بین‌الملل 12:30 - 06 خرداد 1402

مسکو: همچنان از بلگراد حمایت خواهیم کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، یوری پیلیپسون، مدیر معاونت چهارم وزارت خارجه روسیه در امور اروپا، می‌گوید که مسکو از تلاش‌ها و اقدامات صربستان به منظور صیانت از حق حاکمیتش، حمایت خواهد کرد.

پیلیپسون گفت: وقتی که پای حفاظت از منافع ملی در میان باشد، هیچ دلیلی وجود ندارد که ثبات دولت صربستان را زیر سوال ببریم. بنابراین همچنان از بلگراد حمایت خواهیم کرد.

وی با اشاره به اینکه هرگونه تصمیم کوزوو باید به موافقت صربستان رسیده و شورای امنیت ملی سازمان ملل نیز باید آن را تایید کند، گفت که غرب در تلاش است تا برای حل و فصل مساله، بدون توجه به منافع مردم صربستان، راه‌های دیگری را به‌کار گیرد.

پس از اقدامات یک‌جانبه پریشتینا، الکساندر ووچیچ، رئیس جمهور صربستان دیروز(جمعه) به‌دلیل تشدید تنش در کوزوو و متوهیا، ارتش بلگراد را به حالت آماده‌باش حداکثری درآورد. وی همچنین از ناتو خواست تا «فورا خشونت علیه صربستانی‌های ساکن کوزوو و متوهیا را متوقف کند.»

به‌دنبال اقدام مقامات پریشتینا مبنی بر انتصاب افراد آلبانی‌تبار به عنوان شهردار در شهرهای شمالی صربستان، تنش‌ها در کوزوو بالا گرفت. معترضان تلاش کردند تا شهردار آلبانیایی‌تبار شهر «زوکان» را از ورود به دفترش منع کنند. این فرد بعد از انتخاباتی که ساکنان صرب‌ کوزوو آن را تحریم کردند، به عنوان شهردار انتخاب شد.


11900916
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حزب‌الله لبنان برای برگزاری تجمع بزرگ مردمی در محکومیت اهانت دشمنان به مقام معظم رهبری فراخوان داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر انگلیس خواستار عذرخواهی رئیس جمهور آمریکا بابت اظهاراتش درباره این کشور شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان الحشدالشعبی گفت که مرز‌های عراق با سوریه تحت کنترل کامل قرار دارد و در حال حاضر هیچ گروهی در سوریه توان تهدید عراق را ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در سند استراتژیک اصلاح‌شده آمریکا آمده است که این کشور حمایت «محدودتری» از دیگر اعضای ناتو ارائه خواهد داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک روزنامه انگلیسی به تشدید اختلافات میان اوکراین و اتحادیه اروپا در پی ارائه یک طرح از سوی ترامپ اشاره کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جنبش وجود نسبت به انتقال بمب‌های ساعتی از سوریه به عراق توسط آمریکا هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر ایتالیا اعلام کرد که سند پیوستن به شورای صلح غزه ارائه شده از سوی ترامپ را امضا نمی‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی حماس نسبت به انحراف نهاد موسوم به شورای صلح از اهداف خود و زیرپا گذاشتن حقوق فلسطینیان هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه روزنامه‌نگاران و اصحاب رسانه الجزایری با اشاره به هدف قرار دادن خبرنگاران از سوی رژیم صهیونیستی در غزه، گفت: خون خبرنگاران حقیقت را خاموش نخواهد کرد و گواهی بر جنایات اشغالگران خواهد بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که اتاوا با طرح‌های او برای استقرار سامانه دفاع موشکی در گرینلند مخالف است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است