بین‌الملل 17:27 - 24 مرداد 1403
رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین خواستار مشارکت روسیه در مذاکرات صلح خاورمیانه شد.

محمود عباس: روسیه باید در مذاکرات صلح خاورمیانه مشارکت داشته باشد

گرچه اکنون رژیم صهیونیستی در غزه با جنبش حماس در حال جنگ است، اما تشکیلات خودگردان فلسطین در کرانه باختری نیز می‌کوشد از روند‌های دیپلماتیک به این منازعه پایان بخشد. سفر محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان به روسیه در همین راستا انجام شده است. 

به گزارش الجزیره، محمود عباس از آمریکا به خاطر تلاش برای خارج کردن روسیه از گفتگو‌های صلح خاورمیانه انتقاد کرده و خواستار مشارکت مسکو در روند مذاکرات فلسطینیان با رژیم صهیونیستی شد. 

وی در مسکو به خبرنگاران گفت: روسیه همواره به دنبال حل و فصل مسائل از طریق مسالمت آمیز بوده است. آمریکا نیز همواره تلاش کرده است مسکو را از فرآیند مذاکرات دور نگه دارد. این مسئله به هیچ عنوان برای ما قابل پذیرش نیست که روسیه در گفتگو‌های صلح خاورمیانه مشارکت نداشته باشد، زیرا این کشور همواره مواضع عادلانه‌ای درباره مسائل منطقه اتخاذ کرده است. مواضع مسکو مبتنی بر قوانین بین المللی است. 

محمود عباس در سفر به روسیه با عالی‌ترین مقامات سیاسی این کشور دیدار و گفتگو کرد. دیدار با ولادیمیر پوتین یکی از اصلی‌ترین محور‌های سفر عباس به مسکو بود. پوتین در این دیدار از تشکیل کشور مستقل فلسطینی حمایت کرد.

مترجم: ابوالفضل هاشمی


12082959
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه آمریکا می‌گوید که تحریم‌های نفتی علیه ونزوئلا تا زمان مشاهده «تغییرات» باقی خواهد ماند و فعلاً لغو نمی‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ اواخر ماه گذشته میلادی به مادورو پیشنهاد تبعید مجلل در کشور ترکیه را داد که مادورو آن را نپذیرفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر اسپانیا در نامه‌ای به اعضای حزب خود حمله آمریکا به خاک ونزوئلا و بازداشت رئیس جمهور آن را شدیدا محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حمله آمریکا به ونزوئلا نگرانی‌ اروپایی‌ها درباره تصرف احتمالی گرینلند توسط واشنگتن را مجددا برانگیخته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پاپ لئو چهاردهم گفت که با نگرانی تحولات ونزوئلا را دنبال می‌کند و بر حفظ استقلال و حقوق بشر در این کشور تاکید دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کره شمالی روز یکشنبه با محکوم‌کردن حملات آمریکا به ونزوئلا، این اقدام را «جدی‌ترین شکل تجاوز به حاکمیت ملی» توصیف کرد و گفت رفتار واشنگتن بار دیگر ماهیت «یاغی‌گرانه و بی‌رحمانه» ایالات متحده را آشکار کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه چین با ابراز نگرانی عمیق از ربوده شدن مادورو و همسرش توسط آمریکا، این اقدام را نقض آشکار حقوق بین‌الملل و منشور سازمان ملل دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» درباره چرایی حمله آمریکا به ونزوئلا دلایل متعددی از جمله تسلط یافتن به منابع حیاتی این کشور و کنترل صادرات نفت به چین و کمک به تشکیل یک دولت همسو با منافع آمریکا مطرح شده است. اما برخی معتقدند تلاش برای سرنگونی دولت مادورو یک دلیل پنهان دیگ...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بلومبرگ به نقل از یک مقام آمریکایی گزارش داد که مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا، ممکن است پس از ربوده شدن رئیس جمهور نیکولاس مادورو، نقش رهبری را در دولت ونزوئلا بر عهده بگیرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کره شمالی روز یکشنبه و همزمان با سفر لی جائه میونگ به چین، دست‌کم دو موشک بالستیک به دریای بین کره‌ها و ژاپن شلیک کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است