اقتصادی 19:13 - 05 بهمن 1403
سمینار ساندا در ایتالیا توسط مربی ایرانی تیم ملی ووشو کرواسی برگزار می‌شود.

برگزاری سمینار ساندا در ایتالیا توسط مربی ایرانی

حبیب بهمنی مربی ووشو ایرانی که در رقابت‌های قهرمانی آسیا در ماکائو هدایت تیم ملی را بر عهده داشت، در حال حاضر در کرواسی هدایت تیم‌های ملی ساندا این کشور را بر عهده دارد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون ووشو، این مربی ایرانی در حوزه آموزش نیز در کرواسی فعال است و از سال ۲٠۲۱ همه ساله سمینار بین المللی ساندا برای ورزشکاران و مربیان اروپایی برگزار می‌کند.

در همین راستا دوره جدید سمینار بین المللی ساندا با تدریس بهمنی با حضور کشور‌هایی از اروپا با موضوعات تکنیک و تاکتیک‌های فنون مبارزه و تکنیک‌های درگیری در ایتالیا از فردا طی ۱۶ روز برگزار خواهد شد.

حبیب بهمنی مربی ایرانی در طول زمان مربیگری خود در کرواسی سابقه سرمربیگری تیم ملی کرواسی در هشتمین دوره مسابقات ووشو قهرمانی جوانان جهان، سرمربیگری تیم ملی ووشو کرواسی در شانزدهمین دوره مسابقات ووشو قهرمانی جهان به میزبانی تگزاس آمریکا و سرمربیگری تیم ملی ووشو کرواسی در نوزدهمین دوره مسابقات ووشو قهرمانی اروپا به میزبانی استکهلم سوئد را در کارنامه خود ثبت کرده است.


12145606
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی گفت: در دوره جدید این وزارتخانه گام‌های عملی و جدی برای افراد دارای معلولیت برداشته شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نیرو در پاسخ به سوال خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران گفت: لار برای تأمین آب شرب تهران ساخته شده و تلاش می‌کنیم با تأمین منابع مالی، زمان اصلاح مخزن را از چهار سال به نصف کاهش دهیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» روستا گفت:نرخ رشد جمعیت شهری ناشی از رشد طبیعی شهرها نیست. در تهران نرخ رشد کمتر از ۱.۵ درصد است اما در شهرهایی مانند رباط‌کریم ۱۶ درصد، اسلامشهر ۱۲ درصد و پردیس حدود ۹.۸ درصد ثبت شده که نشان‌دهنده مهاجرت گسترده است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» روستا گفت:نرخ رشد جمعیت شهری ناشی از رشد طبیعی شهرها نیست. در تهران نرخ رشد کمتر از ۱.۵ درصد است اما در شهرهایی مانند رباط‌کریم ۱۶ درصد، اسلامشهر ۱۲ درصد و پردیس حدود ۹.۸ درصد ثبت شده که نشان‌دهنده مهاجرت گسترده است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون شرکت بازآفرینی شهری گفت: در طرح کلید به کلید شناسایی واحد‌ها و افرادی که تمایل به اجرای این طرح را دارند آغاز شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق آخرین آمار‌های اعلام شده میزان تولید خودرو با افزایش ۵۳ هزار دستگاه به ۴۰۳ هزار و۲۰۵ دستگاه رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروزه در بسیاری از کشور‌های توسعه‌یافته، پساب به عنوان یک منبع حیاتی دیده می‌شود و استفاده مجدد از آن در دستور کار قرار دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مصرف گاز در بخش خانگی، تجاری و صنایع جزء همزمان با کاهش دما در ابتدای این هفته اوج گرفت و در نهمین روز آذر به بیش از ۵۲۴ میلیون مترمکعب رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: عرضه ۲۰ هزار موتور سیکلت برقی در تهران به عنوان شهر پایلوت را آغاز کرده‌ایم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی صنعت آب کشور گفت:  پرشدگی کل سد‌های کشور ۳۲ درصد است، اما این عدد در مورد سد‌های تهران تنها ۹ درصد است که بخش قابل توجهی از آن به دلیل رسوب است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است