اقتصادی 00:40 - 29 مرداد 1401
متخصصان بهداشت انگلیس به دولت این کشور درباره خطر یک بحران انسانی در فصل سرمای پیش رو به دلیل افزایش شدید قیمت انرژی هشدار دادند.

هشدار مقامات بهداشت انگلیس درباره خطر بروز فاجعه انسانی با کمبود سوخت

به گزارش گروه اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری فرانسه، سازمان خدمات بهداشت ملی انگلیس که دربرگیرنده تعدادی از نهادهای بهداشت عمومی است، می‌گوید: بسیاری از مردم انگلیس ممکن است در فصل سرما مجبور شوند بین ترک کردن وعده‌هایی از غذا برای گرم کردن خانه یا زندگی در سرما و رطوبت یکی را انتخاب کنند.



این سازمان با ابراز بیم نسبت به افزایش تعداد بیماران و مرگ و میر ناشی از زندگی در خانه‌های بسیار سرد در انگلیس، گفت: این تعداد در حال حاضر ۱۰ هزار نفر تخمین زده می‌شود.

بر اساس این گزارش،  طی هفته‌های آتی افزایش قابل توجهی در قیمت انرژی پیش‌بینی می‌شود، به طوری که قیمت برق برای افراد در یک سال، در ژانویه، بیش از سه برابر خواهد شد.

 

 «متیو تیلور» رئیس سازمان خدمات بهداشت ملی در انگلیس با بیان اینکه کشورش با یک بحران انسانی مواجه است، گفت: این وضعیت می تواند موجی از بیماری را در کشور ایجاد کند که تاثیرات ویژه‌ای بر مرگ و میر کودکان خواهد داشت.

وی افزود: اگر دولت تدابیر فوری اتخاذ نکند، این وضعیت باعث بحران بهداشت عمومی خواهد شد.

این در حالی است که دولت پیشبرد امور بوریس جانسون، نخست وزیر این کشور، در انتظار برگزاری انتخابات برای انتخاب جانشینی برای او در راس حزب محافظه‌کار است که نتایج آن اول سپتامبر اعلام می‌شود.

انتهای پیام/


11659978
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: با توجه به نرخ‌های امروز، هر متر مکعب آب شیرین‌شده از دریا برای شهر تهران حدود ۷ یورو هزینه خواهد داشت که معادل ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار تومان می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:امشب با ورود سامانه بارشی از سمت غرب شاهد بارش در نواحی غرب و ارتفاعات شمال تهران خواهیم بود و این شرایط تا اواسط هفته ادامه دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بانک مرکزی از ابتدای سال جاری تا ۲۴ آبان، بیش از ۳۶.۷ میلیارد دلار ارز برای واردات کالا و خدمات تأمین کرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی با اشاره به رکورد‌هایی که در پروژه ریلی چابهار به زاهدان شکسته شده گفت: شعار «ما می‌توانیم» در این پروژه به روشنی به منصه ظهور رسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز شنبه ۲۴ آبان ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی انجمن صنایع لبنی گفت: کاهش شیر تولیدی و افزایش قیمت آن و همچنین عدم اختیار در تعیین قیمت مناسب جهت تولید و عرضه شیر مدارس باعث از دست رفتن امکان عقد قرارداد با آموزش و پرورش شد.  
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حفاظت و بهره برداری آب استان تهران گفت: طی ۶۰ سال گذشته برای اولین بار، ۵ سال خشکسالی متوالی رخ داده است و از ابتدای سال آبی (مهر) تاکنون بارش‌ها صفر بوده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی صنعت آب کشور گفت: در مورد سد‌های تهران، ما نسبت به زمان مشابه در سال گذشته ۲۲۰ میلیون متر مکعب عقب‌ماندگی ذخیره داریم و درصد پرشدگی این سد‌ها به حدود ۱۰ درصد رسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک صنعتی گفت: بنابر آمار سالانه ۴۰ هزارتن کره در کشور مصرف می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» اجرای سند تحول کیفیت خودرو با راه‌اندازی مرکز آزمایش کامل تصادف تکمیل می شود که درحال حاضر این مرکز به پیشرفت 95 درصدی رسیده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است