بین‌الملل 16:44 - 03 دی 1404
دیمیتری پسکوف گفت که رئیس جمهور روسیه در جریان مذاکرات بین آمریکا و روسیه که آخر هفته گذشته در فلوریدا انجام شد، قرار گرفته است.

کرملین: پوتین در جریان مذاکرات آمریکا و روسیه قرار گرفت

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین روز چهارشنبه گفت که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در جریان مذاکرات بین ایالات متحده و روسیه که آخر هفته گذشته در فلوریدا انجام شد، قرار گرفته است.

پسکوف در گفت‌و‌گو با خبرنگاران اظهار داشت که کریل دمیتریف، مدیرعامل صندوق سرمایه‌گذاری مستقیم روسیه که نماینده هیئت روسی بود، "فرصت داشت تا نتایج سفر خود را با تمام جزئیات به رئیس جمهور گزارش دهد. "

با این حال، وی جزئیات مربوط به واکنش روسیه به پیشنهادات یا پیش‌نویس اسناد را فاش نکرد و اظهار داشت که "تمام پارامتر‌های اصلی موضع طرف روسی برای همکاران ما از ایالات متحده به خوبی شناخته شده است. "

منبع: رویترز


12252084
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا نگران است که کشور‌های عربی به دلیل سیاست اسرائیل در مورد ایجاد شهرک‌های صهیونیستی، همکاری با اسرائیل را در حل مناقشه غزه کاهش دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا با اعمال ممنوعیت روادید برای مقامات اروپایی که مرتبط با فضای دیجیتال هستند، خشم مکرون و اتحادیه اروپا را برانگیخت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چهار کارشناس حقوق بشر سازمان ملل متحد محاصره دریایی جزئی ونزوئلا توسط آمریکا را محکوم کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه می‌گوید یک شهرک در استان زاپوریژیا را تصرف کرده و نبرد‌های سنگین آن در شرق و جنوب اوکراین ادامه دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دیمیتری پسکوف گفت که رئیس جمهور روسیه در جریان مذاکرات بین آمریکا و روسیه که آخر هفته گذشته در فلوریدا انجام شد، قرار گرفته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ترکیه در آنکارا با هیئت حماس در مورد وضعیت غزه و طرح صلح دیدار کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اعزام گسترده تجهیزات سنگین نظامی دولت الجولانی به شرق سوریه، توافق صلح میان دمشق و نیرو‌های قسد را در آستانه فروپاشی کامل قرار داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مدودف قدرت‌های غربی را متهم کرد که با جعل تاریخ و ترویج ناسیونالیسم افراطی، ملت اوکراین را برای منافع خود به سوخت انسانی تبدیل کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با وجود توافق‌نامه آتش‌بس، جنگنده‌های اسرائیلی بار دیگر مناطقی در صیدا و اقلیم التفاح در جنوب لبنان را هدف قرار دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جزئیات طرح جدید زلنسکی برای پایان جنگ شامل بازگشت اراضی تحت کنترل روسیه، عدم عقب‌نشینی از عضویت ناتو و جذب سرمایه ۸۰۰ میلیارد دلاری است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است