سیاسی 10:38 - 24 دی 1403
کارشناس مسائل غرب آسیا با اشاره به آتش سوزی در لس آنجلس نکاتی را بیان کرد.

خسارت آتش سوزی لس آنجلس معادل انهدام بمب اتم است

حسین کنعانی مقدم کارشناس مسائل غرب آسیا در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به آتش سوزی در لس آنجلس بیان کرد: ناتوانی جمهوری خواهان و دموکرات ها در حل مسائل داخلی این کشور نشان دهنده این است که این کشور علی رغم مانور قدرتی که دارد اما از درون برای حل مسائل داخلی خود کاملا عاجز است .این ساختار آمریکا مبتنی بر اینکه به مردم و مشکلات داخلی خود توجه کند سالهاست که از بین رفته و بیش از هرچیز به حفظ رژیم صهیونیستی و ارسال کمک های تریلیونی برای حفظ این رژیم می اندیشد.

وی ادامه داد: در چنین حوادثی عملا بودجه هایی که باید هزینه دفاع مدنی شود یا به اوکراین فرستاده شده است یا بمب هایی برای رژیم صهیونیستی در جنایت علیه غزه شده است.آمریکایی که خود را آقای دنیا میداند اکنون خساراتی را متحمل شده که به گفته کارشناسان به اندازه یک بمب اتم بوده است . محدوده آتش همچنان گسترده است ممکن است از شدتش کاسته شود اما لکه های آتش امکان گسترش دارد مگر اینکه شاهد بارندگی وسیعی باشیم.

کنعانی مقدم افزود: مالیت مردم آمریکا تبدیل به سلاح اوکراین و رژیم صهیونیستی شده است و این تبعاتی است که خود را در این مواقع نشان میدهد.آمریکا هم از نظر وسعت بزرگ است و هم از نظر آسیب پذیری بزرگ است که نیاز به هزینه کردهای بالایی در جهت دفاع مدنی دارد.


12140358
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای نگهبان با ریاکارانه خواندن دلسوزی آمریکا و رژیم صهیونیستی برای مردم ایران، گفت: ادعای آنان درحالی تکرار می‌شود دستشان به خون عزیزترین فرزندان این ملت آلوده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دیوان محاسبات کشور اعلام کرد که در لایحه بودجه ۱۴۰۵ درج قسمتی از منابع خارج از بودجه عمومی و ابهام در نحوه محاسبه منابع نفت می‌تواند زمینه‌ساز بی‌انضباطی مالی شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور بر شناسایی و رفع کاستی‌های تصمیمات اخیر به‌منظور جلوگیری از بروز مشکلات معیشتی برای مردم تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سیاسی وزیر کشور گفت: با تعامل مجلس شورای اسلامی، طرح ساماندهی تجمعات را ذیل اصل ۲۷ قانون اساسی نهایی کرده‌ایم و منتظریم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه ورود غیرقانونی وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی به منطقه سومالی لند را محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه ورود غیرقانونی وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی به منطقه سومالی لند را محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی رئیس‌جمهور گفت: جراحی اقتصادی دولت جریان رانت و فساد را از بین خواهد برد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت از تصویب اختصاص بسته حمایتی ۷۰۰ همتی دولت از تولیدکنندگان خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه با اشاره به اینکه الان زمان مناسبی برای مذاکره نیست و این به دلیل سیاست‌های آمریکا است، گفت: ما هیچ وقت میز مذاکره را ترک نکردیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: اقدامات و طرح‌های اخیر دولت در طرح معیشتی و امنیت غذایی و همچنین بنزین با پشتوانه دانشگاه‌ها و بهره‌گیری از نظرات کارشناسی آنان بود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است