اقتصادی 16:50 - 07 اسفند 1402
رئیس انجمن صنفی مهندسان مشاور طراح گفت: همزمان با واقعی شدن نرخ خدمات، شاهد افزایش کیفیت و کاهش خطرات ناشی از گودبرداری‌های خطرناک خواهیم بود.

کاهش حوادث ناشی از گودبرداری در پروژه‌های ساخت وساز

آمارها حکایت از کاهش  گودبرداری های خطرناک در پروژه های مسکونی دارد اما بسیاری از مهندسان در کشور معتقد هستند که باید نرخ خدمات مهندسی در بخش های مختلف واقعی شود تا شاهد افزایش کیفیت و تشدید نظارت ها در این حوزه باشیم. 

نرخ خدمات تعرفه مهندسی باید واقعی شود

در همین زمینه مهیار  فرنیا رئیس انجمن صنفی مهندسان مشاور طراح اعلام کرد: واقعی شدن تعرفه خدمات مهندسی سبب می شود که مهندس ساختمان صرفا با امر نظارت بر پروژه های ساختمانی معیشت خود را تامین کند. 

 فرنیا  افزود:جامعه مهندسی نباید در تامین معیشت خود دچار مشکل باشد و برای گذران زندگی خود در تاکسی های اینترنتی کار کند. 

وی تاکید کرد: از شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور تقاضا داریم که پیشنهادات مناسبی را برای افزایش تعرفه خدمات مهندسی به وزارت خانه راه و شهرسازی ارائه دهد و در سال آینده تعرفه درخوری برای رشته های هفت گانه مهندسی ساختمان در نظر گرفته شود.

رئیس انجمن صنفی مهندسان مشاور طراح افزود: افزایش تعرفه خدمات مهندسی می‌تواند تأثیر مثبت بر کیفیت پروژه‌های ساختمانی داشته باشد. در زمینه ساختمان‌ها، کیفیت اجرا و ایمنی ساختمان از اهمیت بالایی برخوردار است و نقش مهندسان ساختمانی در این زمینه بسیار حائز اهمیت است.

فرنیا توضیح داد:با افزایش تعرفه خدمات مهندسی، مهندسان قادر خواهند بود منابع و زمان بیشتری را به ارائه خدمات حرفه‌ای و نظارت دقیق‌تر بر پروژه‌ها اختصاص دهند. این امر می‌تواند منجر به بهبود کیفیت پروژه‌ها، پیشگیری از خطاها و کاهش احتمال بروز مشکلات در فرآیند ساخت گردد.


12033893
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز مبادله اعلام کرد واریز وجه برای شرکت در نود و یکمین حراج سکه طلا روز سه‌شنبه دوم دی‌ماه انجام می‌شود و این حراج روز چهارشنبه برگزار خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر پذیرش بورس تهران گفت: دولت برنامه مدیریت تقاضا را دارد که شامل دو بخش تقاضای واقعی و سفته بازانه است برنامه دولت این است که با معرفی ابزار‌های جدید در حوزه ارزی بتواند مدیریت تقاضا در بازار ارز را داشته باشد و بتواند نرخ ارز و جریان ار...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی رئیس‌جمهور گفت: دولت با تمرکز بر توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر و مدیریت مصرف، به‌دنبال عبور از تابستان پیش‌رو با حداقل خاموشی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بورس گفت: برنامه ساماندهی سهام عدالت در حال تهیه و بررسی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز دوشنبه ۱ دی ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بسیاری از کارشناسان اعلام میکنند استفاده از ظرفیت های تولید داخل در حوزه تجهیزات مسکن زمینه ساز کاهش قیمت تمام شده ساخت مسکن خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نیرو گفت: بدهی انباشته‌ای به منابع آب زیرزمینی و محیط‌زیست وجود دارد که با یک یا چند بارندگی جبران نخواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل بورس کالا گفت: در حال حاضر مجموع نقره ذخیره‌شده در انبار‌های بورس کالا به ۲۹ تن رسیده که ۲۰ تن آن تولید داخل و ۹ تن وارداتی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس صندوق توسعه ملی در دیدار با معاون وزیر صمت و مدیرعامل ایمیدور گفت: پیرو اذن مقام معظم رهبری مبنی بر سرمایه گذاری صندوق توسعه ملی در حوزه انرژی و برنامه‌های رئیس جمهور، ما وظیفه خود می‌دانیم که در حل ناترازی انرژی با اولویت انرژی‌های پا...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بورس گفت: بورس‌کالا ضمن اینکه باعث اصلاح کیفیت و قیمت می‌شود هزینه مبادله رو نیز کاهش می‌دهد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است