استانی 12:29 - 28 اسفند 1403
پروژه تقاطع غیرهمسطح رجایی شهر (فلکه اول گوهردشت) با حضور شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر کرج و مدیران شهری به بهره برداری رسید.

تقاطع غیرهمسطح رجایی‌شهر کرج افتتاح شد

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، پروژه تقاطع غیرهمسطح رجایی‌شهر (فلکه اول گوهردشت) صبح امروز زودتر از موعد مقرر با حضور شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر کرج و مدیران شهری به بهره‌برداری رسید.

مهرداد کیانی در این مراسم مطرح کرد: توسعه شهر نیازمند همکاری و هماهنگی میان تمام بخش‌های مدیریت شهری بوده و افزایش چندبرابری بودجه در مدت کوتاه نتیجه این همدلی است.

وی با اشاره به اجرای همزمان چند پروژه‌ عمرانی در سطح شهر کرج عنوان کرد: کرج هنوز با جایگاه واقعی یک کلان‌شهر فاصله دارد و برای جبران عقب‌ماندگی‌ها باید اقدامات گسترده‌تری انجام شود.

شهردار کرج با بیان اینکه پروژه‌های عمرانی متعددی در کرج در حال اجرا هستند، اعلام کرد که پروژه‌های بلوار موذن و میدان جمهوری از دیگر طرح‌های مهمی هستند که به‌زودی به بهره‌برداری خواهند رسید.

کیانی، میدان جمهوری را یکی از پروژه‌های پیچیده شهری دانست و خاطرنشان کرد: اجرای یک تقاطع چندسطحی در این محدوده، با توجه به ترافیک دائمی، چالش‌های بسیاری داشت.

وی ادامه داد: اما با همراهی مردم و تلاش مستمر مجموعه مدیریت شهری، این پروژه در مراحل نهایی قرار دارد. پروژه تقاطع غیرهمسطح رجایی‌شهر با اعتبار 330 میلیارد تومان اجرا شده است.

شهردار کرج اذعان کرد: در این پروژه 40 هزار مترمکعب خاک‌برداری، 14 هزار مترمکعب بتن‌ریزی و پنج هزار مترمربع آسفالت‌ریزی انجام و 4 هزار و 500 مترمربع دیوار پیش‌ساخته استفاده شده است.

کیانی با اشاره به اینکه در این پروژه 350 شمع با میانگین طول 20 متر اجرا شده است، خاطرنشان کرد: طول زیرگذر این تقاطع 570 متر بوده و عملیات اجرایی آن طی 500 روز تکمیل شده است.

وی از همکاری استاندار البرز و اعضای شورای اسلامی شهر و مدیریت شهری کرج قدردانی و بیان کرد: حمایت‌های مستمر و پیگیری‌های مداوم این مجموعه‌ها نقش مهمی در تکمیل به‌موقع پروژه داشته است.

شهردار کرج با اشاره به تغییر رویکرد مدیریت شهری در اجرای پروژه‌ها اظهار کرد: استانداردهای اجرایی در کرج افزایش یافته و این روند باعث بالا رفتن سطح انتظارات شهروندان شده است.

کیانی در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: امید آن می‌رود با تلاش مستمر، کیفیت خدمات شهری بیش از گذشته بهبود یابد و پروژه‌های بیشتری در کوتاه‌ترین زمان ممکن به بهره‌برداری برسند.

انتهای پیام/


12168416
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار استانی

استانی
«باشگاه خبرنگاران» به‌منظور مدیریت بهینه مصرف انرژی و کاهش هزینه‌های اداری در فصل گرم سال ساعت کاری ادارات دولتی تغییر کرد و پنجشنبه‌ها تعطیل شد.
استانی
«باشگاه خبرنگاران» به‌منظور مدیریت بهینه مصرف انرژی و کاهش هزینه‌های اداری در فصل گرم سال ساعت کاری ادارات دولتی تغییر کرد و پنجشنبه‌ها تعطیل شد.
استانی
«باشگاه خبرنگاران» معاون بندری و اقتصادی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: یک فروند کشتی حامل ۲۲ هزار تن برنج وارداتی در اسکله بندر بوشهر پهلو گرفت.
استانی
«باشگاه خبرنگاران» زمین لرزه‌ای با شدت پنج ریشتر در ساعت ۵ و ۱۰ دقیقه و ۳۲ ثانیه روز پنجشنبه «رشتخوار» خراسان رضوی را لرزاند.
استانی
«باشگاه خبرنگاران» جمعی از یادگاران دوران دفاع مقدس استان‌های تهران و البرز به همراه خانواده‌هایشان راهی مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس شدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است