بین‌الملل 13:11 - 09 آذر 1401

مخالفت پارلمان کویت با عادی‌سازی روابط و تاکید بر حمایت از مقاومت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شهاب نیوز، همزمان با روز جهانی همبستگی با ملت فلسطین، ۴۲ نماینده پارلمان کویت با امضای طوماری بر مخالفت خود با عادی سازی روابط تاکید ورزیدند.

در این بیانیه ضمن اعلام مخالفت قاطع با عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی، بر لزوم حمایت از مقاومت و حامیان مقاومت تاکید شده است.

اعضای پارلمان کویت همچنین بر لزوم محاکمه جنایتکاران جنگی رژیم صهیونیستی در دادگاه لاهه (کیفری بین المللی) تاکید ورزیدند.

پارلمان کویت در بیانیه خود تاکید کرده اند: در روز جهانی همبستگی با ملت فلسطین ما بار دیگر بر عهد و پیمان خود در راستای حمایت از جهاد و مقاومت مشروع فلسطینی‌ها تاکید ورزیده و با عادی سازی روابط با رژیم اشغالگر مخالفت می‌کنیم.

در ادامه این بیانیه آمده است: حمایت از فلسطین و جهاد و مبارزه مشروع فلسطینی‌ها تا زمان بازپس گرفتن حقوق غصب شده آنها، یکی از اصول اساسی و رسمی دولت و ملت کویت است.

اعضای پارلمان کویت در ادامه تاکید کردند: مقاومت مستمر ملت فلسطین در قدس، کرانه باختری و نوار غزه در کنار عملیات‌های شهادت طلبانه در اراضی ۱۹۴۸، امید به آزادی فلسطین را زنده نگه داشته است.

در پایان این طومار اعضای پارلمان کویت از کشورهای عربی و اسلامی خواسته اند ضمن حمایت از ملت فلسطین، جنایات رژیم صهیونیستی را بر ملاساخته و روند محاکمه آنها در دادگاه‌های بین المللی را به جرم ارتکاب جنایات جنگی پیگیری کنند.

مخالفت پارلمان کویت با عادی‌سازی روابط و تاکید بر حمایت از مقاومت

طومار امضا شده از سوی نمایندگان پارلمان کویت


11752125
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک منبع آگاه می‌گوید واشنگتن انتظار دارد رژیم صهیونیستی به‌زودی گذرگاه رفح را به صورت کامل بازگشایی کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مشاوران ترامپ با زلنسکی و مقام‌های اروپایی درباره روند پایان دادن به جنگ اوکراین گفت‌و‌گو کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور چین در سخنرانی شب سال نو تأکید کرد که اتحاد دوباره چین و تایوان حتمی است و آن را روندی «غیرقابل توقف» خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرانسه قصد دارد تا شش ماه دیگر، دسترسی افراد زیر ۱۵ سال به شبکه‌های اجتماعی و استفاده از موبایل در دبیرستان‌ها را ممنوع کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم صهیونیستی از فردا فعالیت ۳۷ نهاد امدادی در غزه، از جمله پزشکان بدون مرز را متوقف می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور روسیه در سخنرانی شب سال نو میلادی، با ابراز اطمینان به پیروزی در اوکراین، از نیرو‌های کشور خود حمایت کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» طی یک حمله پهپادی، اوکراین یک انبار نفت در شمال غربی روسیه را هدف قرار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آکسیوس ادعا می‌کند که ترامپ و نتانیاهو در دیدار روز دوشنبه پیرامون ایران و همچنین گذار به مرحله دوم آتش‌بس غزه صحبت کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا که بسیار علاقمند به دریافت جایزه صلح نوبل است، امسال دستور ده‌ها حمله هوایی در سراسر جهان را صادر کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» طی سال ۲۰۲۵ نزدیک به ۷۰ هزار اسرائیلی سرزمین‌های اشغالی را ترک کردند و این رژیم برای دومین سال متوالی با موازنه مهاجرت منفی مواجه شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است