سیاسی 07:00 - 26 مرداد 1403
کارشناس فلسطین گفت: سنوار به لحاظ ویژگی‌های عملیاتی به جایی رسیده که همانند شهید مغنیه بار‌ها در معرض ترور رژیم صهیونیستی قرار گرفته است.  

«یحیی سنوار» خار چشم رژیم صهیونیستی است

مجید صفاتاج کارشناس فلسطین در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره انتخاب یحیی سنوار به عنوان رهبر سیاسی جدید حماس گفت: یحیی سنوار یکی از چهره‌ها و شخصیت‌های پدیده در مقاومت فلسطین است که هم طعم تلخ زندان‌های سیاسی رژیم صهیونیستی را کشیده و هم از دوران نوجوانی با مبارزه آشنا شده است.

وی با شهید شیخ احمد یاسین بنیانگذار جنبش حماس در زندان‌های صهیونیست‌ها ارتباط داشته است. یحیی سنوار گرایشات اسلامی و انقلابی دارد و اهمیت فراوانی به موضوع تقریب مذاهب می‌دهد.

کارشناس فلسطین ادامه داد: یحیی سنوار یکی از نخبگان موثر در مقاومت فلسطین بوده و جزء چندین شخصیتی است که تاثیرات قابل ملاحظه‌ای در شکست رژیم صهیونیستی در حوزه امنیتی و نظامی در سرزمین‌های اشغالی به ویژه غزه دارد.

کارشناس مسائل غرب آسیا افزود: او به لحاظ ویژگی‌های عملیاتی و نخبه بودن به جایی رسیده که همانند شهید مغنیه بار‌ها در معرض ترور رژیم صهیونیستی قرار گرفته است.  

صفاتاج بیان کرد: برای سنوار در زندانهای صهیونیست‌ها حدود ۲۴۰ سال حبس ابد بریده بودند و او در تبادل اسرا آزاد شد و پس از آزادی به دلیل نخبه بودن و متفکر بودن در حوزه امنیتی و دفاعی توانست مقاومت اسلامی فلسطین را در غزه  کاملا سازمان یافته کند.

وی ادامه داد: سنوار یکی از افرادی بود که  عملیات‌های  پس از  ۷ اکتبر پارسال را اجرا کرد و بعد از آن هم در غزه ماند. محل اسکان سنوار را صهیونست‌ها بمباران کردند و چند روز بعد هم او در همان ساختمان مفجر شده آمد و به صهیونست‌ها پیام داد، لذا یحیی سنوار خار چشم رژیم صهیونیستی است و صهیونیست‌ها هیچ گاه فکر نمی‌کردند که با زدن شهید اسماعیل هنیه، شخصیتی بسیار عملیاتی و هوشمند، متفکر و انقلابی و حتی ولایی در مسند  رهبری حماس و دفتر سیاسی حماس قرار گیرد.

خبرنگار: نیک خوی متین


12083324
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت با اعلام اینکه ارزیابی امنیت سایبری دستگاه‌های دولتی به تصویب رسید، اظهار کرد: دولت همچنین مصوب کرد سوخت تجهیزات فنی بارورسازی ابر‌ها تامین شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر جدید ایران در بنگلادش پیش از عزیمت به محل ماموریت با وزیر امور خارجه دیدار کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور اظهار کرد: نباید پست و مقام مبنای دریافت حقوق باشد، بلکه هر کس باید به اندازه باری که از دوش مجموعه خود بر می‌دارد حقوق دریافت کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه راجع به ادعای دیروز رئیس‌جمهور آمریکا درباره مذاکره با ایران، گفت: در حال حاضر هیچ فرآیند مذاکراتی بین ایران و آمریکا وجود ندارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در ایرلند، پیش از عزیمت به محل مأموریت، با وزیر امور خارجه دیدار کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور وضعیت امنیت کشور را نسبت به سال گذشته در عموم شاخص‌ها بهتر توصیف کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور «قانون حمایت از ایرانیان خارج از کشور»، «تفسیر ماده ۲۴ قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شورا‌های اسلامی کشور و انتخاب شهرداران و دهیاران» و «قانون فهرست قوانین و احکام نامعتبر در حوزه ایثارگران» را برای اجرا به دستگاه‌های ذیربط اب...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرزند حجت الاسلام والمسلمین کاظم صدیقی، بامداد امروز درگذشت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرزند حجت الاسلام والمسلمین کاظم صدیقی، بامداد امروز دار فانی را وداع گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرزند حجت الاسلام والمسلمین کاظم صدیقی امام جمعه سابق تهران، بامداد امروز بر اثر ایست قلبی دار فانی را وداع گفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است