سیاسی 22:02 - 14 آذر 1403
دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت به برخی از اظهارات توهین‌آمیز و غیراخلاقی عنوان شده علیه دولت و رئیس‌جمهور واکنش نشان داد.

واکنش شورای اطلاع‌رسانی دولت به اظهارات توهین‌آمیز علیه دولت و رئیس‌جمهور

محمد گلزاری در واکنش به انتشار برخی مطالب توهین آمیز خطاب به دولت و رئیس جمهور درروز‌های اخیر گفت: دولت چهاردهم با محور قراردادن گفتمان وفاق ملی، از هر انتقاد منصفانه و سازنده که به پیشبرد اهداف کلان کشور و حل مشکلات مردم کمک کند، استقبال می‌کند، اما بیان برخی عبارات و جملات توهین آمیز و غیراخلاقی را نه زیبنده فضای سیاسی و اجتماعی کشور و نه پیش برنده و حلال مشکلات می‌داند. 

وی ادامه داد: متاسفانه پس از گفت‌وگوی تلویریونی رئیس جمهور پزشکیان با مردم ایران که در آن تنها بخش اندکی از کوه مشکلات برجای مانده از سال‌های گذشته با زبانی صادقانه و شفاف با مردم بیان شد، برخی از کاربران فضای مجازی و رسانه‌ها با ادبیاتی نامناسب و غیراخلاقی دولت و شخص رئیس جمهور را هدف قرار دادند. 

گلزاری با تاکید براینکه عفاف در گفتار و کلمات و متخلق به اخلاق اسلامی بودن، امری انسانی و دینی است، تصریح کرد: انتظار می‌رود، مدعیان دلمشغولی به عفاف در جامعه بیش از دیگران مقید به آن باشند. 

دبیر شورای اطلاع رسانی دولت ادامه داد: آموزه‌های دینی و اخلاقی به ما آموخته است، آنان که عفت کلام و اخلاق عملی را رعایت نمی‌کنند، نمی‌توانند مروجان مناسبی برای امر به معروف و نهی از منکر باشند. دولت چهاردهم رفع مشکلات کشور را مهم‌تر از آن می‌داند که خود را درگیر حواشی این‌چنینی کند. اما این امر نافی وظایف نهاد‌های قضایی و نظارتی در رعایت قانون و پیگیری حقوق شهروندی نیست. 

وی اضافه کرد: طبیعی است که افکار عمومی به عنوان وجدان بیدار جامعه، از خود می‌پرسد که اگر در سال‌های گذشته چنین ادبیاتی به کار رفته بود، واکنش نهاد‌های مسئول چه بود؟ 

گلزاری در پایان گفت: فراموش نکنیم که ما پیروان دینی هستیم که امام اول آن حضرت امیر المومنین (ع) حتی در در واکنش به فردی که به لشکریان دشمن فحاشی کرده بود، فرمودند «هدف ما هدایت انسان‌ها و ساختن جامعه ایمانی، اخلاقی و اسلامی است که با بددهنی محقق نمی‌شود و من این را نمی‌پسندم.» امید است که همه مردم به خصوص آنان که مسئولیتی در کشور دارند، وفادار و پایبند به آموزه‌های بزرگان و اسوه‌های دینی باشند.

منبع: ایسنا 


12123801
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، در تماس تلفنی با هاکان فیدان وزیر امور خارجه ترکیه در مورد روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها با انتشار پیامی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره فواد شمس، نوشت: فؤاد از کنشگران دغدغه‌مند و منتقد مصلحی بود که همواره می‌کوشید صدای بی‌صدایان باشد و برای ساختن ایرانی بایستد که در آن کرامت و برابری برای هم...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» اسماعیل بقائی، ادعا‌های مندرج در بیانیه پایانی نشست وزرای امور خارجه گروه ۷ در کانادا راجع به جمهوری اسلامی ایران را بی‌اساس، غیرمسئولانه و مردود دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور امور بین‌الملل رهبر انقلاب ضمن تبریک برگزاری موفق انتخابات پارلمانی عراق، نوشت: آینده‌ای روشن و پرفروغ در انتظار همکاری‌های دو ملت برادر خواهد بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفارت ایران در ژاپن به بیانیه مشترک وزرای خارجه گروه هفت در «نیاگارا» واکنش نشان داد و اعلام کرد که این بیانیه مجددا حاوی ادعا‌های بی‌اساس علیه ایران است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با تأکید بر تقویت همکاری‌های میان‌ نهادی برای ارتقای حضور زنان در عرصه های بین‌المللی، گفت: ظرفیت دیپلماسی می‌تواند در خدمت توانمندسازی زنان ایرانی قرار گیرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور ضمن تمجید از مواضع سازنده بورکینافاسو در مجامع بین المللی، گفت: هیچ محدودیتی در توسعه روابط با کشور‌های آفریقایی نداریم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس امور اطلاع‌رسانی دولت با تأکید بر اینکه یارانه به اتباع خارجی تعلق ندارد، گفت: افراد فاقد شماره ملی ایران به هیچ عنوان یارانه دریافت نخواهند کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور در شبکه اجتماعی ایکس، در پی سخنرانی خود دز صحن علنی مجلس شورای اسلامی نوشت: هزینه‌های بی‌خود و اضافی و بدون بهره‌وری را حذف کنیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: خودسوزی یک جوان یا خودکشی یک روزنامه‌نگار، یک مسأله شخصی نیست بلکه نشانه بحرانی اجتماعی است که باید ریشه‌های آن را شناسایی و درمان کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است