اقتصادی 16:52 - 29 شهریور 1403
کارشناس سیاست‌گذاری مسکن گفت: آزادسازی اراضی در شهر‌ها همزمان با افزایش جمعیت باید در دستور کار قرار گیرد.

آزادسازی اراضی در شهر‌ها باید در دستور کار قرار گیرد

فرشید ایلاتی کارشناس سیاست گذاری مسکن در  برنامه روی خط رادیو اقتصاد با بیان اینکه ما شاهد این بودیم که یک گروهی ادعا کرد که به دنبال ساخت مسکن های کوچک متراژ هستند و عنوان شد که رئیس جمهور هم موافق ساخت واحدهای کوچک متراژ است، گفت:  ایران دارای گذشته تاریخی قوی بوده بنابراین باید هویت خودمان را در این بخش حفظ  کنیم.

وی ادامه داد: مفهوم خانه یک مفهوم تاریخی است و ایرانیان هم سبک زندگی خاصی داشتند. بنابراین زمانی که ساخت واحدهای مسکونی کوچک متراژ مطرح می شود در شان یک جوان ایرانی نیست. 

کارشناس سیاست گذاری مسکن  با بیان اینکه در ایران باید اراضی مسکونی آزاد شوند، گفت: با کوچک مقیاس کردن مسکن ها مشکل برطرف نمی‌شود  و در حال حاضر شاهد  آن هستیم که در یک بخش شهرداری ها و در بخش دیگر مالکان هستند که اجازه نمی‌دهند شهرها بزرگ شوند.

 او بیان کرد: شهرها و کلان شهرها باید بزرگ شوند. چهل سال فرصت داشتیم که بحث آمایش سرزمین را حل کنیم و اکنون برخی از افراد می‌گویند که مسأله تهران قابل حل نیست.

وی  گفت: در این سی سال راهکار این بود که متناسب با رشد جمعیت،  شهرها  بزرگ شده و این رویه باید ادامه یابد. 

خبرنگار: محبوبه کباری 


12094417
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طی روز‌های آینده ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشور به ۳۱۰۰ مگاوات خواهد رسید؛ رقمی که نشان می‌دهد هنوز نیمی از مسیر در جهت تحقق اهداف باقی مانده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر نفت گفت:قاچاق روزانه بیش از ۲۰میلیون لیتر فرآورده، واردات را به کشور تحمیل کرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل آبفای تهران گفت: متأسفانه، پیش از اجرای طرح تعدیل فشار، سرانه مصرف در تهران بسیار بالاتر بود و به طور متوسط به ۲۴۰ لیتر در شبانه‌روز می‌رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های اقتصادی و فنی ایران اعلام کرد: برنامه عرضه اوراق و صندوق‌های ارزی با جدیت دنبال می‌شوند و کلیات آن تصویب شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» خسروشاهی گفت: تا آخر شهریورماه هزار و ۳۰۰ میلیارد پرداخت خسارت افت قیمت خودرو ثبت شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات شرکت سپرده‌گذاری مرکزی گفت: سرویس توزیع سود مکانیزه صندوق‌های سرمایه‌گذاری، فرآیند پرداخت سود به دارندگان واحد‌های صندوق را به صورت خودکار و با دقت بالا انجام می‌دهد و موجب کاهش خطا‌های دستی و تسریع فرآیند تسویه سود سرمایه‌گذار...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر آمار منتشر شده از سوی بیمه مرکزی ایران در هفت ماه اول سال ۱۴۰۴ در مجموع ۵ هزار و ۲۲۳ شکایت در رشته بیمه شخص ثالث از ۳۰ شرکت بیمه و صندوق تامین خسارت‌های بدنی ثبت شده است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد گفت: امسال پیش بینی می شود که تولید میگو رکورد سال های گذشته را بشکند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بسیاری از فعالان صنعت دام و طیور اذعان می‌کنند که به رغم وعده مسئولان تاکنون اتفاقی در توزیع نهاده رخ نداده که انتظار می‌رود با تسریع در روند تخصیص ارز، بازار به ثبات و آرامش برسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: در حال حاضر تمامی اقلام حبوبات به وفور عرضه می شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است