بین‌الملل 13:11 - 09 آذر 1401

مخالفت پارلمان کویت با عادی‌سازی روابط و تاکید بر حمایت از مقاومت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شهاب نیوز، همزمان با روز جهانی همبستگی با ملت فلسطین، ۴۲ نماینده پارلمان کویت با امضای طوماری بر مخالفت خود با عادی سازی روابط تاکید ورزیدند.

در این بیانیه ضمن اعلام مخالفت قاطع با عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی، بر لزوم حمایت از مقاومت و حامیان مقاومت تاکید شده است.

اعضای پارلمان کویت همچنین بر لزوم محاکمه جنایتکاران جنگی رژیم صهیونیستی در دادگاه لاهه (کیفری بین المللی) تاکید ورزیدند.

پارلمان کویت در بیانیه خود تاکید کرده اند: در روز جهانی همبستگی با ملت فلسطین ما بار دیگر بر عهد و پیمان خود در راستای حمایت از جهاد و مقاومت مشروع فلسطینی‌ها تاکید ورزیده و با عادی سازی روابط با رژیم اشغالگر مخالفت می‌کنیم.

در ادامه این بیانیه آمده است: حمایت از فلسطین و جهاد و مبارزه مشروع فلسطینی‌ها تا زمان بازپس گرفتن حقوق غصب شده آنها، یکی از اصول اساسی و رسمی دولت و ملت کویت است.

اعضای پارلمان کویت در ادامه تاکید کردند: مقاومت مستمر ملت فلسطین در قدس، کرانه باختری و نوار غزه در کنار عملیات‌های شهادت طلبانه در اراضی ۱۹۴۸، امید به آزادی فلسطین را زنده نگه داشته است.

در پایان این طومار اعضای پارلمان کویت از کشورهای عربی و اسلامی خواسته اند ضمن حمایت از ملت فلسطین، جنایات رژیم صهیونیستی را بر ملاساخته و روند محاکمه آنها در دادگاه‌های بین المللی را به جرم ارتکاب جنایات جنگی پیگیری کنند.

مخالفت پارلمان کویت با عادی‌سازی روابط و تاکید بر حمایت از مقاومت

طومار امضا شده از سوی نمایندگان پارلمان کویت


11752125
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی نیروهای مسلح یمن از عملیات جدید علیه اراضی اشغالی خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه سوریه در بیانیه‌ای حملات هوایی اسرائیل را «نقض آشکار» حاکمیت خود و قوانین بین‌المللی خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز امور اتباع و مهاجران خارجی وزارت کشور اعلام کرد: ویزای گردشگری برای سکونت و کار در ایران معتبر نیست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا گفت که ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین نباید مسکو را هدف قرار دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مقام دفاعی آمریکا ادعا‌های رسانه‌های اسرائیلی مبنی بر اینکه حملات هوایی اخیر اسرائیل علیه سوریه با هماهنگی آمریکا انجام شده است را رد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سه منبع نزدیک به کرملین گفتند که رئیس جمهور روسیه قصد دارد بدون توجه به تهدید‌های ترامپ مبنی بر تحریم‌های شدیدتر، به رویکرد خود در اوکراین ادامه دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرانچسکا آلبانیزی، گزارشگر ویژه سازمان ملل از اتحادیه اروپا خواست تا همکاری با رژیم صهیونیستی را به حالت تعلیق درآورد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تصویر نمادینی از سران اسرائیل، آمریکا و کشورهای عربی، از تلاش برای ایجاد “خاورمیانه جدید” خبر می‌دهد. در این میان، گمانه‌زنی‌ها درباره پیوستن سوریه به پیمان ابراهیم در ازای لغو تحریم‌ها و حل مسئله جولان، چشم‌انداز امنیتی منطقه را دستخوش تغی...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه فرانسه می‌گوید کنفرانس سازمان ملل متحد قرار است روی غزه پس از جنگ و به رسمیت شناختن کشور فلسطین کار کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کاخ سفید گزارش فایننشال تایمز درباره تشویق زلنسکی به حمله به مسکو از سوی ترامپ را رد کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است