بین‌الملل 20:10 - 08 بهمن 1400

پوتین: غرب اصلی ترین دغدغه های امنیتی روسیه را بی پاسخ گذاشت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه می گوید آمریکا و ناتو اصلی ترین مطالبات امنیتی مسکو را بی پاسخ گذاشته اند. با این حال، روسیه آماده مذاکره است.

این نخستین واکنش رسمی پوتین به پاسخ های کتبی آمریکا و ناتو در قبال پیشنهادهای امنیتی روسیه است که در گفتگوی تلفنی با امانوئل ماکرون همتای فرانسوی، از خود نشان داد.

کرملین می گوید که پوتین به ماکرون گفته است که پیش از هرگونه اقدامی، طی این هفته پاسخ های کتبی آمریکا و ناتو را بررسی خواهد کرد.

در این میان، یکی از مهمترین سوال هایی که از سوی آمریکا و متحدانش نادیده گرفته شده است، به نحوه رعایت اصل یکپارچگی یا عدم تفکیک امنیت بازمی گردد که طبق آن هیچ کشوری نباید امنیت خود را به امنیت دیگری برتری دهد.

به گفته سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه، غرب مطالبه مسکو را مبنی بر عدم گسترش ناتو به شرق نادیده گرفته و او طی درخواست هایی رسمی از اعضای سازمان امنیت و همکاری اروپا خواهد خواست که برنامه های خود را درباره اصل عدم تفکیک امنیت، تشریح کنند.

روسیه ادعای غرب را مبنی بر تدارک برای حمله به اوکراین به چالش کشیده است اما می گوید عضویت اوکراین در پیمان آتلانتیک شمالی و استقرار تجهیزات و نیروهای ناتو در مرزهای خود را هم تحمل نخواهد کرد.


11430619
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در جهانی که یکجانبه‌گرایی، اسثتثناگرایی و بی‌ثباتی بر فضای سیاست بین‌الملل سنگینی می‌کند، ابتکارهایی، چون اجلاس بین‌المللی صلح و اعتماد در عشق‌آباد را می‌توان قوام دهنده پایه‌های نظم چندجانبه‌گرایی در جهان دانست
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ملل با اعلام اینکه رژیم صهیونیستی از ابتدای سال جاری میلادی با تخریب منازل فلسطینیان در منطقه
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر تایلند پس از ادعای دونالد ترامپ درباره برقراری آتش‌بس میان بانکوک و کامبوج، تأکید کرد که عملیات نظامی این کشور تا زمان رفع تهدیدات ادامه خواهد یافت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گارد ساحلی فیلیپین روز شنبه ادعا کرد که کشتی‌های گارد ساحلی چین در دریای جنوبی چین از توپ آب علیه قایق‌های ماهیگیری فیلیپینی استفاده کرده‌اند که منجر به زخمی شدن سه ماهیگیر و آسیب دیدن دو شناور شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ایالت کالیفرنیا با شکایتی قضایی، اقدام وزارت حمل‌ونقل آمریکا در قطع بیش از ۳۳ میلیون دلار کمک مالی فدرال به برنامه‌های ایمنی وسایل نقلیه تجاری این ایالت را به چالش کشید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وال استریت ژورنال به نقل از مقامات امریکایی مدعی شد، نیروهای عملیات ویژه این کشور در ماه نوامبر به یک کشتی در اقیانوس هند یورش برده و محموله‌ای با ماهیت نظامی را که از چین به مقصد ایران در حرکت بود، توقیف کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه ایالات متحده قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل که خواهان پایبندی اسرائیل به قوانین بین‌المللی و تسهیل کمک‌های بشردوستانه به غزه شده بود را محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیرو‌های رژیم صهیونیستی با یورش گسترده به مناطق کرانه باختری و بمباران نوار غزه، موج جدیدی از خشونت و نقض حقوق بشر علیه مردم فلسطین را آغاز کرده‌اند
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات آمریکایی با انتشار حکم قضایی مربوط به توقیف یک تانکر نفتی ونزوئلا، این اقدام را که از سوی کاراکاس «دزدی دریایی بین‌المللی» خوانده شده، رسماً علنی کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تحرکات نظامی ایالات متحده در برابر ونزوئلا در حالی شدت گرفته که این تحرکات با واکنش‌های زیادی در سطح جهانی و منطقه‌ای مواجه شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است