بین‌الملل 11:29 - 08 آذر 1400
خبرگزاری ایسنا

میشل عون عازم قطر شد

ریاست جمهوری لبنان از سفر رئیس جمهوری این کشور به قطر به دعوت امیر این کشور خبر داد.

میشل عون عازم قطر شد

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه القدس العربی، ریاست جمهوری لبنان صبح امروز (دوشنبه) در بیانیه‌ای اعلام کرد که میشل عون، رئیس جمهوری این کشور بیروت را به مقصد قطر ترک کرد.

طبق این بیانیه، میشل عون به دعوت تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر برای حضور در مراسم افتتاحیه فعالیت فیفا عرب کاپ ۲۰۲۱ که فردا آغاز می‌شود به این کشور سفر کرده است.

در این بیانیه آمده است که میشل عون با امیر قطر دیدار و با او درباره توسعه روابط دوجانبه میان بیروت و دوحه در زمینه‌های مختلف رایزنی می‌کند.

ریاست جمهوری لبنان همچنین اعلام کرد که عون و امیر قطر درباره تلاش برای راه‌اندازی کمیته عالی مشترک قطر و لبنان گفت‌وگو خواهند کرد.

طبق این بیانیه، ولید فیاض، وزیر نیرو و آب و عباس ابراهیم، مدیرکل امنیت عمومی لبنان در این سفر میشل عون را همراهی می کنند.

همچنین قرار است که وزیر نیرو و آب لبنان در دیدار با مقامات قطر با آنها درباره مسائل مربوط به انرژی و استفاده از تجربه قطر در زمینه استخراج نفت و گاز رایزنی کند.

این نخستین سفر یک مقام لبنانی از زمان تشکیل دولت نجیب میقاتی و شکل گیری بحران در روابط بیروت و دیگر اعضای شورای همکاری خلیج فارس و در راس آنها عربستان سعودی به شمار می رود.

انتهای پیام


11341863
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هیأتی ۶۵ نفره از مقام‌ها و فعالان اقتصادی خراسان رضوی به ریاست استاندار این استان امروز وارد هرات شد تا ظرفیت‌های مشترک تجاری و صنعتی دو طرف را بررسی و توافقات سفر پیشین مقامات هرات به مشهد را پیگیری کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دیدار هفته گذشته رئیس‌جمهور آمریکا و ولیعهد عربستان با فشار ترامپ برای پیوستن عربستان به توافق‌های «ابراهیم» و مقاومت محمد بن سلمان همراه بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع پاکستان با حمله لفظی بی‌سابقه به طالبان اعلام کرد اسلام‌آباد پس از افزایش حملات تروریستی، هیچ امیدی به همکاری این گروه ندارد و اعتماد به طالبان افغانستان را «حماقت» توصیف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دومین دفتر حمایت حقوقی از اتباع خارجی و سرمایه‌گذاری تجاری مرکز وکلای قوه قضاییه با حضور جمعی از مسئولان قضایی در مشهد آغاز به کار کرد؛ دفتری که هدف آن توسعه خدمات حقوقی، حمایت از سرمایه‌گذاران خارجی و تقویت دیپلماسی حقوقی در سطح منطقه است....
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اتحاد ملی کردستان تاکید کرد که نامزد خود برای ریاست جمهوری عراق را پس از صدور تصمیم نهایی دفتر سیاسی معرفی خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتش آمریکا اعتراف کرد که توانایی ناتو برای تغییر جریان نبرد محدود است و این وضعیت ممکن است کی‌یف را مجبور به دادن امتیازات در مذاکرات کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مشاور دیپلماتیک رئیس امارات، اقدام ترامپ در درج برخی شاخه‌های اخوان‌المسلمین در فهرست «سازمان‌های تروریستی» را تاریخی و شجاعانه توصیف کرد!
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع نزدیک به نتانیاهو انتصاب ایال زامیر به عنوان رئیس ستاد ارتش اسرائیل را «اشتباه فاحش» خواندند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم صهیونیستی هر روز بیش از پیش در باتلاقی که خود ساخته گرفتارتر می‌شود و تاریخ گواه خواهد بود که ۷ اکتبر ۲۰۲۳ نقطه عطفی راهبردی در مسیر افول یک رژیم اشغالگر، جنایت‌کار و رو به زوال بود
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از سقوط قیمت نفت به پایین‌ترین سطح یک ماه اخیر، قیمت‌ها امروز با اندکی رشد به دلیل احتمال دستیابی به توافق صلح میان اوکراین و روسیه رو‌به‌رو شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است