اقتصادی 19:13 - 05 بهمن 1403
سمینار ساندا در ایتالیا توسط مربی ایرانی تیم ملی ووشو کرواسی برگزار می‌شود.

برگزاری سمینار ساندا در ایتالیا توسط مربی ایرانی

حبیب بهمنی مربی ووشو ایرانی که در رقابت‌های قهرمانی آسیا در ماکائو هدایت تیم ملی را بر عهده داشت، در حال حاضر در کرواسی هدایت تیم‌های ملی ساندا این کشور را بر عهده دارد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون ووشو، این مربی ایرانی در حوزه آموزش نیز در کرواسی فعال است و از سال ۲٠۲۱ همه ساله سمینار بین المللی ساندا برای ورزشکاران و مربیان اروپایی برگزار می‌کند.

در همین راستا دوره جدید سمینار بین المللی ساندا با تدریس بهمنی با حضور کشور‌هایی از اروپا با موضوعات تکنیک و تاکتیک‌های فنون مبارزه و تکنیک‌های درگیری در ایتالیا از فردا طی ۱۶ روز برگزار خواهد شد.

حبیب بهمنی مربی ایرانی در طول زمان مربیگری خود در کرواسی سابقه سرمربیگری تیم ملی کرواسی در هشتمین دوره مسابقات ووشو قهرمانی جوانان جهان، سرمربیگری تیم ملی ووشو کرواسی در شانزدهمین دوره مسابقات ووشو قهرمانی جهان به میزبانی تگزاس آمریکا و سرمربیگری تیم ملی ووشو کرواسی در نوزدهمین دوره مسابقات ووشو قهرمانی اروپا به میزبانی استکهلم سوئد را در کارنامه خود ثبت کرده است.


12145606
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» انتخاب وکیل مناسب یکی از مهم‌ترین تصمیم‌ها در مسیر پیگیری پرونده‌های حقوقی و کیفری است. در این میان، وکیل قاضی بازنشسته جایگاه ویژه‌ای دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیات مدیره شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت:بیش از ۴۳ هزار خانوار با جمعیتی بالغ بر ۲۰۰ هزار نفر در پهنه‌های پرخطر کشور سکونت دارند و تداوم این روند، مدیریت بحران را پرهزینه‌تر و پیچیده‌تر خواهد کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شرکت ملی گاز گفت:مصرف گاز خانگی و تجاری و صنایع جزء در روز گذشته به حدود ۶۱۵ میلیون مترمکعب در روز رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران گفت:افزایش تعداد رایزنان بازرگان ج.ا.ایران و افزایش میزان صادرات در کشورهای مختلف عضو سازمان در دستور کار است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور وزیر صمت گفت:قطع گاز و برق صنایع، به‌ویژه صنایع صادراتی و ارزآور، به‌عنوان امری اجتناب‌ناپذیر تلقی می‌شد که با پیگیری‌های صورت گرفته این مشکل رفع شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» خزانه‌دار کل کشور بر ساماندهی خودروهای دولتی تاکید کرد و با بیان اینکه طی سال‌های گذشته اقدامات خوبی در این بخش انجام شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز چهارشنبه ۲۶ آذر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیئت رئیسه کمیسیون عمران مجلس، با تأکید بر اهمیت الزام به اجرای کامل ماده ۵۰ برنامه هفتم پیشرفت در این خصوص توضیحاتی داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اداری استخدامی گفت: مردم در صورتی که به دستگاه دولتی مراجعه کردند و شاهد افزایش مصرف برق یا گاز بودند به ما اطلاع‌رسانی کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: بحث تغییرات ریزساختار‌ها یک فرایندی است که دائم در داخل سازمان بورس بررسی می‌شود؛ هرچه موانع در بازار کمتر باشد به نفع بازار سرمایه است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است