اجتماعی 15:45 - 28 اسفند 1403
خداییان با تاکید بر لزوم شناسایی سرمنشا‌های قاچاق به‌ویژه قاچاق سوخت، گفت: با هر دستگاهی که در این زمینه کوتاهی کند، بدون هیچ اغماضی برخورد خواهد شد.

برخورد بدون اغماض با قاچاق سوخت/ لزوم نظارت دقیق بر عملکرد دستگاه‌های خدمت‌رسان در نوروز

باشگاه خبرنگاران جوان - ذبیح الله خداییان امروز -سه‌شنبه ۲۸ اسفندماه- در آخرین نشست شورای مدیران سازمان بازرسی در سال جاری، ضمن بررسی عملکرد واحد‌های این سازمان دستوراتی را به منظور نظارت بهتر بر اجرای قوانین و حسن جریان امور صادر کرد.

خداییان با اشاره به دیدار اخیر کارگزاران نظام با رهبر معظم انقلاب و تاکید‌هایی که معظم‌له در این دیدار داشتند، تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب بر ضرورت اهتمام مسئولان بر رفع مسائل و مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم تاکید کردند و بر این اساس بر همه مدیران سازمان بازرسی به عنوان عالی‌ترین نهاد نظارتی فرض است که با همکاری دولت و مجلس در راستای حل مشکلات مردم گام بردارند.

وی با تاکید بر اینکه باید نهایت همکاری با بخش خصوصی صورت گیرد، اظهار کرد: با دستگاهی که در کمک به تولیدکنندگان و سرمایه گذاران کوتاهی و مانع تراشی می‌کند، برخورد شود.

رئیس سازمان بازرسی خطاب به همه مدیران و بازرسان سازمان بازرسی تاکید کرد که با عنایت به روز‌های پایانی سال، بر تسریع در پیشبرد امور اهتمام داشته باشند.

خداییان به همه بازرسان در سراسر کشور دستور داد تا با عنایت به ایام ماه مبارک رمضان و روز‌های منتهی به نوروز و این ایام، نظارت دقیق بر عملکرد دستگاه‌های خدمت رسان صورت گیرد.

وی خاطرنشان کرد: برای کنترل بازار در جهت رفاه حال مردم، بر عرضه کالا‌های اساسی همچنین عملکرد دستگاه‌هایی مانند اتاق اصناف، وزارت صمت، تعزیرات و وزارت جهاد کشاروزی به صورت مداوم نظارت کنید.

لزوم بازرسی‌های سرزده در ایام نوروز در مراکز پرتردد و خدمت رسان

بازدید سرزده از واحد‌های خدمات رسان، فرودگاه‌ها و پایانه‌های مسافربری و ... در ایام نوروز موضوعی بود که رئیس سازمان بازرسی به آن اشاره و تاکید کرد که حضور سرزده بازرسان باعث می‌شود که این دستگاه‌ها همیشه آماده باشند.

رئیس سازمان بازرسی با اشاره به برخورد قاطع با زمین خواری و تصرف اراضی ملی، گفت: در ایام تعطیلات، افراد سودجو به فکر ساخت و ساز در اراضی ملی می‌افتند؛ بنابراین بر عملکرد دستگاه‌هایی که باید از این تخلفات پیشگیری کنند، نظارت صورت گیرد.

خداییان با اشاره به ضرورت نظارت بر اجرای برنامه هفتم پیشرفت، افزود: مرکز آموزش و پژوهش سازمان بازرسی احکام مربوط به هر دستگاه در قانون برنامه هفتم را شناسایی و به همه مدیران ارائه کرده است؛ در این راستا از باب وظیفه نظارت بر اجرای صحیح قوانین احکام این برنامه را تحت نظارت و رصد قرار دهید.

رئیس سازمان بازرسی با تاکید بر لزوم بررسی ایفای تعهدات ارزی، اظهار کرد: معاونت اقتصادی آمار کسانی که صادرات داشتند و رفع تعهد ارزی نکردند را رصد کرده و اگر ارز نزد اشخاص صادر کننده باقی مانده پیگیری لازم را صورت دهد.

قاچاق؛ بلایای خانمان سوز

رئیس سازمان بازرسی قاچاق به‌ویژه قاچاق سوخت را یکی از بلایای خانمان سوز دانست و گفت: در این رابطه ضمن شناسایی سرمنشا قاچاق، بدون هیچ اغماضی با هر دستگاهی که کوتاهی می‌کند، برخورد شود.

ساماندهی انبار‌های اموال تملیکی تاکید بعدی خداییان در این نشست بود و اظهار کرد: وضعیت انبار‌های سازمان اموال تملیکی با درایت و دستور‌های ریاست قوه قضاییه و ورود بازرسان سازمان بازرسی سامان گرفته است و قابل قیاس با گذشته نیست و برای جلوگیری از تکرار وضعیت گذشته، باید این نظارت به صورت مستمر دنبال شود.

خداییان به یکی از گلوگاه‌های فساد که قرارداد‌ها به خصوص در بخش پالایشگاه‌ها و شرکت‌های پتروشیمی، فولادی، سیمانی و امثالهم را شامل می‌شود، اشاره کرد و به بازرسان دستور داد این قرارداد‌ها را رصد کنند تا جلوی سوءاستفاده و تبانی در قرارداد‌ها گرفته شود.

رئیس سازمان بازرسی تاکید کرد: این قرارداد‌ها نباید مشمول مرور زمان و خسارت عدم النفع را شامل شود.

خداییان درباره لزوم تسلط و اشراف کامل بر وظایف دستگاه‌های تحت نظارت گفت: بازرسان باید بر مجموعه اقدامات دستگاه‌های تحت نظارت و آمار و اطلاعات آن درباره تعداد شرکت‌های فعال، نیمه فعال، تعطیل شده، ورشکسته شده، مجوز‌های صادره، مدت صدور مجوز‌ها و استعلامات و... اشراف داشته باشند.

وی با تاکید بر اجرای به موقع برنامه‌های سال ۱۴۰۴، افزود: برنامه‌های نظارت و بازرسی سال ۱۴۰۴ سازمان بازرسی تدوین و نهایی شده استو اجرای این برنامه‌ها باید به موقع شروع شود.

رئیس سازمان بازرسی درباره گزارش‌های استحضاری تاکید کرد که گزارش‌های اختصاصی جهت ارسال به مرجع قضایی، مستند، مستدل و متقن و پیشنهاد‌ها همراه با شناسایی آسیب‌ها و راهکار‌های اجرایی باشد.

خداییان با تاکید بر پیگیری برای دسترسی به سامانه‌های دستگاه‌های مختلف اجرایی اظهار کرد که این نهاد نظارتی به منظور ارتقای کیفیت نظارت باید به سامانه دستگاه‌ها دسترسی داشته باشد.

وی اضافه کرد: اگرچه دسترسی به تعداد قابل توجهی از سامانه‌ها میسر شده است ولی هنوز در مورد بخشی از سامانه‌ها این اتفاق نیفتاده است که باید مورد پیگیری بازرسان قرار گیرد.

رئیس سازمان بازرسی، رسیدگی سریع به گزارش‌های متعددی که به مرکز رسیدگی به شکایات واصل می‌شود را مورد تاکید قرار داد و تصریح کرد: انتظار این است که به موقع این گزارش‌ها بررسی و به مردم پاسخ داده شود.

وی لزوم برگزاری نشست‌های تخصصی و مستمر با اتاق‌های بازرگانی، صنعت معدن و سرمایه گذاران را یادآور شد و تاکید کرد که در سایه این نشست‌ها مشکلات زیادی از جامعه تولیدکنندگان رفع خواهد شد.

خداییان با تاکید بر اینکه مصوبات سفر‌های استانی پیگیری و اجرایی شود، فلسفه انجام این سفر‌ها را گره‌گشایی از مشکلات مردم دانست و به بازرس کل استانی ماموریت داد که با جدیت تا حصول نتیجه مصوبات را پیگیری و اجرایی کنند.

رئیس سازمان بازرسی، رصد و نظارت بر طرح‌هایی که از تسهیلات ارزی صندوق توسعه ملی استفاده کرده‌اند را مورد اشاره قرار داد.

هشدار خداییان به افرادی که به عنوان عضو هیات مدیره رزومه سازی می‌کنند

وی لزوم شناسایی افرادی که با رزومه سازی در شرکت‌ها و کارخانجات به عنوان عضو هیات مدیره فعالیت دارند را مورد تاکید قرار داد و خاطرنشان کرد: در شرکت‌ها و کارخانجات افرادی هستند که گاهی عضو ده‌ها هیات مدیره به عنوان موظف و غیرموظف و مشاور هستند و رزومه سازی می‌کنند که باید این افراد شناسایی شوند و موضوع به مسئولین مربوطه منعکس شود.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با خاطرنشان کردن پیگیری به منظور وصول حقوق دولتی معادن و نظارت دقیق بر معادت کشور، تصریح کرد: برخی از استان‌ها مانند استان مرکزی با نصب دوربین، برداشت معادن را رصد می‌کنند و این باعث شده است تا بتوانند حقوق دولتی را وصول کنند؛ بنابراین گزارش، در ابتدای این نشست علی هادی معاون راهبردی و مدیریت منابع سازمان بازرسی گزارشی از عملکرد واحد‌های مختلف سازمان بازرسی و بازرسی‌های برنامه‌ای، موردی و فوق العاده ارائه کرد و برنامه‌های سال آینده سازمان بازرسی را تبیین کرد.

منبع: سازمان بازرسی کل کشور


12168488
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان محیط زیست اعلام کرد: در جریان تجاوز رژیم صهیونیستی به کشورمان، حدود ۹۰۰۰ هکتار از جنگل‌ها و مراتع حفاظت شده کشور به‌شدت تخریب شده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس فتا نسبت به تبلیغات اغواکننده در فضای مجازی با عنوان اعطای وام فوری هشدار داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در جلسه شورای معاونین دادستانی کل کشور دادستان‌های مرکز استان‌ها ماموریت داده شد تا با هرگونه اقدام مخل امنیت روانی جامعه برخورد قانونی لازم را به عمل آورند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر گفت: ۹۰ هزار و ۱۷۴ تماس با سامانه ۴۰۳۰ از سراسر کشور در مدت جنگ ۱۲ روزه برقرار شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بخشدار مرکزی تهران گفت: هرگونه به‌کارگیری اتباع فاقد مجوز قانونی یا اجاره دادن املاک به این افراد، جرم محسوب می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضائیه در حکمی «امیر هاشمی» را به عنوان مسئول پیگیری ویژه این معاونت منصوب کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در پی حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان، اکنون تعدادی خانه در نقاط مختلف کشور دچار آسیب شده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر موزه ملی تاریخ طبیعی سازمان محیط‌زیست گفت: درجه‌بندی ۷ غار در استان فارس در سی و پنجمین جلسه کارگروه ملی غارشناسی ایران به تصویب رسید.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره عملیات و جست‌و‌جو و آنست سازمان امداد و نجات گفت: در حملات رژیم صهیونیستی به ساختمان‌های مسکونی ۱۴ نفر زنده از زیرآوار نجات یافتند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ، از اجرای طرح تمهیدات انتظامی-ترافیکی مراسم گرامیداشت شهدای اقتدار ایران خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است