علمی فناوری 16:40 - 13 مرداد 1400

شناسایی حلقه‌های مفقوده زیست‌بوم فناوری حوزه آب

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، ایجاد هماهنگی، هم‌افزایی و یافتن حلقه‌های مفقوده بین نهادهای علمی، فناوری، اقتصادی و فرهنگی فعال کشور در زمینه فناوری‌های حفظ منابع آب، مقابله و سازگاری با خشکسالی و کنترل فرسایش خاک و حفظ محیط زیست از جمله اهدافی است که در کارگروه تخصصی توسعه فناوری‌های آب، خشکسالی، فرسایش و محیط‌زیست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دنبال می‌شود. کاری که ایران را یک گام بزرگ به تحقق منافع ملی و نیل به اهداف سند چشم انداز ۲۰ ساله کشور نزدیک خواهد کرد.

یکی از پایه‌های اصلی هر صنعتی را نیروی انسانی متخصص و ماهر تشکیل می‌دهد. بر همین اساس شناسایی و تکمیل زیست‌بوم فناوری و نوآوری حوزه‌های فناورانه یکی از ضروری‌ترین اقدامات برای توسعه هر صنعت و حوزه فناورانه است. این کار می‌تواند همه ظرفیت‌ها و توانمندی‌های موجود در کشور را زیر یک سقف جمع و هم‌افزایی‌ها را بیشتر کند.

استفاده از همه ظرفیت‌های موجود کشور در حوزه آب، یکی از مهم‌ترین اقداماتی است که توسط کارگروه تخصصی توسعه فناوری‌های آب، خشکسالی، فرسایش و محیط‌زیست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دنبال می‌شود.

شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق، شتاب‌دهنده، نخبگان و سرآمدان علمی کشور و اساتید و دانشجویان از جمله این زنجیره ارزشمند فناورانه هستند.


11175572
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان شواهد بی‌سابقه‌ای از جریان گرمای قابل توجه در قطب شمال انسلادوس (قمر زحل) کشف کرده‌اند که فرضیات قبلی مبنی بر محدود کردن اتلاف گرما به قطب جنوب فعال آن را به چالش می‌کشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نتایج یک مطالعه نشان داده است که مصرف یک فنجان قهوه در روز می‌تواند خطر فیبریلاسیون دهلیزی را کاهش دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» خودروی هونگچی HS6، تولید شده توسط شرکت چینی FAW، پس از ثبت رکورد جدید در بخش خودرو‌های هیبریدی، وارد رکورد‌های جهانی گینس شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» خطوط تاریک مرموزی در دامنه‌های مریخ در نتیجه‌ی عملکرد باد، شن و غبار ظاهر می‌شوند که تصاویر دریافتی اخیر آن را توضیح داده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» برخی علائم ساده وجود دارند که می‌توانند از وجود برخی مشکلات جدی سلامت خبر دهند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شیائومی از تبلت جدید خود رونمایی کرده که قرار است رقیبی قدرتمند برای تبلت‌های اپل و سامسونگ در همین رده باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بیست و ششمین نشست شورای رگولاتوری‌های جنوب آسیا با حضور ایران، افغانستان، هند، بنگلادش، مالدیو، سریلانکا، بوتان و نپال در اسلام آباد پاکستان برگزار شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک گروه نوآور ایرانی با اختراع نوعی بتن سبز که قابلیت کاشت و رشد گل و گیاه را در خود دارد، فصل تازه‌ای در معماری پایدار و طراحی فضاهای شهری گشوده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ظفرقندی گفت: ۴۰ درصد جمعیت کشور به دیابت یا پیش‌دیابت مبتلا هستند و لازم است با اجرای برنامه‌های ملی آموزش، پیشگیری و خودمراقبتی، این بحران خاموش مهار شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» برای نخستین بار در جهان، پژوهشگران ایرانی موفق به تولید نخ و الیاف از فلز طلا شدند؛ فناوری نوینی بر پایه نانو هیبرید پلاسمونیک که ضمن کاهش چشمگیر وزن و قیمت طلا، امکان تولید بیش از ۵۰ رنگ مختلف بدون استفاده از رنگ‌های شیمیایی را فراهم کرده ...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است