بین‌الملل 10:15 - 16 بهمن 1401
پس از گزارش منابع صهیونیستی درباره شلیک ارتش این رژیم به سمت یک شیء متخاصم، یک شبکه صهیونیستی خبر داد، احتمالا سامانه گنبد آهنین یک دسته پرنده یا پهپاد خودی را رهگیری کرده است.

هزینه ده‌ها هزار دلاری ارتش رژیم صهیونیستی برای رهگیری یک دسته پرنده!

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، رسانه‌ها، شامگاه شنبه، از یک شناسایی ناموفق سیستم پدافند هوایی رژیم صهیونیستی خبر دادند.

منابع صهیونیستی، شامگاه شنبه، گزارش دادند که صدای دو انفجار مهیب در مجاورت نوار غزه شنیده شده است. لحظاتی بعد، این رسانه‌ها خبر دادند که احتمالا سامانه گنبد آهنین به یک شیء پرنده دو موشک شلیک کرده است.

بر اساس گزارش‌ها، صدای این انفجارها به قدری شدید بود که در شهرک‌های صهیونیستی سدیروت و نتیوُت شنیده شد.

طبق گزارش وبگاه «فلسطین الان» به نقل از کانال ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی، ارتش این رژیم دیشب به اشتباه به سوی یک دسته پرنده در مرز نوار غزه شلیک کرده است.

کانال ۱۴ با اشاره به اینکه شی رهگیری شده پهپاد نبوده، گزارش داد ارتش رژیم صهیونیستی در حال تحقیق است که آیا دسته‌ای پرنده یا یک پهپاد خودی باعث فعال شدن سامانه گنبد آهنین شده است یا خیر.

روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست» پیشتر خبر داده بود که شلیک هر موشک از سامانه گنبد آهنین برای تل‌آویو ۵۰ تا ۱۰۰ هزار دلار هزینه دارد.

این گزارش در حالی منتشر شده است که ارتش رژیم صهیونیستی، آذرماه سال جاری نیز به علت شناسایی اشتباه پرواز چند پرنده به عنوان تحرک خصمانه جنگنده‌های خود را به پرواز درآورد.

«امیر بوخبوط» گزارشگر نظامی وبگاه عبری «والا» در حساب کاربری خود در شبکه توئیتر در این باره نوشته بود: «تعدادی جنگنده برای مقابله با تحرکاتی مشکوک در مرزهای شمالی فراخوانده شدند؛ اما در پایان مشخص شد که این تحرکات مربوط به دسته‌ای پرنده بوده است.»

پایان پیام/ص


11805274
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تحلیلگران می‌گویند روابط سومالی‌لند و رژیم صهیونیستی در انتها به ضرر هر دو تمام خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا می‌گوید که چین و روسیه بدون حضور آمریکا در ناتو هیچ ترسی از آن ندارند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ۳ نیروی امنیتی سوریه در گلوله‌باران محله حلب توسط نیرو‌های دموکراتیک سوریه زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ۳ نیروی امنیتی سوریه در گلوله‌باران محله حلب توسط نیرو‌های دموکراتیک سوریه زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حمله پهپادی ارتش صهیونیستی به شهر جویا در جنوب لبنان، یک نفر به شهادت رسیده و یک نفر زخمی شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا برای تصرف نفتکش تحریم‌شده «مارینرا» که می‌گوید با ونزوئلا مرتبط است، در حال انجام عملیات نظامی است. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین گفت که انتظار می‌رود تیم‌های واشنگتن و کی یف در پاریس به «دشوارترین مسائل» مذاکرات اوکراین از جمله مسائل مربوط به قلمرو بپردازند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چین درخواست آمریکا برای دسترسی انحصاری به نفت ونزوئلا را قلدری خواند و آن را محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» واشینگتن در سال ۲۰۲۶ با منطقه‌ای رهاشده روبروست که در آن دیپلماسی جای خود را به زورآزمایی داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرانسه می‌گوید که با همراهی آلمان و لهستان، واکنش به حمله احتمالی علیه جزیره گرینلند دانمارک را بررسی می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است