اقتصادی 16:52 - 29 شهریور 1403
کارشناس سیاست‌گذاری مسکن گفت: آزادسازی اراضی در شهر‌ها همزمان با افزایش جمعیت باید در دستور کار قرار گیرد.

آزادسازی اراضی در شهر‌ها باید در دستور کار قرار گیرد

فرشید ایلاتی کارشناس سیاست گذاری مسکن در  برنامه روی خط رادیو اقتصاد با بیان اینکه ما شاهد این بودیم که یک گروهی ادعا کرد که به دنبال ساخت مسکن های کوچک متراژ هستند و عنوان شد که رئیس جمهور هم موافق ساخت واحدهای کوچک متراژ است، گفت:  ایران دارای گذشته تاریخی قوی بوده بنابراین باید هویت خودمان را در این بخش حفظ  کنیم.

وی ادامه داد: مفهوم خانه یک مفهوم تاریخی است و ایرانیان هم سبک زندگی خاصی داشتند. بنابراین زمانی که ساخت واحدهای مسکونی کوچک متراژ مطرح می شود در شان یک جوان ایرانی نیست. 

کارشناس سیاست گذاری مسکن  با بیان اینکه در ایران باید اراضی مسکونی آزاد شوند، گفت: با کوچک مقیاس کردن مسکن ها مشکل برطرف نمی‌شود  و در حال حاضر شاهد  آن هستیم که در یک بخش شهرداری ها و در بخش دیگر مالکان هستند که اجازه نمی‌دهند شهرها بزرگ شوند.

 او بیان کرد: شهرها و کلان شهرها باید بزرگ شوند. چهل سال فرصت داشتیم که بحث آمایش سرزمین را حل کنیم و اکنون برخی از افراد می‌گویند که مسأله تهران قابل حل نیست.

وی  گفت: در این سی سال راهکار این بود که متناسب با رشد جمعیت،  شهرها  بزرگ شده و این رویه باید ادامه یابد. 

خبرنگار: محبوبه کباری 


12094417
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی گفت: همزمان با کاهش دمای هوا شاهد افزایش آلودگی هوا در کلان شهر‌ها از فردا ۱۵ دی ماه خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر اقتصاد و دارایی گفت:اعتبار کالابرگ نیز هم‌اکنون در حساب مردم شارژ شده و از چند روز آینده قابل برداشت خواهد بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر اقتصاد و دارایی گفت:اعتبار کالابرگ نیز هم‌اکنون در حساب مردم شارژ شده و از چند روز آینده قابل برداشت خواهد بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با اعلام رئیس مرکز آمار ایران، مرحله آزمایشی سرشماری ۱۴۰۵ به طور همزمان در سراسر کشور آغاز شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت: اجرای ماده ۵۰ نقش بسیار موثری در افزایش تخصیص اراضی مسکونی به پروژه‌های حمایتی و کاهش قیمت مسکن دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی لایحه بودجه ۱۴۰۵ گفت:آنچه مستقیماً بازار ارز را تحت تأثیر قرار می‌دهد، عرضه ارز حاصل از صادرات غیرنفتی و بازگشت آن به چرخه اقتصاد است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر انجمن کار صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی، گفت: از فردا ۱۵ دی، تمام ارزی را که پیش از این شرکت‌های پتروشیمی در تالار اول عرضه می‌کردند، در تالار دوم عرضه خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: ساعت پروازهای امارات از فرودگاه امام خمینی از ۴:۳۰ صبح به ۹:۳۰ تا ۱۰ ژانویه تغییر کرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) اعلام کرد: پرواز‌های شرکت هواپیمایی امارات به شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) لغو نشده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر نفت گفت:واحد کیفی سازی بنزین (CCR) شرکت پالایش نفت تهران و RHU پالایشگاه نفت اصفهان در صورت رفع چالش‌های موجود در سال آینده تکمیل خواهند شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است