتیبانی امور دام گفت:رصد از مراکز عمده نشان می‌دهد که تغییری در قیمت نداشتیم و کماکان قیمت‌ها ثابت است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل بیمه مرکزی گفت: در سال ۱۴۰۳، حق بیمه تولیدی صنعت بیمه به ۴۴۰ همت رسید که در هفت ماهه اول امسال به ۳۹۴ همت رسیده و انتظار می‌رود تا پایان سال به ۶۵۰ همت افزایش یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته کارشناسان، با توجه به شرایط اقلیمی و محدودیت منابع آبی، کشت فراسرزمینی یکی از راهکار‌های ارتقای امنیت غذایی و حفظ منابع آبی موجود محسوب می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان امور مالیاتی کشور گفت: هیچ صنفی حق ندارد به بهانه کسر مالیات از مردم مبلغ اضافی دریافت کند چراکه این اقدام غیر قانونی است و تنها ۲۰۰ رستوران از ابتدای دی ماه مشمول این طرح می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل پشتیبانی امور دام گفت: با افزایش عرضه نهاده‌های دامی طی ۲۰ روز آتی، بازار به آرامش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر عامل اتحادیه تعاونی های عشایری دامداران متحرک کشور گفت: در حال حاضر جامعه عشایر ۲۵ درصد گوشت کشور توسط جامعه عشایر تامین می شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است