بین‌الملل 23:54 - 03 اردیبهشت 1404
پولیتیکو در گزارشی از تصمیم اتحادیه اروپا برای پاسخ به آخرین اقدامات تجاری واشنگتن خبر داد.

اقدامات اروپا برای مقابله با تعرفه‌های ترامپ

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - پولیتیکو در گزارش اعلام کرد که اتحادیه اروپا در پاسخ به آخرین اقدامات تجاری واشنگتن در حال بررسی تعرفه‌های سخت بر کالا‌های آمریکایی و کاهش احتمالی خرید تسلیحات آمریکایی است.

یک دیپلمات ارشد اروپایی به این روزنامه گفت: «ما در حال حاضر روی تعرفه‌ها در پاسخ به تعرفه‌های اعمال‌شده توسط ایالات متحده تمرکز کرده‌ایم. به دنبال تشدید تنش نیستیم، اما می‌خواهیم موضع خود را کاملاً روشن کنیم».

این دیپلمات افزود که تغییر قابل توجهی در چشم انداز استراتژیک بروکسل رخ داده است.

این منبع گفت: "ما به یک استراتژی رسیده‌ایم. برای محافظت از خود تصمیماتی خواهیم گرفت. ما باید راهی پیدا کنیم که بدون واشنگتن کار کند. "


12182767
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دو عضو گارد ملی آمریکا در نزدیکی کاخ سفید هدف تیراندازی قرار گرفتند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شورای امنیت ملی ترکیه پس از جلسه‌ای به ریاست رئیس جمهور این کشور اعلام کرد که ترکیه آماده است در سازوکار‌های حفظ صلح در نوار غزه شرکت کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دونالد ترامپ بار دیگر به خبرنگاران زن حمله کرد و در واکنش به مقاله‌ای درباره افت انرژی و سلامت خود، خبرنگار نیویورک تایمز را «زشت» خطاب نمود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آتش‌سوزی گسترده در برج‌های مسکونی هنگ‌کنگ تاکنون ۳۶ کشته و بیش از ۲۷۰ مفقود برجا گذاشته و عملیات نجات همچنان ادامه دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا به عنوان بخشی از آتش‌بس تجاری، معافیت‌های تعرفه‌ای برخی از کالا‌های صنعتی چین را تمدید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان بین‌المللی مهاجرت اعلام کرد که بیش از ۱۰۰۰ غیرنظامی سودانی در پی تشدید ناامنی از روستای هیلا بیرنو در کردفان جنوبی گریخته‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از افشای مکالمه تلفنی فرستاده ویژه ترامپ با یک مقام ارشد روسی، اعضای کنگره او را خائن خوانده و خواستار اخراج وی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گروهی از افسران ارتش اعلام کردند که قدرت را در گینه بیسائو که مستعد کودتاست، به دست گرفته‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ناتو می‌گوید روسیه «حتی با توافق صلح» همچنان یک تهدید بلندمدت باقی خواهد ماند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه بلاروس رسما آمادگی خود را برای برگزاری مذاکرات صلح اوکراین اعلام کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است